Bildirim
İkinci Dünya Savaşı Konulu Filmler (Tavsiyelerim)
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100'e yakın film ve dizi eklemişsin ama içinde The Thin Red Line yok, kusura bakma ama değersiz bir liste, benim açımdan öyle, üşenmedim hepsine baktım, zaman harcadım, mutlaka vardır dedim, yok. Bari isimlerini de yazsaydın konuya da uğraşmazdım, izlemediysen bugün ilk işin bu olsun, izledikten sonra hoşuna giderse benden sana olsun. -
Ben kendim izlemiş olduğum ve verdiğim listedeki tüm filmlerin alt yazısı mevcut olanları yazdım. İnce Kırmızı Hattıda izledim konuda belirtiğim gibi aklıma gelenleri yazmıştım.
Evet haklısınız. İnce Kırmızı Hat unutulmuş listede. Bu liste değersiz ince kırmızı hat olmadığı için. -
Bir an öfkeyle yazmışım, liste değerli, ama eksiklik değersizlik benzetmesine yol açtı, kırdıysam affet. -
quote:
Orijinalden alıntı: neutumn
Bir an öfkeyle yazmışım, liste değerli, ama eksiklik değersizlik benzetmesine yol açtı, kırdıysam affet.
Altyazısı şu an mevcut olan tüm ww2 konulu filmleri listeleyeceğim kısa zamanda , ek olarak yanlarına isimleride yazacağım o konuda haklısınız tek tek hepsine tıklamak zahmet istiyor fark ettim. -
Yazmışsın, eline sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğinize sağlık, yararlı bir konu olmuş.Larisa Shepitko'dan Voskhozhdeniye ve Jean Pierre Melville'den L'armee Des Ombres filmlerini izlemediyseniz izlemenizi öneririm.İkisi de mükemmeldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osorkon -- 16 Nisan 2016; 11:23:00 > -
İkisinide izlemedim tavsiye için teşekkür ederim izleme listeme aldım -
teşekkurler, güzel bir liste olmuş,ellerinize saglık. -
hocma bu filmlerden 2005 yapımı ve üzeri olanlar hangileri keşki filmlerin çekiliş tarihlerinide yazsaydınız -
Bunu izledin mi ?
http://m.imdb.com/title/tt0363163/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izlemedim hocam listeye ekledim izleyecegim. teşekkürler -
listeyi bi izlmemeye başlayalım hocam eline sağlık güzel konu olmuş -
as far as my feet will carry me -
Eline sağlık hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X