Vites düşürme/yükseltme arasındaki problem
Merhaba,
2.el garantisi devam eden bir Benelli 125-S aldım.
Problem şöyle oluyor;
Yolda veya dururken vites yükseltmek arka arkaya tık tık tık gerçekleşiyor, burada problem yok.
Fakat yine yolda ilerlerken veya dururken vites küçültmeye geldiğimizde iş değişiyor. Diyelim 6.vitesteyiz. Debriyajı çek 5'e düşür. Ok geçti.
Hemen ardından hiç gaz vermeden yani o viteste ilerlemeden 4'e çekmek istediğinde vites pedalına aynı kuvvette basmama rağmen bir hareket yok. Biraz sert şekilde, vurunca geçiyor diyelim.
Bu dururkende, yolda giderkende aynı. Arka arkaya vites düşüremiyorum tık tık tık, yükseltir gibi düşmüyor. Ha ayrıca, diyelim yavaşlıyorum 6'dan 5'e çektim, biraz gaz vererek ilerledim, yine yavaşladım 4'e çekicem. Yok, gene bana bir vur diyor.
Motorun bakımı yetkili serviste yapıldı ve problem olmadığı söylendi :/
Ayrıca vites müşürü arızalıymış ki gösterge ara sıra 5.vitesi gösteriyor sürekli, bu garantiden değişecek.
Bu problem neden olur ? Yükseltir gibi vites düşürememek.
SAP SC-SD Destekleyici Egitim
|
Yuksek Lisans ile Meslek degisimi
|
Bateri Şeklindeki Duvar Saati
Böylesi komik bir durum
|
Hafıza Kartı öldü mü ?
|
Bu saati bulabilecek var mı ?
Siz olsanız hangisini seçersiniz?
|
Elektronik Alanında Sertifika/Eğitim Programları
|
Sivas Maçı için bilet
|
Meslek: Öğrenci
devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. |
Satılık yedek parça maksatlı telefonlarım mevcut HTC TYTN II HTC EVO 3D LG Prada II Nokia-Samsung-Sony Ericsson Telefonlar |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 625
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.339 (Bu ay: 303)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar