Şimdi Ara

ikinci el alırken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaslar uzun bi süre sonra tekrar gelebildim foruma :) ilkkez ikinci el telefon alıcam,ikinci el alırken nelere dikkat etmek gerekir.

alacagım tlf sonyericsson p990i bu telefonun nesine dikkat etmeliyim

yardımlarınız için şimdien teşekkürler

• dostum öncelikle görünüm olarak cihazı incele özellikle darbe izi varsa yere düşmüş olabilir çizik o kadar sorun değil sadece görsel açıdan rahatsız eder eğer titiz adamsan benim gibi o da eleyici bir unsur tabi... onun dışında cihazın vida başlıklarına dikkat et eğer tornavida değmiş izi varsa kesin tamir görmüştür... cihazın garantili olması her zaman avantajdır... dokunmatik ekranını fotoğraf çekimi wifi çekimi vs. gibi özelliklerini kontrol et takılma vs. olmuyorsa sorun yoktur...
  • satan adama dikkat et bnce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

dostum öncelikle görünüm olarak cihazı incele özellikle darbe izi varsa yere düşmüş olabilir çizik o kadar sorun değil sadece görsel açıdan rahatsız eder eğer titiz adamsan benim gibi o da eleyici bir unsur tabi... onun dışında cihazın vida başlıklarına dikkat et eğer tornavida değmiş izi varsa kesin tamir görmüştür... cihazın garantili olması her zaman avantajdır... dokunmatik ekranını fotoğraf çekimi wifi çekimi vs. gibi özelliklerini kontrol et takılma vs. olmuyorsa sorun yoktur...

dediklerini yaptım yan tularda biraz asınma var vidalarda renkli gibi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslanAtta

satan adama dikkat et bnce...

adamla daha önce alısverisimiz olmustu
  • genel olarak ikinci elde telefonun kutusuna faturasına aksesuarlarının olup olmadığına faturadaki imail ile cihaz arkasında ve içindeki mailin aynı olmasına garantisinin devam etmesine ve cihazın temiz olduğuna inanırsam cihazı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Eylül 2008; 15:35:41 >
  • Ben almıstım fakat ses'De bozukluk vardı meğersem Bass sistemi bozukmuş - Alırken bunlara dikkat etmelisini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    6 ay önce açıldı
    İkinci El
    4 hafta önce açıldı
    İkinci El
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence telefonun dışı darbeler falan önemli yani ona herkes bakar alırken.. sugarboy un dediği gibi vida yerlerine dikkat açılmış olmasın mümkünse..cihaz kaçak olmasın..kamera falan senin tercihin..ama soradan pişman olmaman için telefonun özelliklerine nettede bak bence..
  • dostum vidaları boyuyorlar geri
    yani tamir yaptıktan sonra açılmamış gibi göstermek için
    sanırım cihaz tamir görmüş eğer satan kişi görmemiş diyorsa kesin problemi vardır...
    ben olsam almam...

quote:

Orjinalden alıntı: grandboss

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

dostum öncelikle görünüm olarak cihazı incele özellikle darbe izi varsa yere düşmüş olabilir çizik o kadar sorun değil sadece görsel açıdan rahatsız eder eğer titiz adamsan benim gibi o da eleyici bir unsur tabi... onun dışında cihazın vida başlıklarına dikkat et eğer tornavida değmiş izi varsa kesin tamir görmüştür... cihazın garantili olması her zaman avantajdır... dokunmatik ekranını fotoğraf çekimi wifi çekimi vs. gibi özelliklerini kontrol et takılma vs. olmuyorsa sorun yoktur...

dediklerini yaptım yan tularda biraz asınma var vidalarda renkli gibi duruyor

• kısa ve öz..ikinci elden uzak dur..benim çok başım ağrıdı bu konuda..
    PS:bu arada forumumuzdaki ikinci el telefon satan arkadaşları bu konunun dışında bırakıyorum

benim problemim telefoncularla
  • teşekkür ederim cevaplarınız için o vida konusunu tekrar gözden gecircem

ikinci el ordan baska yerde bulamadım elden olarak sıfır olarak saten hiç yokpiyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandboss -- 4 Eylül 2008; 16:36:23 >
  • hangi şehirdesin bursadaysan ben satıyorum p990 nımı p1 alacamda
  • İç dış imei kontrolü yap! aynı değilse bi sakatlık vardır!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.