Şimdi Ara

İkinci El (Daha yüksek model) Mi? Yoksa Sıfır Temiz Daha Düşük Model mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum fakat bi kaç konudan dolayı kararsızım, max. limit 500 ytl olarak düşünüyürum, olmazsa olmaz özellik olarakta wifi'yi arıyorum, radyosu da olsa fena olmaz hani.. fakat ikinci el alıp yüksek bi model mi kullanmalıyım yoksa sıfır alıp daha temiz ve düşük modele mi razı olmalıyım.. tavsiye, önerebileceğiniz modelleri ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler..

• herşeyin 0 km'si daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

herşeyin 0 km'si daha iyidir
    tanıdık bir telefoncu varsa,temiz,az kullanılmış 2.eli çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

tanıdık bir telefoncu varsa,temiz,az kullanılmış 2.eli çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Sana telefon önerimi söyliyim, o km toshiba g500 400 ytl wifi edge gprs 2 mp kamera 3g parmak izi okuyucu wm 5.0, ikinci el bulursan çok temiz garantili az kullanılmış 2. el alabilirsin tabiki ama 0 daha iyidir, limit 500 diyorsun bence g500 al o kesmez diyorsan git bir p535 yada g900 pda al

• quote:

Orijinalden alıntı: E r h A N

Sana telefon önerimi söyliyim, o km toshiba g500 400 ytl wifi edge gprs 2 mp kamera 3g parmak izi okuyucu wm 5.0, ikinci el bulursan çok temiz garantili az kullanılmış 2. el alabilirsin tabiki ama 0 daha iyidir, limit 500 diyorsun bence g500 al o kesmez diyorsan git bir p535 yada g900 pda al

Alıntıları Göster
    g500ü çok inceledim ama bana göre değil sanırım, ikinci el n93 almak üzereyim bi online alış-veriş sitesinden teklifi verdim bile, bilmiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı, risk aldığım kesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turklear

g500ü çok inceledim ama bana göre değil sanırım, ikinci el n93 almak üzereyim bi online alış-veriş sitesinden teklifi verdim bile, bilmiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı, risk aldığım kesin :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turklear

n93 kaba ve kullanışsız ama yinede kendin bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

quote:

Orjinalden alıntı: turklear

n93 kaba ve kullanışsız ama yinede kendin bilirsin

Alıntıları Göster
    450 teklif verdim n93'e bakalım, hayırlısıysa olur, ben nedense görünüşüne hayran kaldım, kaba telefonlar kullanmaktan hoşlanıyorum herhalde, parmak izimi okumasa da olur hani :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

450 teklif verdim n93'e bakalım, hayırlısıysa olur, ben nedense görünüşüne hayran kaldım, kaba telefonlar kullanmaktan hoşlanıyorum herhalde, parmak izimi okumasa da olur hani :D

Alıntıları Göster
    450 ytl n93 için fazla değil mi?Gittigidiyor gibi açık arttırma sitelerinde fiyat gereksiz yükseliyor.Telefoncularda daha uyguna bulabilirsiniz
  • quote:

450 ytl n93 için fazla değil mi?Gittigidiyor gibi açık arttırma sitelerinde fiyat gereksiz yükseliyor.Telefoncularda daha uyguna bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    ben gittigidiyor da n95 8 gb sıfır olarak 600 e yakın bi fiyata görmüştüm sorun ise yurtdışı garantili olması (tabi yanlış hatırlamıyosam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

ben gittigidiyor da n95 8 gb sıfır olarak 600 e yakın bi fiyata görmüştüm sorun ise yurtdışı garantili olması (tabi yanlış hatırlamıyosam)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Duman7

600 e gördünüz de,kaça kapandı peki.GG'de fiyatlar fahiş olur genelde

• İkinci el temiz bulabilirsen alabilirsin fakat için elvermiyorsa sıfır al.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

hemen al fiyatıydı istersen bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

hemen al fiyatıydı istersen bakabilirsin

Alıntıları Göster
    Tanımadığın birinden alıyosan 2. el alınmaz.Ama dayı oğlu,amca oğlu gibi şahıslardan alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: games for windows

Tanımadığın birinden alıyosan 2. el alınmaz.Ama dayı oğlu,amca oğlu gibi şahıslardan alabilirsin.

Alıntıları Göster
    cuma günü teklif kapanıyor daha almadım n93ü, 450 banada fazla geliyor ama siyah renkli güzel gözüküyor ama hala çok kararsızım 600 ytl'ye n95 alabilir miyim ki, tanıdık bi telefoncu malesef yok. 2 kere 2. el telefon aldım ikisinde de dilim yandı bu telefonculardan. Bu arada izmirde oturuyorum, internetten ve ya realden önerebilecğinz bir şey var mı :S pişman olmak istemiyorum ama çok para da harcamak istemiyorum, ne yapacğmıda tam olarak bilmiyorm :)

• quote:

cuma günü teklif kapanıyor daha almadım n93ü, 450 banada fazla geliyor ama siyah renkli güzel gözüküyor ama hala çok kararsızım 600 ytl'ye n95 alabilir miyim ki, tanıdık bi telefoncu malesef yok. 2 kere 2. el telefon aldım ikisinde de dilim yandı bu telefonculardan. Bu arada izmirde oturuyorum, internetten ve ya realden önerebilecğinz bir şey var mı :S pişman olmak istemiyorum ama çok para da harcamak istemiyorum, ne yapacğmıda tam olarak bilmiyorm :)

Alıntıları Göster
    ikinci el alırken kutu,aksesuarlar, fatura olacak garanti süresi bitmiş olmayacak telefonda temiz ise 2. el alırım

hiç bir sorun olmaz senin yerinde olsam üst model tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

ikinci el alırken kutu,aksesuarlar, fatura olacak garanti süresi bitmiş olmayacak telefonda temiz ise 2. el alırım

hiç bir sorun olmaz senin yerinde olsam üst model tercih ederim

Alıntıları Göster
    farukk bence de bu çok mantıklı :) bakalım bugün alacağım temiz 2.elini bulabilirsm bi n95 ,olmadı sıfırına bakarım.. yaff insanın gözü ne kadar aç, istedikçe istiyor bir türlü yetinemiyor ve malesef bende bi insanm :)

• quote:

farukk bence de bu çok mantıklı :) bakalım bugün alacağım temiz 2.elini bulabilirsm bi n95 ,olmadı sıfırına bakarım.. yaff insanın gözü ne kadar aç, istedikçe istiyor bir türlü yetinemiyor ve malesef bende bi insanm :)

Alıntıları Göster
    fakat n95 satıldı maselef
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım telefon modeline kendin karar ver ama..
    beni dinlersen kesinlikle 2. el al derim..
    forumlarda 0 kadar temiz KVK vs. garantili teller var..
    ben n95imi 0 aldım sonra çok pişman oldum yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

arkadaşım telefon modeline kendin karar ver ama..
    beni dinlersen kesinlikle 2. el al derim..
    forumlarda 0 kadar temiz KVK vs. garantili teller var..
    ben n95imi 0 aldım sonra çok pişman oldum yani..

Alıntıları Göster
    bence 2.el almak riskli.Birkere garanti kapsamında mı değil mi onu öğrenmek gerek,daha sonra imeisi kaçak mı değil mi onu öğrenmek gerek,telefon çalıntı mı değil mi bunu bilmek gerek.
    bunlar ortaya çıktımı da insanın başı çok kötü belaya girer.

ayrıca daha az belalı ama riskli olan şeylerde var;
    bilinmeyen bir bozukluk olabilir cihazda(sık sık kilitleniyordur,hafıza kartını tanımıyordur vs.),paket içeriği eksik veya yanlış olabilir,adam sizi kazıklamaya kalkabilir.

ben olsam daha az özelliğe karşın sıfırı tercih ederdim.hem kafam rahat olurdu hemde cebim.
    Tüm bu nedenlerle şimdiye kadar hiç 2.el almadım,almamda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

bence 2.el almak riskli.Birkere garanti kapsamında mı değil mi onu öğrenmek gerek,daha sonra imeisi kaçak mı değil mi onu öğrenmek gerek,telefon çalıntı mı değil mi bunu bilmek gerek.
    bunlar ortaya çıktımı da insanın başı çok kötü belaya girer.

ayrıca daha az belalı ama riskli olan şeylerde var;
    bilinmeyen bir bozukluk olabilir cihazda(sık sık kilitleniyordur,hafıza kartını tanımıyordur vs.),paket içeriği eksik veya yanlış olabilir,adam sizi kazıklamaya kalkabilir.

ben olsam daha az özelliğe karşın sıfırı tercih ederdim.hem kafam rahat olurdu hemde cebim.
    Tüm bu nedenlerle şimdiye kadar hiç 2.el almadım,almamda...

Alıntıları Göster
    n95 8gb ikinci el almış bulunuyorum, ürün kargolandı yarın elime geçecek. benim gibi ikilemde kalmış arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla telefon elime geçince düşüncelerimi yazacağım, benim içinde çok güzel bir deneyim oldu, risk almayı seviyorsanız deneyin tabi sonuçlarına katlanmak içinde her zaman hazırlıklı olun. ben hazırlıklı oldum mu diye soruyorsanız hayır, eğer bi aksilik çıkarsa depresyona girerim ehuehuhe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.