Şimdi Ara

İkinci el fiyatına sıfır işlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhaba,
    Hangi işlemciye ihtiyacınız varsa sıfır olarak temin edebilirim. Fiyatlar çok uygun ve ikinci el fiyatında olacaktır. Garantili ve tr faturalı.
    AMD yada İntel farketmez. İstediğiniz modeli söylemeniz yeterlidir.

Fiyatlarda pazarlık payı vardır.
    Referanslarımdan da anlaşıldığı üzere önce havale sonra kargo şeklinde alışverişi yapabiliriz.

• Mrb Ryzen 1600 ve intel 8400 için fiyat alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120gb,240gb.ssd. Ve i3 6100 işlemci fiyatı alabilirmiyim

• Arkadaş ile alışveriş yapan varmı daha önceden referansı olan

• elden satış varmı
  • hete kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım defalarca sorunsuz güvenilir ilgili faturalı garantili.
  • BEYLER ELEMAN GÜVENİLİR DEĞİL SÖYLEMİŞ OLAYIM MESAJ SAYISI DÜŞÜK KİŞİLER GÜVENİLİR DİYOR FALAN MUHTEMELEN BAŞKA HESAPLARIDIR.
    ADAMA MESAJ ATIYORUM ELDEN SATIŞ İÇİN CEVAP BİLE YAZMADAN ENGELLİYOR. BİLGİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hete

BEYLER ELEMAN GÜVENİLİR DEĞİL SÖYLEMİŞ OLAYIM MESAJ SAYISI DÜŞÜK KİŞİLER GÜVENİLİR DİYOR FALAN MUHTEMELEN BAŞKA HESAPLARIDIR.
    ADAMA MESAJ ATIYORUM ELDEN SATIŞ İÇİN CEVAP BİLE YAZMADAN ENGELLİYOR. BİLGİNİZE

Eleman dediğin arkadaşın 34 tane kapı gibi referansı var bir tane olumsuz yorum yok.Senin referansın kaç sıfır.

Forum katılım zamanına bakıyoruz 7 kusur sene senin kaç daha 1 sene bile olmamış

Zongultakta oruruyorsun izmirde oturan adama elden satış war mı diye soruyorsun

Gerçek adın ne Peker Pekmez

Söyle bakalım hete efendi hanginiz daha güvenilir

Yürü git !

• sevenzi kullanıcısına yanıt
    Benim Referanslarım kağıt üstünde değil dükkan açmadığım için alım satımlarımda referansım gözükmüyor üst rütbeli çoğu kişi ile alım satım yapmışımdır bir tek şikayeti olan kişi yoK . Elden satış yapmayan kişinin niyeti bellidir vurkaç. Haftalardır yazıyorum hatta yazdan kalma mesajlarım bile var dönüş yapmadı hala. Adım peker pekmez değil tabiki fatih onu foruma üye olurken gırgır niyetine koymuştum satış yapacağımı düşünmemiştim kaldı öyle. Şimdi git 20 TL ye format at dayı sen.
  • Ben bir aynayım.Aynaya bakan kendini görür

• BENİ BİLEN BİLİR. ZATEN SİZİN GİBİ ZİHNİYETİ OLAN İNSANLARA SATIŞ YAPMAMAK LAZIM. o KADAR YOĞUN MESAJ GELİYOR Kİ ARADA OKUYAMADIĞIM İLLAKİ OLUYOR. YAZDIĞINIZ ÜSLUBA DİKKAT EDİN.bENİM TEK HESABIM VAR. bAŞKA HESABIM YOK. iSTEDİĞİNİZE SORUN. çALIŞIYORUM. İZMİRİN ULAŞIMI ZOR BİR YERİNDEYİM. ELDEN SATMAKTANSA KARGO İLE GÖNDERMEK DAHA KOLAY OLUYOR. ÇAMUR AT İZİ KALSIN NE KADAR KOLAY DEMİ.
  • Merhaba. Bana AMD Fx-8350 işlemci temin edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sygate

Merhaba. Bana AMD Fx-8350 işlemci temin edebilir misiniz?

pm yanıtlandı.
  • 7600k, 7700k ve 8600k için fiyat alabilir miyim
  • g4560 için fiyat bilgisi verebilir misiniz?
  • Pm atıldı dönerseniz sevinirim :)
  • X4 860K, Fx6300, G4560 stok var mı ve fiyat nedir ?

• G4560 var mı elinizde fiyatı nedir?

• i7 6700k veya i7 7700 için fiyat alabilir miyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.