Arkadaşlar, fiyatı uygun temiz,sorunsuz. 50 W. üzeri piyasada tutulan kendini kanıtlamış 2+1 ses sistemi arıyorum. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olsunlar saygılar.
ikinci el bölümüne acarsanız daha cabuk sonuc alırsınz
quote:
Orijinalden alıntı: logi_Z
ikinci el bölümüne acarsanız daha cabuk sonuc alırsınz
logi_Z evet Farkındayım fakat taşımayı yapamadım. İlginize teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: zamanlama
önemli değil
quote:
quote:
önemli değil
Alıntıları Göster
çok araştırdım ben de.ikinci elini bulursan altec lansin fx4021 al.ben de aynısını almayı düşünüyorum.46 wat toplamda.bence yeter de artar bile.80-90a bulursan hemen al.
quote:
Orijinalden alıntı: X-CRYPT
çok araştırdım ben de.ikinci elini bulursan altec lansin fx4021 al.ben de aynısını almayı düşünüyorum.46 wat toplamda.bence yeter de artar bile.80-90a bulursan hemen al.
Altec 5021 kullandım biliyorum güzel sistem bundan sonra 5+1 kullanmak istemediğimden 2+1 sistemlere yöneldim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-CRYPT
Altec 5021 kullandım biliyorum güzel sistem bundan sonra 5+1 kullanmak istemediğimden 2+1 sistemlere yöneldim.
Sağol Aklımda bulunsun sistem konusunda başka düşünceler hasıl oldu şu an kafam karışık netleşsin size dönerim fakat sıkı pazarlık etmek şartıyla z2300 güzel bir sistem beni fazlasıyla tatmin eder.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed
temiz z2300 sana 300 olur
Sağol Aklımda bulunsun sistem konusunda başka düşünceler hasıl oldu şu an kafam karışık netleşsin size dönerim fakat sıkı pazarlık etmek şartıyla z2300 güzel bir sistem beni fazlasıyla tatmin eder.
Alıntıları Göster
bende 50 w iki tane büyük hoparlör var istersen
quote:
Orijinalden alıntı: donanımhayaletı
bende 50 w iki tane büyük hoparlör var istersen
Alıntıları Göster
hocam pm dede anlattıgım gibi solo 7 iyi bir tercih olabliir...)
quote:
Hocam sen en akıllı yolu gösteriyorsun sağol teşekkürler herhalde sonuç senin dediğingibi olacak..sağlıcakla kal
quote:
quote:
Hocam sen en akıllı yolu gösteriyorsun sağol teşekkürler herhalde sonuç senin dediğingibi olacak..sağlıcakla kal
Alıntıları Göster
microlab m-820 60 a bırakırım :D
quote:
quote:
sen de dostum hayırlısı olsun şimdiden
quote:
quote:
quote:
İyi günlerde kullan. Ben de solo7c var. Ses kartı konusunda hala karar veremediğim için onboard ile kullanıyorum. Bikaç ayar yaptım, inanki gene de orat üstü. Eğer ses kartın olursa çok daha memnun olursun. Pişman olmayacaksın....