Şimdi Ara

iki monitör arasında kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG nin
    http://www.lg.com/uk/monitors/lg-IPS236V-led-monitor

ve

http://www.lg.com/uk/monitors/lg-DM2350D-3d-monitor

iki modeli arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

PC de film oyun internette gezinme vs.. + ps3 te oyun oynamak için...

öyle photoshop autocad v.s. programlarla işim olmuyor...

biri IPS panel diğeri 3D LED
    rica etasem bi akıl verebilirmisiniz...

veya da oyun film internet için + ps3 için 3D LED mi alayım yoksa IPS mi kararsız kaldım marka model pek önemli değil 600 tl ye kadar bütçe var...

TEŞEKKÜRLER...

http://www.akakce.com/monitor-led/en-ucuz-lg-dm2350d-pz-23-fiyati,731178.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-ips236v-pn-23-5ms-analogdvihdmi-ips-lcd-monitor/productDetails.aspx?productId=bd131794&categoryId=986

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demduam -- 4 Eylül 2012; 8:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoen1X

Hocam benq vh2424h Va panel monitörüne de bakabilirsin güzel monitördür . kullanıcı incelemesihttp://forum.donanimhaber.com/BenQ_VW2424H_VA_Led_Kullanici_incelemesi/m_63775901/tm.htm

http://www.hepsiburada.com/liste/benq-vw2424h-24-4ms-analogdvihdmi-full-hd-va-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd300616&categoryId=3002879

Phoen1X arkadaşım ilgin için teşekkür ederim BenQ vh2424h VA panel monitör de çift HDMI çıkışı varmı...

ben aynı anda hem pc hem ps3 bağlamayı düşünüyorum da...

mesela bu model de 3D LG hemde çift HDMI çıkışı var

uzman olan arkadaşlar sizce iyimidir bu model...
    http://www.teknolojix.com/?urun-42872-LG-23-58CM--DM2350D-3D-FULLHD-LED-TV-Monitor-ith--2-Gozluk.html&ref=akakce&v=1.33.1

burda da ingilizce bir incelme var...
    http://www.reghardware.com/2012/02/10/review_lg_dm2350d_3d_monitor_tv_combo/

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demduam -- 4 Eylül 2012; 14:30:34 >

• evet hocam malesef tek HDMI var PC + PS3 HDMİ ile aynı anda bağlayacaksan sana gelmez bu model
  • Monitörde tek hdmi var diye üzülmeyin HDMİ Çoklayıcılar var HDMI Switcher diyede geçer . Google'a yazın hdmi çoklayıcı diye size bir sürü seçenek çıkacaktır.Onun için 2 hdmilı monitör aramanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 4 Eylül 2012; 20:34:50 >
  • PC'yi DVI'dan bağlayabilirsin. Giriş farkı nedeniyle pek elenecek bir monitör değil, son derece memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

PC'yi DVI'dan bağlayabilirsin. Giriş farkı nedeniyle pek elenecek bir monitör değil, son derece memnun kalırsın.

ips monitör mü alayım yani 3D iyi değilmidir acaba kardeşim...

DVI bağlarsam yine 1080P(FULL HD) görüntü alabilirmiyim...

3D olanda çift HDMI çıkış var net değilmidir 2D görüntü LG de

TEŞEKKÜR EDERİM

SAYGILAR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DVI - VGA da 1080p verir tabiki, o bakımdan sorun yok. HDMI görüntünün yanında sesi de aktarabilir artı olarak.

3D'yi oyunlarda kullanabilmek için güçlü ekran kartı gerekir, filmlerde tercih edebilirsin ama LG'nin pasif gözlükleri muazzam 3D veremiyor Nvidia 3D Vision gibi şimdiden uyarayım. Ben de salonda kullanıyorum çünkü.

VA panel görüntü kalitesi olarak TN'lerden sonra gözüne şenlik gibi gelir, o nedenle öneriyoruz.
  • quote:

DVI - VGA da 1080p verir tabiki, o bakımdan sorun yok. HDMI görüntünün yanında sesi de aktarabilir artı olarak.

3D'yi oyunlarda kullanabilmek için güçlü ekran kartı gerekir, filmlerde tercih edebilirsin ama LG'nin pasif gözlükleri muazzam 3D veremiyor Nvidia 3D Vision gibi şimdiden uyarayım. Ben de salonda kullanıyorum çünkü.

VA panel görüntü kalitesi olarak TN'lerden sonra gözüne şenlik gibi gelir, o nedenle öneriyoruz.

teşekkürler ilginiz için

ekran kartım bu
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1&leg=0
    veya
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=12&leg=0

sizce nasıl
    bu ekran kartı ve Playstation 3 ile 3D görüntü tatmin edici gelmez mi...

ekran kartımda bu özellik var
    AMD HD3D Teknolojisi

3D ekran / gözlük / yazılım kullanıldığında, 2D görüntüleri (film, oyun, fotoğraf) üç boyutlu derinlik yanılsaması oluşturan bir formatta sunan bir teknik olan Yüksek Tanımlı Stereoskopik 3D için tam destekle mümkün olan en iyi üç boyutlu deneyimin keyfini çıkarın.

çok çok teşekkürler ediyorum ilginiz için...

• DVI dan sadece ses taşıyamazsın başka hiç bir fark yok. Her iki bağlantıda digital bağlantı ve görüntü kaybı olmaz. Ayrıca 3D monitörde 2D izleyince görüntü bozulmaz neden bozulsun. Ben BenQ VW2424H aldım ve çok memnunum. Forumda kullanıcı incelemem var inceleyebilirsin. VA led çok başka bir teknoloji. Renk gerçekçiliği ve 5000:1 gerçek kontrast oranı ile rakipsiz bence. Yinede senin kararın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divercats

DVI dan sadece ses taşıyamazsın başka hiç bir fark yok. Her iki bağlantıda digital bağlantı ve görüntü kaybı olmaz. Ayrıca 3D monitörde 2D izleyince görüntü bozulmaz neden bozulsun. Ben BenQ VW2424H aldım ve çok memnunum. Forumda kullanıcı incelemem var inceleyebilirsin. VA led çok başka bir teknoloji. Renk gerçekçiliği ve 5000:1 gerçek kontrast oranı ile rakipsiz bence. Yinede senin kararın.

Kardeşim gece gece erinmeden cevap yazıyorsun Sağol
    acaba sitedeki arkadaşlardan LG 3D dm2350d veya diğer LG 3D monitorlerden alanlar varsa memnunlar mı değiller mi 3d Konusunda başarılı mı vs vs vs

SAYILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demduam -- 5 Eylül 2012; 0:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum aynı 3D teknolojisine sahip LG TV'yi. Aynı şekilde arkadaşım da 32" LG TV'yi monitör olarak kullanıyor. LG pasif 3D ile bence shutterlı gözlüklere nazaran çok başarılı değil ikimiz de hemfikiriz. Aynı filmi hem 3D Vision hem de LG'de denedim, 3D Vision daha başarılıydı. O nedenle yazdım.

Ekran kartın yeterli gelir, tamamdır o kısım. Hakkında bilgim olmadığı konu ise PS3 ile 3D, konsolum olmadığı için denemedim. 2D'yi de 3D'ye çevirme başta "Aaa iyiymiş" dedirtir ama 2. kez açmazsın şimdiden söyleyim :)

Yani diyeceğim o ki, pasif gözlüklü monitör alana kadar ya 3D Vision tarzı shutterlı modellere yönelmek ya da VA panelle görüntü kalitesini tatmak bence daha mantıklıdır.

Gece gece kafanı çorba ettim, benimki bile çorba oldu kusura bakma :)
  • Gece gece cevap vermek önemli değil. Benim kaçırdığım birşey mi var diye bir soru soracağım sana. Sen 3D li bir monitör alıp oyun konsallarında mı kullanacaksın yoksa bilgisayarda mı?

Eğer bilgisayarda kullanacaksan çok az sayıda olan 3D oyun ve içerikler var ama onlar bile şuanki 3D eknolojisinde izlerken seni çok yorar. Birde 2D olan bir görüntüyü yazılımla 3D ye çevirip izleyeceksen bence hiç uğraşma derim çünkü işte o gerçekten gerçek 3 boyut tadını zaten vermiyor ve kendini izlerken boşuna kasarsın. Daha 3D için erken duruyor teknoloji.
  • quote:

Ben kullanıyorum aynı 3D teknolojisine sahip LG TV'yi. Aynı şekilde arkadaşım da 32" LG TV'yi monitör olarak kullanıyor. LG pasif 3D ile bence shutterlı gözlüklere nazaran çok başarılı değil ikimiz de hemfikiriz. Aynı filmi hem 3D Vision hem de LG'de denedim, 3D Vision daha başarılıydı. O nedenle yazdım.

Ekran kartın yeterli gelir, tamamdır o kısım. Hakkında bilgim olmadığı konu ise PS3 ile 3D, konsolum olmadığı için denemedim. 2D'yi de 3D'ye çevirme başta "Aaa iyiymiş" dedirtir ama 2. kez açmazsın şimdiden söyleyim :)

Yani diyeceğim o ki, pasif gözlüklü monitör alana kadar ya 3D Vision tarzı shutterlı modellere yönelmek ya da VA panelle görüntü kalitesini tatmak bence daha mantıklıdır.

Gece gece kafanı çorba ettim, benimki bile çorba oldu kusura bakma :)

teşekkürler LuZz kardeşim

alabileceğim 3D vision tarzı shutterli TV önerebilirmisin

veya kardeşim
    VA panelli IPS panel LG Monitör mü alınır yoksa arkadaşların dediği gibi BenQ monitör mu alayım

600 - 620 TL verebilirim en fazla..

SAYGILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: divercats

Gece gece cevap vermek önemli değil. Benim kaçırdığım birşey mi var diye bir soru soracağım sana. Sen 3D li bir monitör alıp oyun konsallarında mı kullanacaksın yoksa bilgisayarda mı?

Eğer bilgisayarda kullanacaksan çok az sayıda olan 3D oyun ve içerikler var ama onlar bile şuanki 3D eknolojisinde izlerken seni çok yorar. Birde 2D olan bir görüntüyü yazılımla 3D ye çevirip izleyeceksen bence hiç uğraşma derim çünkü işte o gerçekten gerçek 3 boyut tadını zaten vermiyor ve kendini izlerken boşuna kasarsın. Daha 3D için erken duruyor teknoloji.

divercats teşekkürler

ben 3D monitör, alıp hem PC de hemde PS3 te kullanmayı düşünüyorum

3D filmlerde çok var HSBS piyasa da

kardeşim ps3 de verim alabilirmiyim 3D olarak
    3D Half-SBS filmlerde verim alabilirmiyim
    ve netlik nasıldır
    PC de zaten oyun oynamıyorum en son PS3 e çıkmadan MAX PAYNE 3 oynadım...

• VA görüntü kalitesi olarak IPS'ten geri kalmadığı gibi oyunlarda daha iyi performans verir, o nedenle BenQ öneririm. 3D hevesine bişey diyemem ama ben kendi LG deneyimimden sonra VA paneli alırım.
  • quote:

VA görüntü kalitesi olarak IPS'ten geri kalmadığı gibi oyunlarda daha iyi performans verir, o nedenle BenQ öneririm. 3D hevesine bişey diyemem ama ben kendi LG deneyimimden sonra VA paneli alırım.

LuZz kardeşim

LG deneyimi sinemada ki gibi 3D izleyebilirmiyim filmleri Half-SBS olan filmleri
    acaba ps3 için özel olan 3D oyunlarda nasıl olur bi tecrübeniz varmı veya duyum varmı
    2D yi 3D izlemek bence de doğru görüntü vermez...

kontrast oranı kötümüdür acaba LG de

kardeşim birşey rica edebilirmiyim senden LG ve BenQ modellerinden aynı fotografı açıpta yanyana fotografını çekip eklebilirmisin tabii mümkünse...

SAYGILAR...
  • Yukarda da dedğim gibi PS3 deneyimim yok, garip şekilde kimseden de oynuyorum diye bir söylem duymadım. Sinemada çok 3D izlemem, izlediklerimi de hayal meyal hatırlıyorum o nedenle karşılaştırma yapamıyorum. Ama 3D çok izledim ve çok izleyenler gibi bir yerden sonra "gereksiz" düşüncesindeyim.

BenQ monitöre sahip değilim malesef, ama alma planları içindeyim. Zaten benim LG televizyonum aşırı büyük kalırdı monitörün yanında, pek eşit bir karşılaştırma olmazdı :)
  • quote:

Yukarda da dedğim gibi PS3 deneyimim yok, garip şekilde kimseden de oynuyorum diye bir söylem duymadım. Sinemada çok 3D izlemem, izlediklerimi de hayal meyal hatırlıyorum o nedenle karşılaştırma yapamıyorum. Ama 3D çok izledim ve çok izleyenler gibi bir yerden sonra "gereksiz" düşüncesindeyim.

BenQ monitöre sahip değilim malesef, ama alma planları içindeyim. Zaten benim LG televizyonum aşırı büyük kalırdı monitörün yanında, pek eşit bir karşılaştırma olmazdı :)

kardeşim 2d pc bağlantısında renkler nasıl netlik nasıl LG monitörünüzde...

çokta kötü değildir sanırım tatmin edici midir normal bir ev kullanıcısını

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.