benim sorum şu 2 kat altımda arkadaşlarım oturuyor fakat net sinyali buraya düşük geliyor benim modemimi kendi evimde yükseltici gibi kullanma şansım var mı ?
yada şu yapılabilirmi aşağıdaki hattan paralel çekip evde kendi modemime çeksem yani bir hat üzerinden 2 modem internete girebilir mi ?
yani kısaca ben ne yapmalıyım ?
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
kablo çekip wireless router ile köprüleyeceksin
eğer her iki modemin mesh özelliği var ise bu söylediğini yapmak çok kolay... ancak bazı ayarlar gerekli, mesela her iki modem'in wpa yerine wep şifreleme türü olmalı... buradan mesh özelliği diye aratırsan birçok konu sana yardımcı olacaktır.
Aşağıdaki modemden ethernet kablosu çek olsun bitsin xD Ayrıca, tek hatta iki modem çalıştıramazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: El-Diablo kablo çekip wireless router ile köprüleyeceksin
router?
quote:
Orijinalden alıntı: quietman eğer her iki modemin mesh özelliği var ise bu söylediğini yapmak çok kolay... ancak bazı ayarlar gerekli, mesela her iki modem'in wpa yerine wep şifreleme türü olmalı... buradan mesh özelliği diye aratırsan birçok konu sana yardımcı olacaktır.
teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: KLLAXON Aşağıdaki modemden ethernet kablosu çek olsun bitsin xD Ayrıca, tek hatta iki modem çalıştıramazsın.
teşekkür ederim fakat ben bunu telefondan girmek için yapıyorum