Benim merak ettiğim bir konu var . Bazı araçlara ( ikinci eller ) kasko bedellerinin üzerinde fiyat isteniyor . Örneğin Mercedes 200 E 1994 model bir aracın kasko bedeli 18.200 YTL iken bu araca 30.000 YTL ' ye varan fiyatlar isteniyor . Soracağım şudur ki bu araçlara kasko bedellerinin üzerinde para ödenir mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: udoldenyus
Selamlar ;
Benim merak ettiğim bir konu var . Bazı araçlara ( ikinci eller ) kasko bedellerinin üzerinde fiyat isteniyor . Örneğin Mercedes 200 E 1994 model bir aracın kasko bedeli 18.200 YTL iken bu araca 30.000 YTL ' ye varan fiyatlar isteniyor . Soracağım şudur ki bu araçlara kasko bedellerinin üzerinde para ödenir mi ?
Gerçekten güzel bir konu ilgi ile takib edeceğim çünkü bende merak ediyorum...
Ben de merak ediyorum bu konuyu uzun zamandır aklımda ancak kasko bedelleri de değişiklik gösteriyor örneğin bu linkteki sitede 2 farklı kasko değeri var..Üstteki daha fazla fiyat verirken alttaki daha az gösteriyor..Bunun nedeni ne?
quote:
Orjinalden alıntı: x15
Ben de merak ediyorum bu konuyu uzun zamandır aklımda ancak kasko bedelleri de değişiklik gösteriyor örneğin bu linkteki sitede 2 farklı kasko değeri var..Üstteki daha fazla fiyat verirken alttaki daha az gösteriyor..Bunun nedeni ne?
Üst taraftaki ocak ayına ait değerleri verirken alt taraftaki aralık ayına ait güncel değerleri veriyor . Bu arada forum ustalarından sorduğum soruyla ilgili biraz yardım bekliyorum .
Arkadaşlar bu soruya doğru cevap verecek biri yokmu formumuzda beklliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme