gt555m in gddr 5 oldugunu bliyorum ama gt540m gddr 3 sanırım ?
ikisininde ekran kartlarının ve ramlerinin MHz leri hakkında bir bilgim yok ???
işlemcileri yani nesil i serisi mi acaba ????
ve son olarak sdd diye birşeyden bahsediliyor bu nedir acaba ? sdd olanı ve olmayanı mı var ? varsa vatandakiler sdd limi sdd siz mi nasıl anlarım ?
şimdiden tşk
iki ürün arasında ekran kartı haricinde bir fark görünmüyor oyun vs oynarım diyorsan tabi gt555m daha iyi, işlemci olarak her iki üründe 2.nesil revize işlemcilere sahip ssd konusunda da yine her iki üründe ssd değil. ssd disklerin özelliği ise bildiğim kadarıyla diğer disklerden çok çok daha hızlı ve sessiz çalışması alacağım notebook ssd olsun dersen en az 2000 tl yi gözden çıkarman lazım
555m kartlı olanı alabilirsin.
tşk arkadaşlar,
ramlerinin gddr 3 mü gddr 5 mi ve mhz lerinin kaç olduğunu bilen var mı acaba ??
RAM'leri soruyorsan ikisi de 1333 MHz DDR3 belleğe sahiptir SSD'ler katı hal diskleridir ve normal bir HDD'den yaklaşık olarak 8-9 kata kadar hızlıdırlar
var mı başka tecrübe/bilgi paylaşabileck bi arkadaş?
y570 kullanıyorum. Bölümden bikaç arkadaşım z570 kullanıyor. Kasadan farklılıkları görmeye başlıyosun. Klavyelerde bile farklılıklar bulunmakta y570te daha az ses geliyo klavyeyi kullanırken bunlar tabi işin detayı. Sırf ekran kartı için bile tercih sebebi olabilir. Soğutma zaten apayrı z570 hafif ısınırken y570te tık yok. Yalnız bununla birlikte fanı uçak motoru gibi çalışıyo can havliyle soğutmaya çalışıyo o kadarda olsun yani tabi bu uçak motoru olayı oyunlarda vs oluyo
peki şuan lap top almak için uygun bir zaman mı ??? bi ikıi üç ay daha beklesem ?? pek annamadıgımdan takipte etmiyorum haberlerini teknoloji piyasasının, bekle biraz daha bak şu özellik gelecek fln gibi tavsiyeleri olan arkadaşlar var mı??
555m olanı al kardeşim
Türkiyede neyin ne zaman alacağına ii karar vermen lazım yoksa basını taşlara vurablrsin :D:D ama suan dolar eskiye göre düşük alman için ii zaman diyebiilriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme