Şimdi Ara

İKİ MOUSE ARASINDA KALDIM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle cevaplar için herkeze teşekkürler.Razer Deathadder 2013 ve Zowie EC1 eVo Gaming Mouse arasında kaldım sizinde cevaplarınızı bekliyorum bu konuda şimdiden teşekkürler.

• eğer fps oyuncusuysan dünyada zowie ec 1 ve 2 üzerine fps mouse'u yoktur bundan emin olabilirsin razer ve diğer markalar gösterişlidir ancak bir zowie performansı veremez. Heleki bu mouseta HeatoN ve SpawN gibi efsane oyuncuların emeği varsa.
  • tabi ki deathadder :)
  • OvernightSensation kullanıcısına yanıt
    gerçekten dediğiniz şeyi pek çok yerde gördüm hem yabancı hem de türk sitelere baktım bu konu hakkında zowie hakkında çok iyi şeyler söyleniyor önceki mouseum deathadder v2 ydi 3500 dpi olan versiyon o bozulmasıyla yeni mouse ihtiyacı duydum.Birazda driverla ve birsürü ayarla uğraşmayı sevmeyen biri olarak zowie bana 1 parça daha yakın ama bakalım.Yorumun içinde teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: regerenist

gerçekten dediğiniz şeyi pek çok yerde gördüm hem yabancı hem de türk sitelere baktım bu konu hakkında zowie hakkında çok iyi şeyler söyleniyor önceki mouseum deathadder v2 ydi 3500 dpi olan versiyon o bozulmasıyla yeni mouse ihtiyacı duydum.Birazda driverla ve birsürü ayarla uğraşmayı sevmeyen biri olarak zowie bana 1 parça daha yakın ama bakalım.Yorumun içinde teşekkür ederim

rica ederim dediğim gibi fps oyunlardaysan razer gibi sponsor markalara aldanma zowie ec2 kusursuz bir mouse'dur.
  • OvernightSensation kullanıcısına yanıt
    ec1 ile aralarında yanlızca boyut farkı var değil mi
  • regerenist R kullanıcısına yanıt
    evet.
  • Kardeş ben Zowie aldım 2 gün sonra yere düştü kırıldı.
  • xxmelkorxx kullanıcısına yanıt
    mesafesine bağlı olarak belki herhangi bir mouse olsa kırılacaktı.Şayet 4 yıldır gamer mouse kullanıyorum 1 kere bile yere düşürmedim. Zowie performans olarak en iyi fps mouse'dur.Kalite olarak belki olmayabilir o kadarını bilemem ancak sırf gösteriş ve adı var diye yarı performans veren diğer markalara gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 15 Ekim 2013; 1:07:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.