Şimdi Ara

İKİNCİ EL BÖLÜMÜNDE GÖRDÜĞÜNÜZ EKSİKLİKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. el forumunda uzun süredir bekliyorum ama hala gelmeyen bölüm müzik ve müzikal enstürman bölümü yok."Diğer ikinci el ürünler" bölümünde ise müzik ve müzikle ilgili envanterleri bulmak ve satmak işkence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

2. el forumunda uzun süredir bekliyorum ama hala gelmeyen bölüm müzik ve müzikal enstürman bölümü yok."Diğer ikinci el ürünler" bölümünde ise müzik ve müzikle ilgili envanterleri bulmak ve satmak işkence...

Hediye ceki + TL Takas + Giyim eşyası gibi alt başlıklarda eklenmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

Bu mesaj silindi.
    mobil online: ilan güncelleyemiyoruz.
    mobil online: albüm olan ilanlardaki resimleri de göremiyoruz. şimdilik hatırladıklarım bunlar.herkese iyi forumlarmobil online: albüm olan ilanlardaki resimleri de göremiyoruz. şimdilik hatırladıklarım bunlar.herkese iyi forumlar
  • fotograf kesinlikle ilan açılır açılmaz eklenmeli
    fiyat başlıkta yazmalı.
  • bence çok abartıyorsunuz. Bu forum ikinci el amaçlı açılmış bir yer değil. Hadi oda olsun denilerek yapılmış bir bölüm. Bence sözleşmeydi detaydı falandı filandı çok kurcalamayın. Tabiki daha güzel olmasını isteriz ancak şuan ki hali ufak tefek eklentilerle yinede güzel olur. Öyle köklü değişikliklere ihtiyac yok bence .
  • Yazılanların bir çoğu abartı değil. Tamam forum 2. el forumu/sitesi değil ama, içinde böyle bir bölüm var ve emek verilerek hazırlanmış bir bölüm.
    Bu bölümden al-sat yapan birçok kardeşimiz var. Dolayısı ile bazı eksikliklerin dile getirilmesi gayet normal. Özellikle de dolandırıcılara karşı önlem niteleiğinde olan önerilerin bir an önce uygulamaya geçirilmesinde yarar var.

Görevliler taleplere ilgi göstermez veya yapılamayacak düzenlemeler var ise, bazı kuralları biz kendimiz de koyup, kişileri uyarıp, hatalı/riskli uygulamalardan caydırmaya çalışabiliriz.
  • biz burda tartışıyoruz ama bunu değerlendircek ve yapacak olan yönetimden bir tane mesaj bile gelmemesi aslında biraz boşa konuştuğumuzu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

bence çok abartıyorsunuz. Bu forum ikinci el amaçlı açılmış bir yer değil. Hadi oda olsun denilerek yapılmış bir bölüm. Bence sözleşmeydi detaydı falandı filandı çok kurcalamayın. Tabiki daha güzel olmasını isteriz ancak şuan ki hali ufak tefek eklentilerle yinede güzel olur. Öyle köklü değişikliklere ihtiyac yok bence .

konuyu 2 ay sonra canlandırıyorum. zaten canlansın ve birazda değişiklikler gelsin ikinci el bölümüne. 2 ay olmuş en ufak bir değişiklik bile yok.
    bu forumun ikinci eli olmasa yıllardır internetten 2. el alım/satım yapmazdım. çünkü sahibinden ve gittigidiyor gibi siteleri sevmiyorum kullanmıyorum. yani benim gibi düşünen kimbilir kaç bin kişi vardır. bu yüzden hadi oda olsun diye açıldıysa bile bu kadar ilgi gösterilen bir bölüm olduğu için güncellemeler gerekir üzerine düşülmesi gerekir. e yapmazlarsa ne olur birşey olmaz alıcılar satıcılar kendi çaplarında önlemlerini alıyorlar (eski ve tecrübeli olanlar) yeni üyeler fazla hakim olamayabilir dolandırıcılık olaylarına. onlarıda böyle güncellemelerle korumak lazım (eski de olsak bizede lazım yorulduk artık gerçekten) ayrıca şuanki devir çok içaçıcı bir devir değil. dolandırıcılıklar çok çoğaldı. tc kimlikle bile neler yapıyorlar..
    yöneticilerden cevap bekliyoruz. saygılar

• konu süper, adminlerin hemen bunları gerekli yerlere iletmesi gerekir.. En azından üyelerine fikirlerinizi değerlendirmeye aldık deseler bile hiç yoktan iyidir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.