Bildirim
İki sistem arasında kaldım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence RX5700'lüyü al ama arada çok fark var da diyemem yani -
Aynen aralarında fazla fark yok hocam son durumdan bizi de haberdar edersiniz umarım -
Bana da rx 5700 + m2 daha mantıklı geliyor. 2060 da rtx olayını kullanamam sanırım zaten. Işlemci arasındaki fark aklıma takılan. 1-2 hafta içinde siparişi vermeyi planlıyorum. Yazarım buraya da pc yi ve performans sonuçlarını. -
Soldaki kasanın RX5700 içeren ve daha güvenilir bir PSU'lu hâli çok daha iyi olur.Gamepower markasını çok tavsiye etmiyorum.Soldaki sistem daha uzun ömürlü olur ince ayarlar ile. -
Bence de öyle de maalesef düzenleme şansım yok. Özelleştirirken çıkmıyor o seçenekler. Tek tek toplarsam da bu kadar ucuza olmuyor 😢 -
Sağdakine çök agam yarın öbür gün bi psu sıkıntısı çıkarsa bi 350 masrafın olur en fazla sıfır psu alırsın. İşlemci de idare eder bu arada hani kötü demem. 1080pde mi kullancaksınız bu arada? -
2600x sanki gereksiz gibi olmuş. Yerine 2600 de gider. -
Psu seçeneği sabit maalesef yoksa ben de güvenilir bi marka seçerdim. 1080p ultrada 60 fps versin diye topluyor sistemi bikaç yıl boyunca 😅 -
55 tl fark ediyordu hazır sistemde o yüzden aşağı çekmeyelim öylece kalsın dedim. 😅 -
Bazı değişiklikler yaparsak biraz bütçeyi geçse bile daha güvenilir olur. Güç kaynağı ve SSD değişmeli bence her 2 sindede. Bu durumda da, 2 ci sistem öneririm. Ama diğer türlü de mutlaka SSD falan değiştirin -
Fiyat olarak uygun diye seçtim, bir de hazır sistem olduğu için seçenek kısıtlı. 20 TL ucuza adata marka var o da 256gb. Ssd yerine de m2 almak istiyordum açıkçası, her halükarda daha iyi olur diye düşündüm. Psu olarak bunu elden çıkarıp üstüne 100 falan koysam coolermaster 600w alabilirim sanırım. Şu anki marka çok mu kötü ki bilemedim. -
Çok kötü değil ancak bu bileşenlere önerilmeyecek bir PSU. Siz böyle yapın hocam. Şimdilik 250gb SSD+ 1tb HDD alın. Para artarsa PSU ya yatırın. Eğer yetmezse 256gb SSD ile bir müddet idare edip bir kaç ay sonra para toplayıp yanına bir tane HDD alıp takarsanız. Unutmayın PSU her ne kadar onemsenmese de, en az değişikliğe uğrayan parçalardan olduğu için sağlam ve güvenli olanın almak daha mantıklı. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X