Şimdi Ara

İki model arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aynı konuyu ben açacaktım. Bende mac almak istiyorum araştırıyorum bu iki model arasında kalmıştım.
  • ekran kartı onboard, çözünürlük berbat...

emin misiniz bu alete 3000 tl vermeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lancelotjr

ekran kartı onboard, çözünürlük berbat...

Ekran kartı onboard olması benim için sorun değil oyun oynamayacağım.

Çözünürlük berbat derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkplaces

quote:

Orijinalden alıntı: lancelotjr

ekran kartı onboard, çözünürlük berbat...

Ekran kartı onboard olması benim için sorun değil oyun oynamayacağım.

Çözünürlük berbat derken ?

bilmiyorum hiç macbook kullandınız mı ama herhangi bir notebook'tan zerre farkı yoktur. yani bu özelliklerde bir notebook'u en fazla 1200 tl'ye alabilecekken buna 2.5 katını vermek çok mantıksız geliyor bana.

ilk linktekini şirkette kullanıyorum. ekranı sanki 90'lardan kalma gibi. pikselleri 1 metre öteden sayabilirsin. çözünürlüğü insanın migrenini azdırıyor :)

o kadar para verecekseniz piyasadaki üst düzey bir notebook'u alıp linux ile canavara çevirebilirsiniz.

• Konuyu amacından saptırmayalım.Bunlar retina ekranlılardan önceki modeller bildiğim kadarıyla. Bende 15'' bir mbp araştırıyorum ikisi arasında da pek bir fark göremedim belki iyi anlayan biri açıklar.
  • quote:

http://www.pcdepo.com/apple-macbookpro-md101tu-a-notebook-urun8177.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-pro-md101ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35203.html

Özellikleri aynı olmasına rağmen fiyat farkı var.İkisi de yeni çıkan seri değil mi ?

pc depodaki türkiye istanbul bilişimdeki amerika seriisi ikisi de aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sırf hava olsun diye macbook alacağım sorduğum soruya cevap alabilmem beni daha çok mutlu edecek
    tercihlere karşı neden saygılı olamıyorsunuz bunu anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-pro-md101ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35203.html

Özellikleri aynı olmasına rağmen fiyat farkı var.İkisi de yeni çıkan seri değil mi ?

o zaman pcdepo daha mantıklı
    bir de bu modelde klavye aydınlatması ve parlak ekran mecvut değil mi ? Özelliklerde yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ljames

Konuyu amacından saptırmayalım.Bunlar retina ekranlılardan önceki modeller bildiğim kadarıyla. Bende 15'' bir mbp araştırıyorum ikisi arasında da pek bir fark göremedim belki iyi anlayan biri açıklar.

Yalnış bilmiyorsam benim verdiğim linkteki modeller 2012 model.Yani retine seriisi ile birlikte çıkan fakat ekranı retina olmayan modeller.
  • quote:

quote:

Konuyu amacından saptırmayalım.Bunlar retina ekranlılardan önceki modeller bildiğim kadarıyla. Bende 15'' bir mbp araştırıyorum ikisi arasında da pek bir fark göremedim belki iyi anlayan biri açıklar.

Yalnış bilmiyorsam benim verdiğim linkteki modeller 2012 model.Yani retine seriisi ile birlikte çıkan fakat ekranı retina olmayan modeller.

aynen öyle
  • quote:

quote:

quote:

o zaman pcdepo daha mantıklı
    bir de bu modelde klavye aydınlatması ve parlak ekran mecvut değil mi ? Özelliklerde yazmıyor.

klavye aydınlatması var parlak ekran derken retina değil işte normal ekran

• quote:

Arkadaşlar sırf hava olsun diye macbook alacağım sorduğum soruya cevap alabilmem beni daha çok mutlu edecek
    tercihlere karşı neden saygılı olamıyorsunuz bunu anlamıyorum

o zaman air al
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle

o zaman retinalı 13'' çıkmayacak
  • Evet ikisi aynı cihaz, arkadaşlar sorulmuştur muhtemelen fakat, pcdepo güvenilir midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Evet ikisi aynı cihaz, arkadaşlar sorulmuştur muhtemelen fakat, pcdepo güvenilir midir?

Evet ben de aynı soruyu soracaktım :) ve bilkom garantisi gerçekten veriyor mu ? açıklamalarda bilkom yazıyor.
  • İlk linkteki daha iyiydi herhalde işlemcisi son nesil diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkom olması tabii kide bir avantaj. Çünkü resmi distrübütör

Ama kötü yanı felaket berbat çalışıyorlar. Adamlara bir şey sor sipariş ver bittin artık Hele acelem var de inadına yapmıyorlar

Bu yüzden istanbul bilişimden almak daha mantıklı yoksa diğeri ben officail diye burnundna kıl aldırmıyor

ne yazık ki türkiye'de officail olanlar çok dah aberbat çalışıyor paralel ithalat yapanlar kadar çapa sarfetmiyorlar

Ben sony vaio mu vatandna aldım arıza yaptı sony resmi servise götürdüm 15 gün parça bekledim

aldığım cevap elektroniktir şans işte demezler mi? Kardeşim ben işimi şansa bırakmamak için onca para verdim alırdım X marka

o yüzden Türkiye marka ile ABD marka arasında pek kalmamak gerek.

Nasıl olsa buradakilerin rakibim yok havası var

Bu arada ikisinin aynı olduğunu bilmek çok iyi oldu artık hangisi ucuzsa onu alırım aynı ise paralel ithalat

şansa kalacaksa işim bari buradaikerin lafını çekmem

• istanbul bilişimde güvenilmez arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet istanbul bilişime güvenilmez bende katılıyorum ama Bilkom kadarda vurdum duymaz insanı müşteri gibi değil bilmem ne gibi gören bir firmayada güvenilmez. Ben yaptıklarını saymayım neyse

zaten bilokomdna aldım bilgisayarı ama evlere şenlik yaptıklaır kampalar kampanya değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.