Şimdi Ara

Ikili ilişkilerde, kadınlar ile ilgili gerçekler, bilgiler rehberi. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
51
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşı tarafın herhangi bir davranışı sizi rahatsız ediyorsa mantığa sığmıyorsa içiniz rahat değilse bunlara karşı çıkın ama çıkarken sebebini de belirtin. Eğer sebebini belirtmenize rağmen anlayış görmüyorsanız hala bu davranış yada istek yada eylem devam ediyorsa bunun için sizinle tartışıp gerginlik yaratıyorsa sizin mutsuzluğunuza rağmen bencillik ediyorsa o kişi ile ilişkinizi bitirin.

Çok kafa yorup derinden incelemeye gerek yok. İyi bir ilişki için sizin gibi düşünebilen hareket edebilen size uygun bir partner bulmak en mantıklı en iyi çözümdür. Bunun dışındaki tüm çözümler ( çok kral kız yok çok güzel kız efendime söyleyeyim harbi kız vs vs.. gibi bahanelerden söz ediyorum ) hal ve hareketlerinden rahatsızlık duyduğunuzda onu değiştirmeye çalışacağınızdan yada kendinizi ona uydurmaya çalışacağınızdan dolayı iki taraftan birine mutsuzluk verecek ve sonunda öyle yada böyle ilişki bitecektir.

Unutmayın. Ölümsüz değilsiniz ve sonsuza kadar yaşamayacaksınız. Bu sebepten dolayı zamanınızı boşa harcamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Silmek istemediğin için düşünüyorsun. gerçekten silmeyi dene en fazla, 1 hafta. Sonra kendine güler geçersin "amma da salakmışım" diye

Olmuyor. Salt okunur çıktı. Ne yapsam ya konuşsam mı? Acayip tırsıyorum. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Karşı tarafın herhangi bir davranışı sizi rahatsız ediyorsa mantığa sığmıyorsa içiniz rahat değilse bunlara karşı çıkın ama çıkarken sebebini de belirtin. Eğer sebebini belirtmenize rağmen anlayış görmüyorsanız hala bu davranış yada istek yada eylem devam ediyorsa bunun için sizinle tartışıp gerginlik yaratıyorsa sizin mutsuzluğunuza rağmen bencillik ediyorsa o kişi ile ilişkinizi bitirin.

Çok kafa yorup derinden incelemeye gerek yok. İyi bir ilişki için sizin gibi düşünebilen hareket edebilen size uygun bir partner bulmak en mantıklı en iyi çözümdür. Bunun dışındaki tüm çözümler ( çok kral kız yok çok güzel kız efendime söyleyeyim harbi kız vs vs.. gibi bahanelerden söz ediyorum ) hal ve hareketlerinden rahatsızlık duyduğunuzda onu değiştirmeye çalışacağınızdan yada kendinizi ona uydurmaya çalışacağınızdan dolayı iki taraftan birine mutsuzluk verecek ve sonunda öyle yada böyle ilişki bitecektir.

Unutmayın. Ölümsüz değilsiniz ve sonsuza kadar yaşamayacaksınız. Bu sebepten dolayı zamanınızı boşa harcamayın.

Yazdım bir kenara hocam. Iyi tespit. Hayatımda uygulayacağım bunu.

• Rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguedia

Çok doğru şeyler yazmışsınız , benim de uzun ve fazla ilişkim oldu , buradaki arkadaşlara anlatmak lazım aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Silmek istemediğin için düşünüyorsun. gerçekten silmeyi dene en fazla, 1 hafta. Sonra kendine güler geçersin "amma da salakmışım" diye

• quote:

quote:

Salt okunur çıkmış İyi güldürdün kardeşim eyvallah

• Evlenin yeğenler evlenin
  • "Only men need to be loved, women need to be wanted"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

quote:

quote:

Salt okunur çıkmış İyi güldürdün kardeşim eyvallah

ne demek her zaman bekleriz :)

• İşlerden fırsat bulamıyorum ki devamını yazayım arkadaşlar.
  • güzel konu fyadalı bilgiler var çoğunada katılıyorum:)))
  • Bu başlık örnek alınmalı,forumda elini sallasan "napıcam yardım""kız meselesi""bittim ben" gibi başlıklar doluyor,o arkadaşlar gelip burayı okusun,dertleşme ihtiyacı bile duymayacaklardır.Benim de başıma geldi,arkadaşın dediği gibi,hep daha iyisinin arayışı içindeler ve erkekler olarak en büyük hatamız da onları hayatımızın merkezine koymak
  • Çok muazzam bi konu olmuş hocam gerçekten faydalı bir şey. Foruma böyle bişey lazımdı güncel bi konu olsun. Her erkeğin işine yarar. Şunu da eklemeliyim ki kadınları genellemeyin yada gerçek aşk diye saçmalayan arkadaşlar bu konuya muhtaç olacaklar 1 sene sonra 2 sene sonra 10 sene sonra ama kesinlikle dönüp arayacaklar burayı. Lütfen güncel olsun hocam
  • Herkesin okuması gereken konulardan biri tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Home 94.

Herkesin okuması gereken konulardan biri tebrikler

Teşekkürler.
  • 12.ye imzamı atarım ben arkadaş.
  • insan olun
  • Boş vaktimde okuyacam lazım olur belki

• ee hep erkeklermi dertli ya?

kadinlar nerede onlarin dertlestigi bir forum varmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.