Bildirim
İki notebook arasında kaldım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
birbirine çok yakın makinalar ben delli tercih ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung 5110 modeline nazaran daha iyi kasası daha sağlam bir mağazaya gidip yerinde görmeni tavsiye ederim samsungum kasası daga iyi 5110 için diyemem dell soğutma konusunda bu kasalarında pek başarılı değil. -
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Dell'in yetkili servisi için çok iyi diyolar. Bi de Dell için ısınma problemi var deniliyor.Doğrumudur? -
bu saatten sonra sandy alınmaz. -
dell 5110 sahibiyim şu anda cpu 45 gpu 42 hdd 39 derece.aşırı ısınma sorunu yaşamadım.oyunlarda biraz ısınıyor zaten sıcak yaz aylarında ısınmayan makina var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki tamam teşekkürler. -
ikisi yakın parçalar kullanmış ekran kartları hemen hemen aynı fark yok ama bunların yerine bütçeyi 200-300 tl aşırtıp lenova z580 ivy almak bi önerimdir -
Lenovo düşünmüyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X