Bildirim
İkinci el ilan düzeltmesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuda birkaç şiakeyt daha gördüm, mutlaka düzeltilir. -
Biraz önce ilanımı düzenlemek isterken ben de aynı sorunla karşılaştım. Umarım kısa zamanda çözülür. -
Öğle saatlerinden beri aynı sorun bende de var. Umarım en kısa zamanda düzeltilir. -
kaç gündür sorunsuzdu bugün yine gitti, numarayı yazmama rağmen hata veriyor.
"Telefon numaranızın son 4 hanesi boş geçilemez.(2)" -
aynı sorun bende de var bu kadar çok kurcalanmasa iyi olur. tc kimlik no ile kayıt yapmayıp böyle güvenlik önlemi alınmaya çalışılması çok saçma. -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
kaç gündür sorunsuzdu bugün yine gitti, numarayı yazmama rağmen hata veriyor.
"Telefon numaranızın son 4 hanesi boş geçilemez.(2)"
Birebir aynı sorunu yaşıyorum.
İlanlarımı düzenleyemiyorum, acilen düzeltilirse sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
aynı sorun bende de var bu kadar çok kurcalanmasa iyi olur. tc kimlik no ile kayıt yapmayıp böyle güvenlik önlemi alınmaya çalışılması çok saçma.
Evet yapılacaksa bir güvenlik önlemi bunu yapın da gerçekten bir ciddiyeti olsun -
ilanımı düzeltemiyorum yardım -
+1 aynı sorun bende de mevcut . -
Telefon numaranızın son 4 hanesi boş geçilemez.(2)
Bu hatayı bende alıyorum,bir an önce düzelir umarım. -
bakalım düzelmiş mi? -
Evet sorun düzelmiş ilginiz ve emeğiniz için teşekkürler.
İkinci el konusunda TC no isteme olayını yapabilirseniz daha güvenli olur. Günümüzde hat açıp kapatmak kadar kolay birşey yok. -
Onu Gün'e ilettik daha önce ama bu tür kişisel bilgilerin kötü niyetli kişilerin eline geçmeyeceğinin garantisi olmadığından bu riski almak istemedi. Bizim içinde güven ve sorunsuz alışveriş sistemi önemli ama diğer taraftan insanların kişisel bilgilerini korumanın maliyetinide düşünüyordur yönetim. -
merhaba arkadaslar bende ıkıncı el bolmunde ılanım var fakat ılanda degısıklık yapıp değiştir dedıgımde tlf numaramı gırıp onay verıyor tamam ama ılanda degıstırmek ıstedıgım fıyat yada yenı acıklamalar olsun degısıklık yaptıgımda yıne eskı halıne donuyor güncelleme olmuyor... Yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X