Home Office şeklinde tercüme bürosu açacağım. Faks yazıcı tarayıcı özelliklerine sahip bir cihaza ihtiyacım var. Ancak lazer mi yoksa mürekkepli mi olmasına karar veremedim. Çok büyük dosyaları evimin sokağında bulunan ozalitçiden bastırabilirim (100 sayfa üzeri gibi). Onun harici kullanımda siz hangisini önerirsiniz? Ben HP'nin şu iki makinesi arasında kaldım. Bunlardan hariç sizin önereceğiniz bir cihaz var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim. Bu haftasonu almam gerekiyor, çünkü vergi dairesine başvuruyu pazartesi yapacağım ve faaliyete geçmem için incelemeye gelecekler. Faks ihtiyacım bu nedenle. Onu da soruyorlarmış.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
merhaba;
bu ikisi arasında tavsiyem pro200 dür
saygılarımla
(laser yazıcılar arasında renkli ve hızlı olan bir modeldir. toner dolumları kolaydır)
merhaba, yazıcı teknik servisi ve dolum merkezi olarak bende pro 200 ü öneririm size .kartuşları ile ortalama 500 sayfa renkli çıktı alabilirsiniz. dolum tonerle baskı maliyetiniz ortalama 45 KR /adet olacaktır.eğer çok çıktı alacaksanız yanında siyah beyaz küçük bir lazer yazıcı almanızı öneririm.