Şimdi Ara

iki webcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki tane webcam var elimde, biri microsoft biri logitech pro 5000. microsoft olan msnye bağlı değilken ses alışverişi yapıyor gibi gözüküyo. msnden görüntülü arama yapabiliyorum ama ses yok.
    logitech olanda ise tam tersi: msnye bağlı değilken görüntü alıyor ama msnden görüntülü arama yapınca görüntü gitmiyor sadece ses gidiyor. iki webcamı iki farklı pcde denedim, son driverleriyle denedim. sonuç aynı. bir çözümü var mı bu sorunun acaba?..

• kameraları farklı pclerde denediniz ve aynı sorunları yaşıyor musunuz?
    deneme yaptığınız pclerdeki işletim sistemleri nedir?
  • evet dostum, iki farklı pcde denedim. hatta microsoft olanı 3 pcde denedim. sorun aynen devam ediyo... hepsinde xp var, aslında hepsinde aynı xp var. logitech olanı 2 yıldır kullanıyorum zaten, aynı sistemde, aynı işletim sistemiyle. gerçi o sistemde yakın zamanda bir anakart değişikliği yapmıştım. o günden sonra o sistemde 5 hddden ikisi arıza yaptı. anakartın bi marifeti olabilir mi? microsoft olan kamerayı bu sistemle denemedim yalnız, onda bir arıza varsa eğer sorumlusu bu sistem değil...
    burda asıl sorun logitechin görüntü verirken msnye bağlanınca görüntü vermemesi. mantık olarak yazılımla ilgili gibi gözüküyo ama son driverini denememe rağmen bi sonuç alamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteddd -- 1 Şubat 2010; 18:10:09 >
  •  iki webcam

Messenger > Araçlar > Ses ve Görüntü Kurulumu

Vista'da mikrofon ayarları (resimli anlatım)
    konusunu inceleyin.

• o ayarlarla ilgili sorunumuz yok, cihaz ses alıyor gibi gözüküyor. msnye bağlanınca sorun çıkarıyor, diğeri de aynı şekilde. fakat onda görüntü de sorun çıkıyo msnye bağlanınca:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.