Şimdi Ara

Ikili ilişkilerde, kadınlar ile ilgili gerçekler, bilgiler rehberi. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
51
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun faydalı şeyler söylüyorsun
  • ağızlarına s.çın bakın o zaman nasıl seviyorlar
  • Haci merak ettim kaç yaşındasın ? O kadar deneyimin olmuş. Yazdığın maddelerden anladığım kadarıyla hepside seni sövüşlemiş, atmışlar.
  • Umursanmayan bir kiz bunu degistirmek icin elinden geleni yapar ne ego ne gurur kalir pamuk gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

ağızlarına s.çın bakın o zaman nasıl seviyorlar

aynen öyle, yazının özeti budur.
    2 hafta boyunca bir kez görüştüğüm kız 8-9 aydır peşimde ve hala köpek gibi benimle görüşmeye, mesaj atmaya çalışıyor, kıskandırmaya çalışıyor.
    ama umrumda değil, 2 hafta boyunca hep soğuk davrandım küfürler ettim, ama özür dileyen o oldu herzaman.
    ömrümde ilk kız arkadaşımdı, dh den okuduklarımı uyguladım.
    kısacası kadınlara baskın rolü yapacaksınız sen olmasan da olur banane tavrında olacaksınız
    ve en son kapak fotoğrafı şudur:
     Ikili ilişkilerde, kadınlar ile ilgili gerçekler, bilgiler rehberi.

çoğu kız facebookta üzüntülü melankonik şeyler paylaşır, çıktığı erkek ağzına mıçıyodur çünkü, çünkü kızlar bunu seviyor değer vermeyeceksiniz umursamıyacaksınız deli gibi sevsenizde... unutmayın dış görünüşün, paranın ve insan harici herşeyin önem kazandığı bu dönemde böyle olmazsanız kaybedersiniz.

o değilde soğuk savaş gibi arkadaş misillemeden tut piskolojik baskıya herşey var

• Mesajım bulunsun faydalı şeyler var.
  • Birçok insan mantıklı bulacak ve konuyu takibe alacak biliyorum ancak bence çok saçma ve insanlık dışı. Evcil hayvan forumlarındaki "X hayvanına nasıl bakılır?" tarzı konulara benzemiş. Kesinlikle kabul edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: injection

ağızlarına s.çın bakın o zaman nasıl seviyorlar

aynen öyle, yazının özeti budur.
    2 hafta boyunca bir kez görüştüğüm kız 8-9 aydır peşimde ve hala köpek gibi benimle görüşmeye, mesaj atmaya çalışıyor, kıskandırmaya çalışıyor.
    ama umrumda değil, 2 hafta boyunca hep soğuk davrandım küfürler ettim, ama özür dileyen o oldu herzaman.
    ömrümde ilk kız arkadaşımdı, dh den okuduklarımı uyguladım.
    kısacası kadınlara baskın rolü yapacaksınız sen olmasan da olur banane tavrında olacaksınız
    ve en son kapak fotoğrafı şudur:
     Ikili ilişkilerde, kadınlar ile ilgili gerçekler, bilgiler rehberi.

çoğu kız facebookta üzüntülü melankonik şeyler paylaşır, çıktığı erkek ağzına mıçıyodur çünkü, çünkü kızlar bunu seviyor değer vermeyeceksiniz umursamıyacaksınız deli gibi sevsenizde... unutmayın dış görünüşün, paranın ve insan harici herşeyin önem kazandığı bu dönemde böyle olmazsanız kaybedersiniz.

o değilde soğuk savaş gibi arkadaş misillemeden tut piskolojik baskıya herşey var

Kural basit aslinda sen seversen o sevmez sen sevmezsen o sever iki tarafinda sevdigi yada cesurca sevgisini gosterdigi bi iliski artik yok denecek kadar az

• vay be, forumumuzun ergenleri içinde pekala akıllı ve kaliteli genç kardeşlerim de varmış.

yaşça birçoğunuzdan büyüğüm, kadınları da tanıdığım söylenebilir. zira 2 defa eşikten dönmüşlüğüm vardır ve genelde ne mal oldukları konusunda biraz bilgi sahibiyimdir.

bazı kardeşler 4s kuralından falan bahsetmiş. bu safsatadan öteye geçmez. sadece ego tatminidir, yani onu uygulayan kişi kendisi değildir, yapay ve sahte kişiliğidir. kuşbeyinli kızlar üzerinde etkileri olabilir ama, akıllı kızlar bu durumu kolayca kendi lehlerine çevirip bunu yapan kişinin ağzına edebilirler. hükümsüzdür, zaman kaybıdır. kalitenizi ve şahsiyetinizi yerlebir eder.

asla boynuzlanmamalıdırlar. boynuzlayan adam da, kadın da aşağılık ve düşük ruhludurlar. içten gelen nefret ve şiddet eğiliminin bir şekilde dışavurumudur, uzak durulmalıdır.

onların ilgi konuları üzerinde ihtisas yapmaktansa yine kendi kişiliğinizi, sizin tercihiniz olan bir alanda eksiğinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. yukarıda arkadaş belirtmiş. iyi huylarınızı kendi istediği kalıba sokmak isteyen kadınlara verilen bir tavizdir bu. ilk cümleye meyleden adam, ikinci cümle içeriğine zaten teslim olmuş kişidir. her iki cins için geçerlidir.

zaman çok hızlı bir şekilde değerleri ve kavramları yıpratıyor. zamanla yarışmayın, yetişemezsiniz. geçmişe de takılmayın, bugüne gelemezsiniz.

sosyal medya ise facianın diğer adıdır. maskelenmek, gizlenmek hiç bu kadar basit olmamıştı. boşuna zaman tüketmeyin. zira aklı başında, bilinçli ve akıllı kimselerin sadece bir araç olarak kullandığı bu mecrayı saplantı ve yaşam idolü haline getirmeyin. hayatın kendisini kaçırtır size sonra bir de bakmışsınız, bir adım bile ilerleme yok. kalakalmışsınız öylece... bu bataklığa saplanmanın eşanlamlısıdır, uyanık olun.

güzellik ararsanız güzellik; bela ararsanız, bela bulursunuz!

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 7 Ağustos 2013; 3:41:03 >

• Yine 4s'e takılmış olgun ilişkiden uzak bütün ilişkileri 12 maddeye sığdırabilen ergenler...

Eğer olgunlaşmamış birisiyseniz size sırıksıklam aşık birisinden soğursunuz, tam terside kız için geçerlidir, ama azıcık empati duyunuz geliştiyse FİLMLERDEKİ GİBİ " Benim için ne hallere düşüyor " deyip daha da aşık olucaktır. Tecrübeyle sabit. Siz kızların kafa yapısını erkeklerden farklı olarak düşünmeye devam ettiğiniz sürece böyle kurallara bağlı kalıcaksınız, kurallar kendine yetemeyen insanların daha iyi olmak için kendilerine yaptığı updatelerden başka bir şey değildir, rahat olun azcık kasmayın bu kadar.
  • %98 fazla bir oran olmuş. 5 kadından bu oranı çıkarmak da yanlış. 10 kadın da 100 kadın da olsa yanlış. Genellemeyin bence bu kadar.

Geri kalanı kadınlar hakkında genel yorumlar yine. Ama bazı maddeler tam nokta atışı olmuş, bütün kadınlar için doğru neredeyse, mesela 5. madde.

Teşekkürler.
  • bug var
    yarısı yalan yarısı doğru 3 aylık ilişkim var ve uyumlu bi çiftiz ilişki uzun sürecek ve ileride evlenmeyi düşünüyoruz terkedilme gibi bi korkum da yok ama öyle bişey olacak olsa ben çoktan terketmiştim ilk maddeden fail ile başlıyor konu kısa tutun diye olm hiç annenize babanıza bakmadınız mı birbirlerini sevmişler evlenmişler ömür boyu birlikteler işte
  • Haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

vay be, forumumuzun ergenleri içinde pekala akıllı ve kaliteli genç kardeşlerim de varmış.

yaşça birçoğunuzdan büyüğüm, kadınları da tanıdığım söylenebilir. zira 2 defa eşikten dönmüşlüğüm vardır ve genelde ne mal oldukları konusunda biraz bilgi sahibiyimdir.

bazı kardeşler 4s kuralından falan bahsetmiş. bu safsatadan öteye geçmez. sadece ego tatminidir, yani onu uygulayan kişi kendisi değildir, yapay ve sahte kişiliğidir. kuşbeyinli kızlar üzerinde etkileri olabilir ama, akıllı kızlar bu durumu kolayca kendi lehlerine çevirip bunu yapan kişinin ağzına edebilirler. hükümsüzdür, zaman kaybıdır. kalitenizi ve şahsiyetinizi yerlebir eder.

asla boynuzlanmamalıdırlar. boynuzlayan adam da, kadın da aşağılık ve düşük ruhludurlar. içten gelen nefret ve şiddet eğiliminin bir şekilde dışavurumudur, uzak durulmalıdır.

onların ilgi konuları üzerinde ihtisas yapmaktansa yine kendi kişiliğinizi, sizin tercihiniz olan bir alanda eksiğinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. yukarıda arkadaş belirtmiş. iyi huylarınızı kendi istediği kalıba sokmak isteyen kadınlara verilen bir tavizdir bu. ilk cümleye meyleden adam, ikinci cümle içeriğine zaten teslim olmuş kişidir. her iki cins için geçerlidir.

zaman çok hızlı bir şekilde değerleri ve kavramları yıpratıyor. zamanla yarışmayın, yetişemezsiniz. geçmişe de takılmayın, bugüne gelemezsiniz.

sosyal medya ise facianın diğer adıdır. maskelenmek, gizlenmek hiç bu kadar basit olmamıştı. boşuna zaman tüketmeyin. zira aklı başında, bilinçli ve akıllı kimselerin sadece bir araç olarak kullandığı bu mecrayı saplantı ve yaşam idolü haline getirmeyin. hayatın kendisini kaçırtır size sonra bir de bakmışsınız, bir adım bile ilerleme yok. kalakalmışsınız öylece... bu bataklığa saplanmanın eşanlamlısıdır, uyanık olun.

güzellik ararsanız güzellik; bela ararsanız, bela bulursunuz!

imla

Abi ayakta alkışladım seni ya ne harika tespitlerin var. Bazı sözlerini bir köşeye yazdım. Hiç sevgilim olmadı çünkü ardmadım hiç. Özenmedim değil bazen yokluğunu hissettiğimden üzülmüyor değilim. Ama kız arkadaş edindikçe farkına vardım ki (17 yaşındayım) aşk denen şey bu yaşlarda sadece beğenilme arzusu, ego ve libidodan ibaretmiş.Zamanında sevipte açılamadığım kız 1 arka sokağımda oturuyor. Onu gördükçe aklıma geliyor, hala onunla ilgili saçma sapan hayaller kuruyorum. Bazen şizofren miyim acaba diye düşünmüyor değilim. Sana bir sorum olacak, bu kızı beynimden nasıl silebilirim? Sanırım ona açılıp tokat gibi bir cevap yesem ondan anında çözülecek ama bilmiyorum işte hiç bu işleri. Hala karşısında kalbim küt küt atıyor. Sen deneyimli bir abimizsin. Elimizden tutuversen?

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

bug var
    yarısı yalan yarısı doğru 3 aylık ilişkim var ve uyumlu bi çiftiz ilişki uzun sürecek ve ileride evlenmeyi düşünüyoruz terkedilme gibi bi korkum da yok ama öyle bişey olacak olsa ben çoktan terketmiştim ilk maddeden fail ile başlıyor konu kısa tutun diye olm hiç annenize babanıza bakmadınız mı birbirlerini sevmişler evlenmişler ömür boyu birlikteler işte

Ayrılacaksın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguedia

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

bug var

Ayrılacaksın :D

çok zor aileler biliyor zaten bi kere damgaladım mı ayrılamaz

• Silmek istemediğin için düşünüyorsun. gerçekten silmeyi dene en fazla, 1 hafta. Sonra kendine güler geçersin "amma da salakmışım" diye

• 11. madde kesinlikle dgru, telefonda aslan yanimda kedi :)

• Konunun özü,türk kızlarından uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Ağustos 2013; 10:11:40 >
  • bu kadar sey buraya yazmışsın doğru tespitlerinde var hakkını vermek lazım ama anlattıkların daha çok erkekleri anlatıyor! sürekli bi arayış içinde olan erkek. erkeğe vazgecılmez özel olduğunu hissetirdigin anda uçmaya başliyor. bi kız olarak benim gördüklerimde bunlar aslında bu olayları cinsyet olarak ayırmamak lazım.erkek söyle kız böyle diye. seviyosan içinden ne geliyosa insan onu yasamalı ilişkide tek özenli davranılması gereken sey saygı ne olursa olsun karşılıklı saygı olmalı yasanalra saygı olmalı! SAYGI SAYGI SAYGI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.