Bildirim
İki pc arasında kaldım arkadaşlar.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşlemci hızı daha iyi olan pc bakmalısın, ne için istiyordun ki laptop u -
quote:
Orijinalden alıntı: smtsnone
İşlemci hızı daha iyi olan pc bakmalısın, ne için istiyordun ki laptop u
performans ve sağlamlık ve şık , ince olsun işlemcisi ve grafik kartı iyi olan fiyatı 1500tl geçmesin.
günlük işler için kullanırım ve eğlence için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknaknc -- 14 Temmuz 2013; 12:35:16 > -
Sen şimdi bana diyorsun ki: En iyi pc olsun ama en ucuz olsun :D yok öyle bi pc. bende 1.500 geçmesin diyerek başladım şimdi 1.900 e dayadım :D süper oyun, full hd istiyorumwww.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-459xtr-notebook-urun9614.html bide 1.500 ü geçmese -
asus daha kaliteli servisi de daha iyi asus tercih edin bence -
quote:
Orijinalden alıntı: smtsnone
Sen şimdi bana diyorsun ki: En iyi pc olsun ama en ucuz olsun :D yok öyle bi pc. bende 1.500 geçmesin diyerek başladım şimdi 1.900 e dayadım :D süper oyun, full hd istiyorumwww.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-459xtr-notebook-urun9614.html bide 1.500 ü geçmese
evet yok ve bu makina gayet iyi
-
Dün akşam baktım 1.911 idi bu sabah baktım 2.050 fiyatlı pc var :D @DH|UnderTaker -
eğer oyun oynamıcaksan s400 serisine bak asusun hem ultrabook hemde dokumatik ekran 500gb harddisk+24gb ssd 6gbram i5 1500 tl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X