Şimdi Ara

İkilemde Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıl 2015 biliyorum artık saçma gelicek bir soru bu ancak geleceğimi yönlendirmek adına fazlaca ikilemde kaldım öyle ki bu ikilemi çözme uğruna ikisini de çalışmıyorum tam bir fiyasko .
    Öncelikle Web programlama alanına ilgi duyuyorum kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum piyasaya baktığımda iki dil kullanımı çoğunlukta php/asp.net . İş bulma sıkıntısı yaşamamak ve kurumsal firmalarda çalışmak adına asp.net'e yöneliyim diyorum ama tüm dünyanın tersine herşey open source yönelirken benim ms teknolojilerine bağlanmam da saçma geliyor phpden de emin değilim nasıl bir yol izlesem tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var ?

• Cevap java. Ben de web ve distributed sistem alaninda calisiyorum , calistigim sirketler hep java teknolojileri kullaniyorlar agirlikli olarak. Oracle WebLogic ve Database, Linux server ve Java. Uygulamayi gelistirirken de Windows ortam kullanan var, linux kullanan var, sonucta herhangi bir web container da calisiyor Java, tek bir platforma bagimli degilsin. Ustelik sonra mobil platforma da atilabilirsin ( Android ) .
    Ancak turkiye'deki web alanindaki is imkanlarinin listesini cikarsak, agirlikli olarak .net ve php cikar. Java ile genelde buyuk Enterprise web uygulamalari yaziliyor, Kuruyemisci Huseyin'in web sitesini php ile yapmak daha kolay olur. Turkcell'in web teknolojisi Java tabanli. Hepsiburada ornegin .net.
    Yine de sifirdan baslayacaksan hepsini dene. Hangisini seversen ona yonel. Sevmedigin is evlat olsa sevilmez : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte sorun tam da burda başlıyor open source olsun türkiye piyasası derken J2EE falan hikaye olup gidiyor ya php ya asp.net . böyle bir sorunum olmasa python diyip geçicem djangoyu da kullanmışlığım var ama türkiyede parmakla sayılır firmalar python kullanıyor
  • Yok mu başka fikir vericek olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.