Şimdi Ara

İki model arasında kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben zamanında lcd almıştım 3 4 gün kullandım hoprlör feci şekilde cızırdamaya başladı gerçi öyle böyle yenilediler ama yolladıkları tvde defoluydu vede zamanla ekran lekelendi vs zamanında ucuz diye almıştım ama okadar para verip sorun çıkınca insanın çok morali bozuluyo.neyse sende inşallah sorun çıkmaz güle güle kullan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Bilkom 'un son rezilliği:

Son şu 200 TL world puan kampayası hayal ürünü. Çünkü bayiler 12 taksit çekiyopr doğal olarak çünkü hep 12 çekilir ama kampanya 11 taksit içinmiş. Bunu bilen bildiren bir yer var mı?

Yok tabii ki! Şimdi efendim o küçük yazılarda falan filan demiştik bayi yanlış yapmış vıdı vıdı

Bizim burada editor F klavye aldı 2,5 ay bekledi defalrca aradı stokta yok dediler adam kurudu gitti Allah'tan windows klavye verdik de idare etti zaten beklediğiylede kaldı

Kızın biri macbookuna kılıf istedi iphone kılıf verdiler
    yani saymakla bitmez bilkom rezilliği yazmıyacam dedim ama en son banada siz 12 taksitle almışsınız 11 taksit olacak dediler ya

Hele o Yapı Kredi Bankası yok mu en az 3 saat tlf konuştum 4 kez müşteri temsilcisiyle görüştüm ancak bana kampaya detayını söyleyebilecek kimse çıktı gerçi oda 3 defa tlf kapatmaya çalışıp yüklenecek merak etmeyin dedi!

Sonuç olarak Koç grubuna ait bu iki firma Yapı Kredi Bankası ile Bilkom 'un kampanyasındna bir şey almayın alırsanzı en azından söz verdikleri olmayacak bunu bilin

Ha hala alacam dersen bari kampanyayı boşver veya o minik yazıları iyice bak derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.