Şimdi Ara

İki Model Arasında Kaldım (Asus vs Lenovo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar office programları, internet, yoğunlukla da film ve dizi izlemek için bir bilgisayar almak istiyorum, konu hakkında bilgim başlangıç seviyesinde, aşağıda linkini verdiğim iki alet arasında kaldım, açıkcası asus'u düşünüyordum ama lenovo olanın ekranının 1080p olması ilgimi çekti, sonuçta film dizi ağırlıklı kullanım olacağı için ekranı daha iyi olmalı gibi geliyor bana ama, siz ne dersiniz ?. En büyük çekincem lenovo'nun nasıl bir marka olduğu, aklımda hep asus daha iyidir gibi bir düşünce olduğundan karar veremiyorum.

Bunun yanında 3000 tl'ye kadar olan önerilerinize açığım, bütçeyi çok yükseltmek istemiyorum max 2500 şeklinde belirledim ama uzun ömürlü bir kullanım düşündüğümden biraz aşabilirim.

1-http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook-22782.html?ubn=0#ozellikler

2-http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis

Şimdiden teşekkürler.

• bu ikisi arasında Lenovo daha iyi bir seçim olur sizin için. Asus K serisine bu kadar para vermeyin derim, hem full hd göz zevkiniz için daha iyi tabi ki. onun dışında katlanır bir şey isterseniz yoga 500 olabilir ama o 14". oyun da iyi oynatsın derseniz acer vn7-571g olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 23 Haziran 2016; 21:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

bu ikisi arasında Lenovo daha iyi bir seçim olur sizin için. Asus K serisine bu kadar para vermeyin derim, hem full hd göz zevkiniz için daha iyi tabi ki. onun dışında katlanır bir şey isterseniz yoga 500 olabilir ama o 14". oyun da iyi oynatsın derseniz acer vn7-571g olabilir.

Açıkçası 14" pek düşünmüyorum, taşıma kolaylığı olsa 17" istiyordum normalde ama 15.6'da karar kıldım, dediğim gibi film ve diziler cok onemli yer tutuyor benim için.
    Söylediğiniz modeli de inceleyecegim teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar , öncelikle belirtmek istemeliyim ki kullanım amacınıza göre dikkat etmeniz gereken FULL HD + RPM Hızı ve Disk alanı olacaktır . Ben size ;

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx62-6qd-234xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu350495

Bu modeli tavsiye ediyorum . Pişman kalmayacağınızdan eminim

İyi forumlar...
  • StefanJohansen kullanıcısına yanıt
    Gerek yok bunlara dostum, bir tasarımcı olarak söylüyorum, çok aşırıya kaçan bir bilgisayar almana gerek yok, renderlık bir işin de olmayacak zaten daha yolun çok başındasın, ben 2009 da aldıgım bir laptop ile rahat bir şekilde çalıştırıyorum solidi öyle problem falan da olmuyor, i5 işlemci 2gb ekran kartı, 4 gb ram (6 veya 8 alırsan genel itibari ile bilgisayarda rahat edersin) alman yeterli olacaktır.
    Sanki herkes sürekli render yapıyor memlekette

Dip not: zaten tam pro bir bilgisayar istiyorsanız work station alırsınız onlarda aşağı yukarı 7 8 binden başlar, koyarsın quadro k4200 ekran kartını olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.