Şimdi Ara

İkinci el fx6300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el fx6300 işlemci ve ona uygun bir anakart arıyorum vatana gittim donanımhaberde konu aç bulursun dediler eğer bulamazsam sıfır alıcam ama burada şansımı denemek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrSirch1 -- 12 Ağustos 2014; 23:38:52 >

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 23:32:11 >
  • Açtım ama oldumu bir bakabilirmisin kardeşim
  • 970a 990xa 990fxa chipset herhangi bir anakartı alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim işlemciyi bulsam anakartıda alırım ama açtığım konuyu bulamıyorum telefon numarası vs. verdim alınık diye yazdım işlemciyi felan ama konumu bulamıyorum nasıl bulcam
  • Beyler yardımcı olurmusunuz
  • baktım şimdi ikinci el bölümünde bir sürü satılıyor hepsine pm at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    4 yıl önce açıldı
    İkinci El
    2 yıl önce açıldı
    İkinci El
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim 4 5 tanesine attım ancak hiçbirine cevap gelmedi 2013 ilanları onlar yeni bulamadım pek yada ben görmedim link felan verebilirmisin bide ben ilan verdim ama kendi ilanımı bulamıyorum nasıl bulucam
  • TrSirch1 T kullanıcısına yanıt
    bütçe ne kadar ? ikinci el maldan hayır gelmez napacan git sıfır al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrSirch1

Kardeşim işlemciyi bulsam anakartıda alırım ama açtığım konuyu bulamıyorum telefon numarası vs. verdim alınık diye yazdım işlemciyi felan ama konumu bulamıyorum nasıl bulcam

Dostum FX-6300 hala en çok tercih edilen F/P ürünlerinden biridir.
    Hala çatır çatır satılırken kim elindekini satar ki. Ancak ilk çıktığında alıp yükseltmek isteyen veya daha üst perf seviyesine geçmeyi düşünenler.

Yan sıfırı cayır cayır giden bu işlemciyi ikinci elde bulmak çok zor olur.
    Zaten az sayıda satıcı olacaktır ki kapışılacaktır. denk getirmek zor.
  • Beyler babam eğer 2.el ucuz bulabilirsen alırız dedi ben şansımı denemek istiyorum bütce 350 tl civarı anakart ve işlemci eğer olmazsa zaten vatandan sıfırını alıcam
  • Vatan dan burası önerildi demek :) ikinci el bölümünde gezin çıkar büyük ihtimalle ama sürekli bak satan biri çıksa da hemen satılıyor çünkü
  • sahibinden'e baktın mı?
  • Sahibinden e bakmadım evet vatandan önerdiler bu siteyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.