n95 8gb ikinci el almış bulunuyorum, ürün kargolandı yarın elime geçecek. benim gibi ikilemde kalmış arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla telefon elime geçince düşüncelerimi yazacağım, benim içinde çok güzel bir deneyim oldu, risk almayı seviyorsanız deneyin tabi sonuçlarına katlanmak içinde her zaman hazırlıklı olun. ben hazırlıklı oldum mu diye soruyorsanız hayır, eğer bi aksilik çıkarsa depresyona girerim ehuehuhe
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan arkadaşım
ikinci elde dediğim kriterlere uyuyarsa risk yoktur yapacağınız telin içindeki imail ile faturayı kontrol edin kutusuda var ve temiz ise alın
quote:
Orjinalden alıntı: turklear
n95 8gb ikinci el almış bulunuyorum, ürün kargolandı yarın elime geçecek. benim gibi ikilemde kalmış arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla telefon elime geçince düşüncelerimi yazacağım, benim içinde çok güzel bir deneyim oldu, risk almayı seviyorsanız deneyin tabi sonuçlarına katlanmak içinde her zaman hazırlıklı olun. ben hazırlıklı oldum mu diye soruyorsanız hayır, eğer bi aksilik çıkarsa depresyona girerim ehuehuhe
Ben ikinci ele sıcak bakıyorum fakat elden alışverişlerde
Kesinlikle ikinci el almak en mantıklısı. Piyasa deli gibi telefonlar.
Şöyle bir tur yapayım dedim. Her model kutusunda hatta jelatini üzerinde olan cepler vitrinlerde. Tabi insanlarıda anlamak çok zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme