Şimdi Ara

İki yıllık iPhone 7, GeekBench 4 tek çekirdek testinde Galaxy S9'u geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BumberShoot

2 yıllık iPhone 7 hala aynı puanı alıyor laf atmak için saçmalamanıza gerek yok sussanız daha güzel olur

testte ayfon 7 yok hocam, sadece işlemci test ediliyor. hani şu 1 sene kullanıldıktan sonra kullanıldığı telefonun güç yetiştiremediğini üretici firmanın da kabul ettiği işlemci. önce bir yazılanları okuyun sonra yorum yapın ki daha sonra utanacağınız bir şey söylemeyin. burada fanboylar saçmalıklarıyla insanların kandırmasın diye aklı başında yazan insanlarında kıymetini anlarsınız böylece.
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Erasmus sen taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelere gitmişsin? Galaxy s döneminden bana ne? İşletim sistemine takıldın kaldın ? O zaman işletim sistemini bir kenara koyalım. Her sene aynı muhabbet dönmüyor mu? Apple , Samsung'un işlemcileri karşılaştırılıyor en sonunda hep Apple ın işlemcisi daha güçlü çıkıyor? Bu sene de aynısı olacak. Keşke Samsung geçse diyeceğim ama yine olmayacak. Neyin ısrarını yapıyorsun ki? En son yorum yazan ben olacam ısrarı ise bilelim tamam diyelim o zaman
  • atakansah kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ? s9 incelemesinde Mesut Çevik'in söylediğini söylüyorum. O yavaş, bu hızlı tartışmasına girecek halim yok. Tamam rahatla iphone daha hızlı, inandım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 2 Mart 2018; 14:0:54 >
  • Ne iPhone ne de Samsung almayacağım daha doğrusu alamayacağım için beni ilgilendirmeyen haber. 5000 tl ile başka neler yapılır neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci olarak A11 Bionic bence piyasanın en iyisi zaten sonuçlar ortada. Ama Apple artık en iyi yazılım özelliğini kaybetti. Şuan Android Oreo, IOS11 den çok daha stabil çalışıyor Apple İos10 dan beridir toparlayamadı sistemi. Eskiden androidin donanımı iyi apple yazılımı derdik şimdi tam tersi oldu. Gerçi bildiğim kadarı ile Sd845 grafik performansı A11 den daha iyi ama samsung exynosu bu sefer yapamamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kaç yıldır her modelde aynı muhabbet, apple ile samsungun işlemcilerini tek çekirdek olarak test etmek art niyettir, iki işlemcinin yapısı tamamen farklı, applenin tek çekirdeğe ayırdığı zar alanında samsungun 2 çekirdeği bulunuyor, çokça fazla transistör içeren bir çekirdeğin yüksek puan alması normal.

Hadi tamam kıyas yapmak istiyorsunuz, o zaman tek çekirdek değil direk işlemcinin tüm güçleri ile kıyaslama yapmak gerekiyor o zaman fark ortaya çıkacaktır.
    Bu durumda Apple veya Samsungun galip gelmesi mühim değil, mühim olan testi doğru yapmak.
    Ayrıca ben androidin özgür dünyasını ve işlevselliğini daha çok seviyorum bu sebeple ios asla tercih edeceğim bir işletim sistemi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 2 Mart 2018; 14:50:42 >
  • Bunu telefona neden mal ediyorsunuz? İşlemci karşılaştırması neden yapmıyorsunuz?

Snapdragon 845, Apple A11 ve A10X'den yavaş falan dense daha doğru olmaz mı? Bakın Anandtech'de böyle yapmış zaten, o tabloda Samsung S9 veya iPhone 7 falan yazıyor mu?

Bence yanlış bir haber yanlisinizdan vazgecin.

bu siteyi takip etmeyi birakiyorum...

• Apple'ın işlemcileri hep iyiydi ama iOS sürümü ile yavaşlatıyorlar
  • Samsung'un açıklaması bana şunu söylemek istediklerini hissettiriyor: Daha benchmark programlarına para yedirmedik, yedirince onu da geçeriz.

bkz: Samsung ve nüyük şirketlerin Antutu benchmark'a rüşvet skandalı
  • Bu tür testler her zaman tüketiciyi aldatmak üzerine olmuştur. Bazıları bunun bir anlam ifade etmediğini bilse de bir çok tüketici telefon almadan önce bu testlere bakıyor ve ya yeni telefon alırken ya da telefon değiştirirken salt bu testlerle karar veriyor ve inanılmaz bir aldatma taktiği. Kendi ağızlarıyla da söylüyorlar sentetik testtir diye. Birisi android diğeri İOS. Asla ama asla aynı güçte sistemler üzerinde bile olsalar kıyaslanamazlar. Android telefonu android telefonla kıyaslayabilirsiniz. İOS telefonu da İOS telefonla kıyaslayabilirsiniz. Bazen eski Iphone modeli yenisinden hızlı çıkabiliyor. Ya da yenisinin bir artısı olmadığını görebiliyorsunuz. Bu anlamda işe yarar bu testler. Ama platformlar arası kıyaslama olmaz. Aynı uygulama iki platform üzerinde test edilir IPhone daha hızlı ve etkili çalıştırıyor olabilir. Ancak o sistemin kendi içindeki iyileştirmeleri bunu sağlıyor olabilir. Bazen da android üzerindeki daha hızlı çalışır. Gördüğünüz gibi tümüyle yazılıma odaklı farklılıklar. O yüzden platform farklıysa test geçersiz demektir.

• Apple işlemcileri zaten hep en iyiysi oluyor adamlar işlemciyi güzel yapıyor. Samsung kamera ekran konusunda en iyisi
  • haber yarım olmuş aslında bazı testlerde s8 de s9u tokatlıyor. s9 samsung için geri adım oldu. emoji sakat, yüz tanıma apple ile yarışamaz, kamera heyecan yaratmadı, tasarım aynı, dahili depolama fiyasko, bellek fiyasko vs... Kısaca s9 bence tercih edilecek bir telefon olmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 2 Mart 2018; 16:29:39 >
  • Kardeşim 5ghz olsa ne yazar!puanlamadan 100000 puan alsa ne olur?hani zaten yeterince güçlü son 3 senedir çıkan işlemciler daha ne yapıyorsunuz telefonda da işlemci gücünü dert ediyorsunuz anlamadım!

• Ulan sanki işlemciye taş taşıtacaksınız. Snapdragon 617 bile gayet akıcı bir deneyim sunarken bu sidik yarıştırma hevesinizi anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Sonuc odakli bakicak olursak s9=çöp

telefondaki tek ama tek amacı işlemci testi yapmak olan biri için evet s9'dan itibaren bu sene çıkacak tüm android amiral gemileri çöp denebilir.gerçi $35'lık çip için tüm telefonu alıp masraf etmeye de gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 2 Mart 2018; 18:15:41 >
  • "haberde s9 denmiyor, işlemcilerden bahsediliyor, editörü uyarın tarafsız haber yapın" temalı yazdığım mesajı silmiş yönetim. ne desem değmeyecek. bu kadar büyük bir kitleyi, siteyi yönetmeyi haketmiyorsunuz. böyle habercilik anlayışı olmaz.

• İphone herzaman için samsung cihazlardan üstündür.

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Tasarımı gayet güzel dostum. Ayrıca önemli olan işlevidir
  • Apple, gelecek yil verecegi guncelleme ile islemci hizini nasil olsa yariya indirir, sorun kalmaz.

• Demek salt işlemci gücünü ölçmüyor bu testler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.