Şimdi Ara

Böylesi komik bir durum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimle aramız bu aralar baya limoni..Bir iki kez tartışırken benden ayrılmak istiyosun ama benim ayrılmamı bekliyosun ki vicdanın rahat etsin demişti..Şimdilerde öyle bir yol yapıyor ki,geçen tartışırken xx ayrıl kurtul o zaman bu kadar dert etme dedi,yol yapıyorsun dediğimde inkar etti sonra sordum istiyosan ayrılırız diye istemiyorum ayrılmak dedi..

Bu kız ayrılmam için yol yapıyor arkadaşlar..Eskisi kadar ilgili sıcak davranmıyor..Bir kavgada aşırı tersleşiyoruz..Saçna sapan cümleler kuruyor bazen..Yani bildiğiniz yol yapıyor..Ama onun dediğini ona karşı çevirmek niyetindeyim..Yani o ayrılmalı benden ve vicdan azabı çekmeli hakediyor bunu..Çocukça ya da saçma direk ayrıl işine bak demeyin bu benim için önemli..Benden ayrılsın ve vicdan azabı çeksin olay bu lütfen yardımcı olun nasıl olacak

• Bence burda komik olan senin tavrin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum bunu yapmayı da istiyorum
  • Başka bir kızla yakalanan senden kesin ayrılır ama vicdan azabı çekmez.
  • Kafanı kes bence, mecburen ayrılır ve kötü davrandığı için vicdan azabı çeker.

Edit:Özelmiş pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisses Fleisch -- 7 Ocak 2014; 11:57:45 >
  • Başka birisiyle yakalanırsam olmaz dediğin gibi vicdan azabı çekmez

Kafamı kesmekte pek iç açıcı gelmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

Başka birisiyle yakalanırsam olmaz dediğin gibi vicdan azabı çekmez

Kafamı kesmekte pek iç açıcı gelmedi :)

Kasma bu kadar ayrıl gitsin.

Böylesi komik bir durum
  • Ya o öyle birkaç defa deyince ben de bunu ona vurmak istiyorum yani madem öyle sen ayrıl çek vicdan azabını gör,koşsun pişman olsun sırf ego tatmini olmayan egomu tatmin
  • ayrılmakla ilgili bir daha kavga ettiğinizde sağlam bir tokat yapıştır hiç bir şey demeden arkanı dön ve git. çok iyi hissettirir. hem de tam olarak ayrılmış sayılmazsın. sadece büyük bir kavga. kimin ayrılmak istediği o zamn belli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.