Şimdi Ara

iki saat arasında kaldım ( seiko mu casio mu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
15.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben casio kullanıyorum ve çok memnunum seikoda war babamın belki 20 senelik mekanik saat çok saglam oluyolar ii saatler ama tip olark siyah kadranlı daha güzel
  • Arkadaşlar şöyle bir yoruma vardım, seiko alınacaksa paraya acınmamalı bin ytl lik bi seiko alınmalı, seikonun 180 liralık saatinden hayır geleceğini pek ümit etmiyorum da.. ama casio öyle değil bence fiyat/performans oranı daha yüksek gibime geliyor...tamam seiko analog saat devi casio da dijital saat uzmanı ama seikonun 180 liraya en düşük modelini almak yerine casionun 190 liraya orta üstü saatini almayı tercih ederim galiba sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

Arkadaşlar şöyle bir yoruma vardım, seiko alınacaksa paraya acınmamalı bin ytl lik bi seiko alınmalı, seikonun 180 liralık saatinden hayır geleceğini pek ümit etmiyorum da.. ama casio öyle değil bence fiyat/performans oranı daha yüksek gibime geliyor...tamam seiko analog saat devi casio da dijital saat uzmanı ama seikonun 180 liraya en düşük modelini almak yerine casionun 190 liraya orta üstü saatini almayı tercih ederim galiba sanırım

yanlış tercih. o saatın bayı fıyatı 450 ytl dıyor seıko ıcın bı arastır o saatı bence yınede casio hesapmakınası markası. dıgıtal saatlerıde var cocuklar ıcın ama seıko daha cok buyuklere hıtap eder. güle güle kullan hangısını alırsan al.

• quote:

Orjinalden alıntı: recaro

quote:

Orjinalden alıntı: myd

Arkadaşlar şöyle bir yoruma vardım, seiko alınacaksa paraya acınmamalı bin ytl lik bi seiko alınmalı, seikonun 180 liralık saatinden hayır geleceğini pek ümit etmiyorum da.. ama casio öyle değil bence fiyat/performans oranı daha yüksek gibime geliyor...tamam seiko analog saat devi casio da dijital saat uzmanı ama seikonun 180 liraya en düşük modelini almak yerine casionun 190 liraya orta üstü saatini almayı tercih ederim galiba sanırım

yanlış tercih. o saatın bayı fıyatı 450 ytl dıyor seıko ıcın bı arastır o saatı bence yınede casio hesapmakınası markası. dıgıtal saatlerıde var cocuklar ıcın ama seıko daha cok buyuklere hıtap eder. güle güle kullan hangısını alırsan al.

Arkadaşım naptin iyice casio yu milyoncularda satılan saat yaptın yaa Casio dijital saatte dünya devi.. Adamların dudak uçuracak kadar güzel saatleri var ki ben casionun g-shock modelinden almak istiyordum ama param yetmiyor yada dağcı ve denizci saatleri var onlardan almak istiyordum ama 21 yaşındayım ve takım elbise altında sırıtmaması gerek yoksa çok özellikli şeylere bayılırım..

seikoya gelince, o gösterdiğim ürün türkiyede yok yani firmalarda yok sadece yurt dışından gittigidiyordaki satıcılar getiriyor.. Garantisi de yok..bu benim aklımı karıştırıyor türkiyedeki firmalar neden getirmiyor bu saati.. Hem modeli de bi hayli eski gibi duruyor..sanki üretimden kalkmış gibi.. ikinci bi husus da bu iki saatin de yurt dışı fiyatları aynı..yani bayi seikoyu getirse yine 180 lira olur daha fazla olmaz çünkü casio yu bayi getiriyor ve bu fiyatta, seiko da öyle olur..

• o saatı bayı getırse ınan 180 ytl olmaz. 2 katına cıkabılır. gg dekı saatlerın cogu oyle oluyor. orj. konusunda karasızım 1 tane diesel gordum onuda diesel saat markası olmadıgı ıcın sallamadım pek. madem takım elbısenın altında sırıtmasın dıyosun daha sade bırseylere yonel bence. seıko degısık modellerıde var gg de arastır daha ucuza sade ama dıkkat ceken kalıtelı
  • quote:

o saatı bayı getırse ınan 180 ytl olmaz. 2 katına cıkabılır. gg dekı saatlerın cogu oyle oluyor. orj. konusunda karasızım 1 tane diesel gordum onuda diesel saat markası olmadıgı ıcın sallamadım pek. madem takım elbısenın altında sırıtmasın dıyosun daha sade bırseylere yonel bence. seıko degısık modellerıde var gg de arastır daha ucuza sade ama dıkkat ceken kalıtelı

takım elbisenin altında sırıtmasın ama günlük kullanımda da çok gösterişli olsun çok şey mi istiyorum valla arkadaşım seiko dünya devi analog saatlerde bunu herkes biliyor ama yakından bakarmısın şu iki saate, içindeki malzemeye bir de işçilik kalitesine..Yani seikoyu saat yapmak için yapmışlar sanki o içindeki yuvarlakların göstergesi çok özensiz yapılmış bir de casionun kine bakarmısın?

• 2 side berbat bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

2 side berbat bence.

beyfendinin önerisi nedir peki?
  • malzeme ve ıscılıkte seıko daha ıyı duruyor. yakından gormek lazım ama sana sunu solıyım caisonun malzeme ve ıscılıkte seıkodan daha ıyı olacagını hıc sanmam. bak ne dıyorum sana saat ole resımlere bakarak alınmaz gıt bı saatcıye ıncele elıne al bak oyle anlarsın. resımlerden bıle seıko cok daha saglam duruyor bunu soylıyeyım. hatta forumda bı tane saat experı vardı yanılmıyorsam saatlar konusu altında bı bak oraya onlara danıs ama mutlaka gıt ıncele alacagın saatı ınternetten dırek alma.
  • quote:

malzeme ve ıscılıkte seıko daha ıyı duruyor. yakından gormek lazım ama sana sunu solıyım caisonun malzeme ve ıscılıkte seıkodan daha ıyı olacagını hıc sanmam. bak ne dıyorum sana saat ole resımlere bakarak alınmaz gıt bı saatcıye ıncele elıne al bak oyle anlarsın. resımlerden bıle seıko cok daha saglam duruyor bunu soylıyeyım. hatta forumda bı tane saat experı vardı yanılmıyorsam saatlar konusu altında bı bak oraya onlara danıs ama mutlaka gıt ıncele alacagın saatı ınternetten dırek alma.

Dostum casio yu elime aldım baya bi kurcaladım ve çok hoşuma gitti ama seikoyu elime alıp inceleme olanağım yok çünkü hiç biyerde satılmıyor
  • Seiko Japan dedemden kalma kurmalı seiko saat kullanıyorum süper
  • Dostum seiko da karar kılarsan biraz riski var internetten alışveriş yaptığın için ama kesinlikle daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim sana. Yazının başında da yazmıştım casio gerçekten kalitesiz. Zaten bu paralarla çok kaliteli bir saat almak beklenemez ancak yine de seiko sorunsuz bir saattir.
  • her halukarda internetten alacağım arkadaşlar kütahyada 180 lik saat 300 e satılıyor
  • ap
  • Ben Casio kullandım en düşük modelinide kullandım daha yükseğinide tüm kullandığım casiolar çok iyi, kaliteli, sağlam parasının hakkını hayli hayli veren bir saat.

Fakat, şunu da belirtmeliyimki benim bahsettiğim saatler digital idi ve analog saatte casio için yorum yapamayacağım fakat digital alacaksan casio seçeneklerin arasında hep olsun...
  • Seiko
  • seiko>casio
  • Casio derim.Ben sadece casio kullandım bu güne kadar son saatim tam 5 yıldır bende.Banamısın demedi.Hala taş gibi.
  • casıo edıfıce modellerı super dayanıklı ve ucuz bende haftasonu bunu alıcam kısmetse

casıo ef517l 180 lıra sızce nasıl?

iki saat arasında kaldım ( seiko mu casio mu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 10 Aralık 2008; 9:23:05 >
  • ben bunu kullanıyorum gerçekten güzel bir model tavsiye ederim (tavsiye diye açmadın konuyu ama neyse):http://urun.gittigidiyor.com/HISLON-SWISS-2007-WATCH-AWARD-ODULLU-MODEL-2320_W0QQidZZ10430486#aciklama

onların içindenbir model söyleyin dersen ben seikoyu tercih et derim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.