Şimdi Ara

İki Telefon Birden Alacağım. Tavsiyesi olan? (Max Toplam 1000 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime ve eşime birer telefon alacağım. Bu şekilde 2 telefon birden alınca yapılan bir kampanya var mı? Maksimum 500'er TL'lik bütçem var(toplam 1000TL). General Mobile 2 mini düşünüyorum. Yada farklı 2 telefon mu alsam diyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursenal -- 13 Şubat 2015; 13:36:25 >

• O kulvarda lumialarala yönelmeniz daha dogru olur. Mesela 620 520 525 gibi cihazlardan iki tanesi de 500 tl yi geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bütçe olarak demek istediğim 500+500 gibi. Yani toplam 1000 TL'lik bir bütçe.
  • ben daha yeni 2 tane s3 mini aldım, kullananlar da memnun
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Eşim şuan S3 mini kullanıyor ama iyice bozuldu telefon. samsung dışı bir telefon bakıyoruz
  • Hocam o fiyatlara seçeneğin az. Bende 2 yıl önce senin gibi almıştım ama teller çabuk eskidi. Günü kurtarmak için alıyorsan 2 tane zenfone 4, discovery mini yada lumia almak zorundasın. Ama bence limitini 100-200 yükseltebilirsen 2 gb ram olan zenfone 5 al.Eğer limitini yükseltemiyorsan kampanya kovala 1000 civarına alabilirsin.16 gb olan modeli fiyatı biraz fazla olabilir o yüzden 8 gb ama rami 2 gb olan modele yönel derim.

http://www.n11.com/asus-zenfone-5-8gb-cift-sim-akilli-telefon-kvk-garantili-P49464037
    http://www.n11.com/asus-zenfone-5-cift-hat-8gb-hafiza-2-gb-ram-P46633463

gibi modeller bak. 100 tl bonus alma şansın var, sevgililer gününe özel 25 tl indirimden 50 tl indirimde yapabilirsin.Forumda çek satış bölümünde iyi kupon bulabilirsen ikisini 1000 tl ye mal edebilirsin. Kampanya bulabilirsen 16 gb modeli daha iyi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedkelly58 -- 13 Şubat 2015; 15:54:57 >

• nedkelly58 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. zenfone 5 lerde de şarj problemi olduğu yazıyor heryerde, 1 günü çıkarmıyormuş. Bir de biraz hantal gibi sanki. GM2 mini ile aralarında çok performans farkı var mı acaba? (oyun oynamıyorum, çok fazla uygulama vs kullanmıyorum bu arada)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 8 bin tl telefon tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursenal

Eşim şuan S3 mini kullanıyor ama iyice bozuldu telefon. samsung dışı bir telefon bakıyoruz

Cihaza CM12 kurmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Cihaza CM12 kurmayı deneyin.

çok anlamam bu root işlerinden vs ama bi deneyeceğim, teşekkürler
  • quote:

çok teşekkürler. zenfone 5 lerde de şarj problemi olduğu yazıyor heryerde, 1 günü çıkarmıyormuş. Bir de biraz hantal gibi sanki. GM2 mini ile aralarında çok performans farkı var mı acaba? (oyun oynamıyorum, çok fazla uygulama vs kullanmıyorum bu arada)

Zenfone gunu cikartiyor,ozellikle gmd gibi bir firmadansa asus cok daha akıllıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle lumia derim hocam stabilliği vb iyi. Oyun oynamayacaksanız en mantıklı seçim lumia olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.