İki tüfek arasında kararsız kaldım
-
-
derya arms iyidir tercihimi deryadan yana kullanırdım sağlamlık olarak tabi aradaki fiyat farkını bılmıyorum
-
Çok fiyat farkı yok, bin TL oynuyor arada.Derya daha mantıklı duruyor, fakat rp12 daha kompakt.Bir de pompalı olduğu için fişek seçme durumu yok ne koysan atıyor.Keşke tetiği polimer olmasaydı.
Derya daha kaliteli duruyor ama ne bileyim yarı otomatik tüfekler bana pompalı kadar güven vermiyor.Fişek seçer, fişek diker, iki atar bir tutukluk yapar vs ondan sonra verdiğim paraya da yazık olur diye çekiniyorum.
-
Plastik fişek kullanmayı düşündüğüm için pompalı yani rp 12 almaya karar verdim çünkü yarı otomatikler çalıştırmıyor.Bu arada derya gibi kaliteli tüfekler üreten bir marka silahı lahmacun kutusu gibi karton kutuyla gönderiyor, kutu içeriği de bomboş.Rp 12 taşıma çantasıyla geliyor, içinden askı kayışı, katlanır gez ve arpacık, el tutanağı vs. çıkıyor. -
Hocam selam. Konuyu hortlatıyor gibi oldum ama bahsettiğin iki silah birbirinden farklı sikletlerde. Savunma amaçlı bullpop alabilrisin ama hobi atış amaçlı ise randıman alamazsın o tüfekten. Derya xt gibi taktik atış için geliştirilmiş bir tüfek daha iyi olurdu bence. Yine de zevk meselesi tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X