Şimdi Ara

İki resmi üst üste getirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu photoshopta iki resmi üst üste getiriliyor ya hani birisi daha belirgin oluyor, biriside daha silik gösteriyor nasıl yapacağız onu bi yardım etsenizi.

• sayın exper_16 bunu photoshopta tam olarak bilmiyorum ama fıreworks kullanıyorsan ikinci resmin transparanlığını azaltırsan bu sorunun çözülür Ben photoshopta da bir deneyeyim
  • Sadece fire works de değil tüm programlarda transparency i azaltırsan bir resim için istediğin efekti verebilirsin.
  • photoshop ta yapmak istiyosan resimlerin farklı layerlerde olması gerekir.Sonra transparanlığını azaltmak istediğin resmi seç ve sağ tarafda bulunan opacity değerini düşür.
  • Arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın yapamadım... şimdi 2 resmi açıyorum ondan sonra tam olarak ne yapmam lazım.
  • photoshopta yapmaya çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki kişinin avatarları aynı dedim noluyor, kafam karıştı =)
  • Arkadaşım Bir Kaç Resim Hazırlamıştım Onları Uploand Ettim
    Senin Dediğin Gibi Resimlerse Yardımcı Olabilirim.
    TIKLA
  • ilk olarak resimlerden birini seç sağ tarafta bulunan backgraund layerinin üzerinde sağ tuş tıkla duplicate layer ı seç.Yeni oluşturulan backgraund copy layerini seç ve resmi sürükleyim diğer resmin üzerine bırak.
    yinede yapamadıysan profilimde msn adresim var.Ordan bana ulaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyor_13^^ -- 2 Ocak 2006 14:54:56 >
  • ps de iki layeri üst üste getir daha sonra üstte olan Layer a tıkladıktan sonra >Layer Style>Bevel and Emboss u seç

Resimdeki gibi Ayarla en son olarak Layer ın fill deyerini %50 falan yap (kafana göre ayarlarsın bunu) Opacitiy değeri &100 olarak kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 2 Ocak 2006 14:59:31 >

• Sinyor_13 Ben Sana Anlatamadım Galiba Bilgisayarımdaki Bir Resmi Nasıl Aktarırım Uploand Etmeden
  • ya sen bilgisayardaki resmi dh de görüntülemek mi istiyosun
    eğer istiyosan cevapla bölümünne tıklicaksın.Buraya resim koymak için tıklayın butonuna tıklicaksın.Sonra gözat bölümünden resmi seçip tamam butonuna tıklicaksın.
    Yinede yapamassan git boğazdan atla
  • Arkadaşlar çok sağolun işlem bu sefer tamam.
    Allah raza olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.