Şimdi Ara

İkinci El (Daha yüksek model) Mi? Yoksa Sıfır Temiz Daha Düşük Model mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turklear

n95 8gb ikinci el almış bulunuyorum, ürün kargolandı yarın elime geçecek. benim gibi ikilemde kalmış arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla telefon elime geçince düşüncelerimi yazacağım, benim içinde çok güzel bir deneyim oldu, risk almayı seviyorsanız deneyin tabi sonuçlarına katlanmak içinde her zaman hazırlıklı olun. ben hazırlıklı oldum mu diye soruyorsanız hayır, eğer bi aksilik çıkarsa depresyona girerim ehuehuhe

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan arkadaşım

ikinci elde dediğim kriterlere uyuyarsa risk yoktur yapacağınız telin içindeki imail ile faturayı kontrol edin kutusuda var ve temiz ise alın

• quote:

Orjinalden alıntı: turklear

n95 8gb ikinci el almış bulunuyorum, ürün kargolandı yarın elime geçecek. benim gibi ikilemde kalmış arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla telefon elime geçince düşüncelerimi yazacağım, benim içinde çok güzel bir deneyim oldu, risk almayı seviyorsanız deneyin tabi sonuçlarına katlanmak içinde her zaman hazırlıklı olun. ben hazırlıklı oldum mu diye soruyorsanız hayır, eğer bi aksilik çıkarsa depresyona girerim ehuehuhe

Ben ikinci ele sıcak bakıyorum fakat elden alışverişlerde
  • Kesinlikle ikinci el almak en mantıklısı.
    Piyasa deli gibi telefonlar.

Şöyle bir tur yapayım dedim.
    Her model kutusunda hatta jelatini üzerinde olan cepler vitrinlerde.
    Tabi insanlarıda anlamak çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.