Şimdi Ara

İki yeni lastik önemi? arkaya mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
34.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fren yapınca aracın ağırlığı öne biniyor, aracın önü yere eğilirken, arkası biraz havaya kalkıyor. Yani önler yere iyi basarken arkalar tam aksi durumda
    Bu durumda ön lastikler yola daha iyi tutunurken, arka lastıkler normalden daha kötü tutunmaz mı? Mantık olarak evet.
    Demek ki arka lastiklerin fren anında tutunmasını iyileştirmek için yeni lastikler öne takılmalı, önler zaten yere yapışmış durumda.
    Evet yorumlarınız.

Viraj ile ilgili iki görsel buldum.
     İki yeni lastik önemi? arkaya mı?

İki yeni lastik önemi? arkaya mı?

Vakti zamanında iki çift lastik almış ve lastik üreticilerin sitelerine bakmış ve tavsiyesilerine göre arkalara taktırmıştım, ertesi yıl da önlere taktırdım. Yeniler önde olunca çekiş daha iyi oluyor, frenleme ve dengeleme açısından da arkalara takmak daha iyi sonuç veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 13 Ekim 2016; 10:27:31 >

• Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aracımın 2017 yılının 36. haftasında üretilmiş michelin primacy 3 yazlık lastikleri var. 1 tane çıkma bulamıyorum. Yerine 2018 yapım 2 tane yeni michelin primacy 3 alsam 2 ön 2 arka yapsam bahsini ettiğiniz ön veya arka kayma sıkıntılarını ne kadar yaşarım uzman görüşünüzü rica ediyorum.

İki yeni lastik önemi? arkaya mı? İki yeni lastik önemi? arkaya mı? İki yeni lastik önemi? arkaya mı? İki yeni lastik önemi? arkaya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar1985 -- 25 Şubat 2019; 18:31:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.