Şimdi Ara

İki Tercih Arasında Kararsız Kaldım Yardım Eder misiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tm 1 181377

Ya IŞIK ÜNİVERSİTESİ - Endüstri Mühendisliği %50 burslu -gelir gibi gözüküyo-
    Ya ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ - İşletme %50 burslu

Gerçekten bilgisi olan bu bölümlerde okuyan ya da bu bölümleri bilen arkadaşlar öneri sunarlarsa sevinirim. Okuması, iş imkanları, mesleğin sosyal hayatı, kariyeri, üniversitenin ortamı eğitimi akademik kadrosu vs. Sene başından beri hedefim Özyeğin üniversitesi, üniversite olarak kesin istediğim yer orası aslında fakat endüstri mühendisliği de hedefimdeki meslek. Fakat işletmeyle de birbirlerine oldukça yakınlar. O yüzden oldukça kararsızım.
    Başka bir tercihim de olmayacak.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae.bilgin -- 25 Temmuz 2011; 12:48:51 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae.bilgin

Arkadaşlar mf 4 sıralamam 169400
    Tm 1 181377

Ya IŞIK ÜNİVERSİTESİ - Endüstri Mühendisliği %50 burslu -gelir gibi gözüküyo-
    Ya ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ - İşletme %50 burslu

Gerçekten bilgisi olan bu bölümlerde okuyan ya da bu bölümleri bilen arkadaşlar öneri sunarlarsa sevinirim. Okuması, iş imkanları, mesleğin sosyal hayatı, kariyeri, üniversitenin ortamı eğitimi akademik kadrosu vs. Sene başından beri hedefim Özyeğin üniversitesi, üniversite olarak kesin istediğim yer orası aslında fakat endüstri mühendisliği de hedefimdeki meslek. Fakat işletmeyle de birbirlerine oldukça yakınlar. O yüzden oldukça kararsızım.
    Başka bir tercihim de olmayacak.

Teşekkürler.

ikisi olarak kıyaslarsam ışık üniversitesini ilk 3 tercihten birinde yazarsan +%25 burs alırsın
    ama özyeğin de 3-4 sene içinde koç,sabancı düzeyinde olacak yeni kampüsüyle beraber ve üninin sahibide türkiyenin en zengin 1.kişisi ve üniye acayip imkanlar sağlıyor,
    ve bu üniversite tüm bölümlerinden önce işletmesine çok önem veriyor ,burdan mezun olursan ilerde hiç iş sıkıntısı yaşamazsın bence.

• Bende senin gibi düşünüyorum aslında. Şu an en köklü ve en çok yatırım yapılan bölümü işletme özyeginin. Ulaşım olarakta daha rahat ama tabi binası ulaşımı vs ikinci planda benim için üniversitenin bana katabilecekleri çok daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae.bilgin

Bende senin gibi düşünüyorum aslında. Şu an en köklü ve en çok yatırım yapılan bölümü işletme özyeginin. Ulaşım olarakta daha rahat ama tabi binası ulaşımı vs ikinci planda benim için üniversitenin bana katabilecekleri çok daha önemli.

benmde gecen sene ilk 3 tercihm orasıydı ama tutmadı bu senede olamaycak,okuyan arkadaslarımda var orda ve gayet memnnlar sen burslu mu gideceksn?
  • %50 burslu girebiliyorum ancak
  • Hedefinde ki mesleği seç istediğin bölümü okuduktan sonra en kötü yer bile sana en güzeli olarak gelir. Bölümünü severek okumak ve o yüzden seçmek en önemlisi yoksa okul falan 2. aşama. İşletme ileride master olarak yaparsın zaten, ama diğer bölüm o şekilde olmaz .
  • Benn ikisinide seviyorum fakat endüstri sayısal ağırlıklı olduğu için o bir adım önde. Ama işletmeyi de seve seve okurum öyle bi ayrımım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.