Şimdi Ara

İKİNCİ EL ARAÇ TAVSİYE LÜTFEN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 125 bin TL

Nasipse ilk aracım olacak ve ailemle birlikte kullanım için istiyorum.

Önceliğim ilk aracım olacağı ve şoförlük tecrübemin çok olmadığını düşünürsek güvenlik.Daha sonra yakıt tüketimi, km ve performans diyebiliriz.Almak istediğim araçta kar amacı gütmediğim için 2. el satış rakamları elden çıkarma vs. çokta önemli değil.

Aklımda 2. el olarak

2014+ i20 - 2011-2012 peugeot 308 -2014+ seat ibiza ve toledo -2014+ kia rio gibi araçlar var bu araçların alıcısını üzmeyecek temizlikte ve km de olanlarını araştırıyorum fakat karar vermek benim için çok zor.Bu araçlar içinde en çok kafama yatan kia rio neden diye sorarsanız en düşük paketlerinde bile güvenlik unsurlarından taviz vermiyorlar tasarımıda bana hitap ediyor ufak oluşu acemilik atmak için uygun gibi.kardeşi i20 de ise jump paketler bomboş 2 airbagden fazlasını layık görmemişler.İbizalarda çok farklı değil.Toledo çok cazip fakat bütçem gereği biraz temizlikten taviz vermem gerekiyor.Peugeot hakkında çok tutarsız yorumlar mevcut hantal diyende var peugeot arabadan başkasına binmem diyende var.Değerli fikir ve tecrübeleriniz karar vermemde çok yardımcı olacaktır.Bunlar dışında tavsiye verebileceğiniz araçlar varsa lütfen yazın.Çok geniş bir yelpaze olduğu belki de benim için en uygun aracı hiç göze almamış olabilirim.

Herkese iyi forumlar

• bence ibiza
  • 2017 2018 hb egea. 6 hava yastığı, çarpışma önleyici, abs, esp vs vs. Kilometresi düşük, kazasız, boyasiz alınır. I20 ve riodan daha geniş. Donanım olarak daha dolu. Hız sabitleyici, bluetooth, dijital klima.
  • ailecek bineceğiz diyorsanız rio, i20, ibiza vs. çok kısa sürede keşke biraz daha büyük bir şey alsaymışım dedirtebilir. o sebeple toledo daha mantıklı geldi bana.

• Bence Rio, mümkünse 1.4 CRDi Sporty paket sunroof + büyük jant. Az yakar, güzel gider, keyif verir. Güvenlik konusunda zaten boş paket i20'yi katlar geçer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.