Şimdi Ara

İkinci El Bölümünde İlan Açmak İçin Telefon No Doğrulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Benim bu sorunum var. Sistemde daha önce bi cep telefonu tanımlamadığım için 2.el bölümünde ilan açamıyorum. Bu yüzden 2 numara girdim hakkınız doldu dedi şifreyi göndermedi. Bu yüzden doğru bi numara belirledim fakat hakkınız doldu dediği için cep no tanımlayamıyorum. Lütfen yardımcı olun...

• Adminlerimiz, mümkün olan en kısa sürede müdahale edecektir. Konuya davet edelim: @conjure @cagri105
  • Evet bekliyorum bende bu konuda nasıl yardımcı olunamıyor onu da anlamış değilim
  • Onay kodunuzu telefonunuza gönderdim.
  • hayır oradaki numarayı yanlış yazmıştım ben yeni bi numara girecektim hocam lütfen sıfırlar mısınız numarayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Onay kodunuzu telefonunuza gönderdim.

hayır oradaki numarayı yanlış yazmıştım ben yeni bi numara girecektim hocam lütfen sıfırlar mısınız numarayı oraya yeni bir numara girmem için numara girme hakkım dolmuştur yazıyor lütfen oradaki numarayı dikkate almayın yanlış yazdığım bi cep numarası
  • Ben bu kişiyi ne tanırım ne de bunlarla bir alakam var ama bir sorum olacak. Bu kişi buradaki olay yüzünden mi forumdan uzaklaştırıldı? Sadece bir soru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4TTLEFIELD2 -- 5 Nisan 2014; 14:21:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El kısmında konu açabilme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birinin feykiymiştir muhtemelen. Ya da birinin hesabını heklemiştir ve numarayı bilmeme sebebi ondandır. Yoksa kimseyi kolay kolay sınırsız çizmiyorlar.
  • bu aralar dolandırıcalar sardı forumu
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    O zaman ne yapıyor bu konuda yeni arkadaşlar? İmzamdaki Dolandırıcılığa Karşı Önlem Tavsiyeleri konusunu dikkatlice okuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

O zaman ne yapıyor bu konuda yeni arkadaşlar? İmzamdaki Dolandırıcılığa Karşı Önlem Tavsiyeleri konusunu dikkatlice okuyorlar.

evet aynen öyle hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.