Şimdi Ara

İkili Opsiyon İle Kazancını Sen Belirle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
9.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OptionRally Nedir? OptionRally İle İkili Opsiyon İşlemi Nedir?

OptionRally ile ikili opsiyon işlemi, kendinizi revaçtaki piyasa yatırımlarına bağlı risklere sokmaksızın, en heyecanlı ve oynak finans piyasalarında işlem yapmanın nispeten basit bir yoludur.

Sabit gelirli opsiyonlar olarak da bilinen ikili opsiyonlar, yatırımcıların fiilen bir aktif satın almamaları veya değerinin ne kadar dalgalanma göstereceği hakkında spekülasyon yapmamaları açısından, geleneksel alım-satım sistemlerinden farklıdır. Yatırımcılar bunun yerine basitçe, aktifin değerinin, vade süresi olarak bilinen, bir zaman periyodunun sonunda daha yüksek veya daha düşük olacağı yönünde tahminde bulunurlar. Bu tipik olarak saat bazında gerçekleşir. Doğru tahminde bulunun ve %78 kâr elde edin. Yanılırsanız OptionRally yatırımınızın %15’ini size iade edecektir.

1. BASİT
    2. HIZLI
    3. ESNEK

Neden İkili Opsiyonlar?

İkili = 0 veya 1, Daha Yüksek veya Daha Düşük.

OptionRally geleneksel alım-satım yöntemlerinin karmaşıklık ve risklerinden birçoğunu ortadan kaldırmakta ve şu basit soruyu sormaktadır: Bir aktifin değeri, vade süresinin sonunda daha yüksek mi olacaktır yoksa daha düşük mü? Bu nedenle, aktifin değeri ister %20’lik isterse de sadece %0,5’lik bir piyasa sarsıntısıyla dalgalanmış olsun, doğru yönde tahminde bulunmuş olmanız şartıyla, aynı ödemeyi tahsil edeceksiniz.

OptionRally İle Hızlı Getiriler

Başarılı bir ikili işleminin anahtarı, kısa vadeli piyasa fırsatlarını tanımak ve onları olası en hızlı biçimde birer avantaja dönüştürmektir. Web-tabanlı ve mobil işlem platformlarımız sayesinde, OptionRally size, etkili ve başarılı bir şekilde işlem yapmak için ihtiyaç duyulan emniyetli ve güvenilir bir ortam sunmaktadır.

OptionRally İle Daha Az Risk

OptionRally ile işlem yapmanın en büyük avantajlarından biri, her bir aktif için işlem platformlarımızın içinde açık bir şekilde gösterilen önceden tanımlanmış ödeme ve kayıp düzeyleri sayesinde, risk ve getirilerin daima önceden bilinmesidir – bu, yatırımcıların, kazanımlarını doğru bir şekilde hesaplamalarına ve risklerini kontrol altında tutmalarına olanak tanır. Bu şekilde işlem yapanlar asla kendi şahsi işlemlerinin %85’inden fazlasını kaybedemezler ve bu da negatif hesap bakiyesini keyifli bir şekilde imkânsız kılmaktadır.

OptionRally Opsiyon Hesabınızı Buradan Açabilirsiniz!

• Option Rally gerçekten de iyi bir firma. Yaklaşık 2 aydan beri Option Rally üzerinden işlem yapıyorum. Hiçbir şikayetim yok. Piyasa analizlerini takip edip günde 1-2 işlem yapıyorum. Kaybettiğimdenb fazla kazandım. İkili opsiyon ticaretini kesinlikle eğlence amaçlı yapmaktayım. Ciddi bir yatırım aracı olarak düşünmeye belki biraz daha tecrübe sahibi olduktan sonra başlayabilirim.

Ancak ikili opsiyon ticaretinin ne olduğunuz henüz bilmiyorsanız size İkili Opsiyon Rehberi adlı siteyi incelemenizi tavsiye edeceğim. Bu sitede ayrıca Option Rally hakkında detaylı bir inceleme ile nasıl Option Rally hesabının açıldığının videolu anlatımı var.

İkili opsiyon ticareti risk barındırır ve gerçekten bilgi sahibi olmadan işlem yapmaya başlamamızı tavsiye ederim.

• biz üye olacaz senin kazancın ne olacak? saadet zincirinde hangi halkadasın?
  • Peki ciddi bir kazanç elde etmek mümkün mü? Optionnow nasıl? Bilen var mı?
  • Arkadaşlar bunlara inanmayın kazanma imkanınız neredeyse %5 ten az. Sebebini örnek olarak vermek gerekirse;

EURUSD paritesi 1,3000'da iken çıkacak diye aldınız ve 100$ yatırdınız. 1 dk. sonra pozisyonunuz kapanacak. Önümüzde 3 senaryo var.

1-EURUSD 1,3000 seviyesinin altında mesela 1,2999 değerinde kaldı ve paranızın hepsini kaybedersiniz.
    2-EURUSD 1,3500 seviyesine geldi ve paranız 100$'dan 180$'a çıkartırsınız.
    3-EURUSD 1,3001 seviyesinde kapandı. Siz çıkacak dediniz ve çıktı kazanmanız lazım ama duuur öyle kazanç olur mu derler? Bir kanal yapmışlardır bu kanal mesela 1,3000'ten aldığınız için kaybetmeye yakın olan 1,3000 seviyesi ile kazanmaya uzak olan 1,3400 arasında olur. Bu seviyede arasında kalırsa paranızı aynen size iade eder yani 100$ yatırıp 100$ alırsınız. Bol risk sıfır kazanç elde edersiniz.

İkili opsiyon piyasalarını anlatırken hep 1 ve 2.senaryoların olabileceği anlatılıyor ama kimse 3.senaryodan bahsetmez.Çünkü ya kaybedeceksin yada kazanamayacağın bir sistem.

Arkadaşlar yıllardır bu piyasadayım ve inanın bu kadar kısa sürede hiçbir parite %95 ihtimalle bu kadar sert bir hareket yapamaz yani en iyimser tabirle hep 3.senaryo olur.

2.senaryo oldu kazandınız ve paranız 100$'dan 180$'a çıktı bu imkansız bişey ama hadi üstüne bir kez daha kazandınız ve 180$'nız oldu 324$ oldu. Üçüncü yapacağınız işleminizde mutlaka ve mutlaka paranızın hepsini kaybedersiniz yada 3.senaryo içinde dönüp durarak paranızın hepsini kaybetme süresini biraz uzatırsınız.

Yani sonuç itibariyle paranızın %100'nü kaybedersiniz. En basit ifadeyle 100 kişi aman ne olacak 100$ değil mi bir şansımı deneyeyim diye girdiğiniz düşünürsek firma 100x100$=10.000$ kazanır ve hiçbir şey yapmadan kazanmış olacaktır.

Para bu kadar kolay kazanılmıyor lütfen dikkat edelim arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinipek

Arkadaşlar bunlara inanmayın kazanma imkanınız neredeyse %5 ten az. Sebebini örnek olarak vermek gerekirse;

EURUSD paritesi 1,3000'da iken çıkacak diye aldınız ve 100$ yatırdınız. 1 dk. sonra pozisyonunuz kapanacak. Önümüzde 3 senaryo var.

1-EURUSD 1,3000 seviyesinin altında mesela 1,2999 değerinde kaldı ve paranızın hepsini kaybedersiniz.
    2-EURUSD 1,3500 seviyesine geldi ve paranız 100$'dan 180$'a çıkartırsınız.
    3-EURUSD 1,3001 seviyesinde kapandı. Siz çıkacak dediniz ve çıktı kazanmanız lazım ama duuur öyle kazanç olur mu derler? Bir kanal yapmışlardır bu kanal mesela 1,3000'ten aldığınız için kaybetmeye yakın olan 1,3000 seviyesi ile kazanmaya uzak olan 1,3400 arasında olur. Bu seviyede arasında kalırsa paranızı aynen size iade eder yani 100$ yatırıp 100$ alırsınız. Bol risk sıfır kazanç elde edersiniz.

İkili opsiyon piyasalarını anlatırken hep 1 ve 2.senaryoların olabileceği anlatılıyor ama kimse 3.senaryodan bahsetmez.Çünkü ya kaybedeceksin yada kazanamayacağın bir sistem.

Arkadaşlar yıllardır bu piyasadayım ve inanın bu kadar kısa sürede hiçbir parite %95 ihtimalle bu kadar sert bir hareket yapamaz yani en iyimser tabirle hep 3.senaryo olur.

2.senaryo oldu kazandınız ve paranız 100$'dan 180$'a çıktı bu imkansız bişey ama hadi üstüne bir kez daha kazandınız ve 180$'nız oldu 324$ oldu. Üçüncü yapacağınız işleminizde mutlaka ve mutlaka paranızın hepsini kaybedersiniz yada 3.senaryo içinde dönüp durarak paranızın hepsini kaybetme süresini biraz uzatırsınız.

Yani sonuç itibariyle paranızın %100'nü kaybedersiniz. En basit ifadeyle 100 kişi aman ne olacak 100$ değil mi bir şansımı deneyeyim diye girdiğiniz düşünürsek firma 100x100$=10.000$ kazanır ve hiçbir şey yapmadan kazanmış olacaktır.

Para bu kadar kolay kazanılmıyor lütfen dikkat edelim arkadaşlar...

Bu arkadaşı dinleyin Ne kadar kar ederseniz edin, yaptığınız zarar ( ne kadar küçükte olsa ) bir türlü aklınızdan çıkmıyor ve sizi bir yerlerde kemirip duruyor. Sonra 12 saat boyunca o zig-zaglara baktığınızı ve hala bir türlü kara geçemediğinizi fark ediyorsunuz ve bu sizi yanlışa sürüklemeye yetiyor bile. Kısacası çelik gibi sinirleriniz, bol bol vaktiniz ve sokağa atacak bir miktar paranızın olması lazım. Aksi taktirde kısa vadede şansınız %20 yi, uzun vadede ise %30 u geçmeyecektir. Bol şans demeyi isterdim ama vadesi kapanmak üzere olan yatırımların son bir dakikasında nasıl tavan yaptığına veya çakıldığına bizzat şahit oldum. Bu yüzden vade sonları tuzaklarla dolu. birileri vade sonuna doğru bir şeyler yapıyor ve arada kaynayan biz küçük yatırımcılar oluyor arkadaşlar.

400 lira kaybettim. Bulaşmayın sakın bu işe

• Benim yüksek lisans dönem projemdi bu opsiyon konusu. Teorik olarak herhengi bir opsiyon işlemi yapan kişiden daha çok şey bildiğimi söyleyebilirim:türev ürünler arasında kazancı en yüksek olan opsiyonlardır ama en tehlikelisi olanda opsiyonlardır. Ciddi manada çöpe atmaya razı olacağınız bir miktar paranız varsa yapın. eğer illa yapacaksanızda amerikan tipi opsiyonları tercih edin ki vade bekleme sıkıntınız olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba al sat ile kazanç?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tam bir kumardır , her zaman kasa kazanır !
  • Merhaba ben ikili opsiyonun kumar olduğunu düşünmüyorum.
    Ancak ülkemizde yasal bir şekilde denetlenmektetedir.
    Yani forex ve borsa piyasası gibi yasal bir yatırım piyasası değildir.
    Dünyanın birçok ülkesindede serbesttir ayrıca.
    Bir şeye gelişine kumar demek, kasa demek yanlıştır.
    Bilgi almak isteyenler için 20bin kelimenin üzerinde bir makale hazırlamıştım.
    Buyurun:http://borsanasiloynanir.co/ikili-opsiyon/
  • İkili opsiyon, seçilen aktiflerin belli bir sürede hangi yönde hareket edeceğine yönelik tahminlere göre işlem yapılan piyasadır. Aktif denen şey; hisse senedi, döviz ve altın gibi yatırım araçlarıdır.

Örneğin; bu enstrümanlardan birinin 10 dakika sonra yukarı yönde hareket edeceğini düşünüyorsunuz. Buna uygun opsiyonlardan birisini satın aldınız. Beklentiniz bu vade sonunda gerçekleştiği zaman, paranızın neredeyse iki katını kazanırsınız.

Piyasanın mantığı; aktifin piyasadaki durumuna göre öngörüde bulunmaktır. Eğer bu doğru bir tahmin olursa yüzde 70 ila 80 oranında kar edersiniz.

Bu işlemlerle ilgili size vaat edilen konular vardır. Karmaşık finansal bilgileri gerektirmeden yüksek kazanç elde etmek, bunların başında gelir. Aynı zamanda doğru tahminler sonucunda yüzde 70 ila 80 oranında bir kazanç sağlayacağınız da söylenir.

Ancak bunlara inanmak gerçekten çok zordur. Ek olarak; genellikle kendini aracı kurum olarak tanıtan dolandırıcılar inanmayı daha da zorlaştırıyor. İnternette biraz araştırma yaparsanız. Yaşanan mağduriyetleri de görürsünüz.

İkili opsiyon işlemleri borsada gerçekleştirilen opsiyon alım – satımlarından farklıdır. Bakıldığında temel basit bir mantığa sahiptir. Şöyle ki yatırım yapmak için seçilen varlığın belirlenen vade süresi içerisinde sürenin bitimine kadar alım – satımının yapılmasıdır.

Burada önemli olan opsiyonun aşağı mı yukarı mı eğilimde olacağı konusunda doğru tahminlerde bulunmaktır. Bu da piyasada yapılan işlemlerin kumara benzetilmesine neden olmuştur.

Çünkü borsa ve forexte işlemler yapılan fiyat analizleri piyasa takipleri sonucunda, yasal olarak gerçekleştirilmektedir. Bu yüzden borsa ve forex piyasasının yasal olması, yatırımların kumar olarak değil somut veriler üzerinden yapılmasını sağlamaktadır.

İki seçenekten oluşan opsiyon işlemi yapabilmek için piyasaya giriş yapmanız gerekir. Bu süreç borsa ve forexte olduğu gibi aynıdır. Fakat ülkemizdeki aracı kurumları ikili opsiyon işlemi yaptırmakta yasal olarak faaliyette bulunmadıkları için yabancı kurumlarının prosedürlerini yerine getirerek yatırım hesabı açtırmalısınız.

Bu hususta işlem yapacağınız kurum hakkında iyi bir araştırma yapmalısınız. Çünkü gerek işletim ücretlerinin yüksek olması gerekse de dolandırılma riskinin bulunması yatırımcı açısında dezavantaj oluşturmaktadır.

Tüm prosedürleri hallettikten sonra hangi enstrümana yatırım yapacağınızı belirlemelisiniz ve bunun için yeterli olan miktarı hesabınıza yatırmalısınız. Böylelikle istediğiniz vade aralığında işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kısa vadede yüksek kazanç sağlama fırsatı veren ikili opsiyon piyasasında işlemlerinizi doğru bir şekilde yönlendirirseniz, başarıya ulaşabilirsiniz. Fakat bu konuda bilmeniz gerekenler vardır. Elde edilen karlar % 75 – % 80 arasında değişmektedir.

Elbette ki bu başarıyı sağlamak için doğru tahminlerde bulunmanız şarttır. Aksi halde aynı oranda kayıp yaşamanız söz konusudur. Bu konuda bazı aracı kurumlarının müşterileri çekme yönünde sunmuş olduğu fırsatlar vardır.

Bunlardan biri de zararla karşılaşıldığında, yatıran paranın % 15’inin geri ödenmesidir. Böylelikle müşterinin hesabı sıfırlanmayarak işlemlerin yapılmasına devam edilmesi sağlanır.

İkili opsiyon hakkında merak ettiğiniz tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz:https://paratic.com/ikili-opsiyon/

• ben bi diğer dolandırıcılara bakıp geleyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emmi geçen başka biryere verdim daha haber alamıyorum kenarda birikmiş param var bu opinyon işine nasıl gireceğim siz namuslu birine benziyorsunuz size ulaşayım da paramı vereyim beraber çalışmadan yorulmadan rahat yaşama yollarını itiyat haline getirelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.