Şimdi Ara

İkinci El Kule Tavsiyesi (Monitor Audio MR2 Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende yavaş yavaş hi-fi dünyasına geçmek istiyorum. Bir sürü değişik marka ve model var. Farklı bir dünya ve beynim bulandı akşamdan beri bakıyorum ama daha bir fikir oluşturamadım kafamda. Genelde rap, techno ve pop tarzı dinlerim. Ancak sizden tek istediğim bassları kütük gibi olmayan bir hoparlör önerir misiniz 2.elde bulabileceğim? Mesela Jamo, Technics, JBL, Wharfedale hangisi bu yumuşak basslara ve güzel mid-tiz uyumuna sahiptir sizce?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-jamo-180-studio-344897986/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-technics-sb-t200-kule-hoparlor-390100776/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-wharfedale-tower-speakers-393916494/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 9 Şubat 2017; 16:41:42 >

• 3 ude vasat bence. Maksimum limit ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    1000 tas catlasin 1100 cikabilirim. Kafam cok karisik acele edip hata yapmak istemiyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 8 Şubat 2017; 7:43:46 >
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Amfiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Baslangic icin lepai t sinifi bir amfi alacagim sanirim idare eder bir sure kullananlarin yorumu bu sekilde. Ama hoparloru almam lazim once.

Lepai amfiler ile zaten hangi hifi hoparlörü alırsan al düzgün besleyemezsin.
    İdareten bir sistem olacak ise bu üçlüden ben olsam Wharfedale yi seçerdim.
    Odan 25m'2 den küçükse zaten raf tipi bir hopaelör seçsen daha ihi olabilir.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Ilginiz icin tesekkurler eskiden kullandigim sony rx99 larim vardi zamaninda ama benim su an istedigim kule tipi yani hep bu sekilde bi set dizmek istedim lepai zaten idarelik olacak daha sonra geliştiririm amfiyi. Wharfedale diyorsaniz ona bi bakabilirim haftasonu begenirsem alayim oyleyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lepai ve t sınıfı anfiler ile heco victa serisi daha uyumlu çalıyor linkteki hop listenize almanızı tavsiye ederim

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-heco-victa-prime-502-kusursuz-395139719/detay
  • Sagolun beyler, haftasonu wharfedale'i dinlemeye gideceğim Magnat yine aklimda olsun ama dinlemedende almayi pek gozum kesmiyor cunku bir kere alicam ufak tefekte bir sey degil tasimasi falan sikinti yani, heco victa'lar butcemi cok asiyor malesef tesekkurler birde Jamo S416 buldum fiyatida uygun ama nasillar hic bir bilgim yok.

• İkinci El Kule Tavsiyesi (Monitor Audio MR2 Alındı)

magnat olanı amazon.de den Sıfır olarak 800 liraya alabilirsin. 4 günde kapıya gelir. ben victa prime 702 yi amazon.de den aldım kargoda biraz cilası bozuldu diye 56 euro geri ödeme yaptılar, sonra birde vergi iadesi derken 1100 liraya geldi bana şuan stokta yok ama victa kalmamış.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Sizin solo9 maceranizi okudum hocam hayırlı olsun nasil basslar yumusak mi derin mi yani kütük gibi olmasinda. Linkini atarsaniz magnatla bi karşılaştırmak istiyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Sizin solo9 maceranizi okudum hocam hayırlı olsun nasil basslar yumusak mi derin mi yani kütük gibi olmasinda. Linkini atarsaniz magnatla bi karşılaştırmak istiyorum. Teşekkürler.

ses on numara kulaklıktan dinliyormuşum gibi detaylı ses alıyorum sesi açınca öyle söyliyeyim, ses olması gerektiği gibi dengeli bassları boğuk değil ve fazlası ile yeterli hatta sesi açınca bazen cam çerçeve titremesin diye bası kısıyorum..bassların önünde perde varmış gibi boğuk değil kulaklıktan dinliyormuş gibi duyuyorsun bassları vuruyor yani.

link derken? gir amazon.de ye magnat heco yaz çıkıyor zaten ne varsa.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Aksam eve gecince bakayim hocam teşekkür ederim.

• Beyler bütçeyi arttırdım biraz, 1,500tlyi geçmeyecek ne bulabiliriz?
    ben bi ara magnat monitor supreme 1002 kullanmıstım, bass agırlıklı muziklerde çok iyiydi gerçekten sıfırı su an 1600 falandı baktıgımda pazarlıkla 1500e falan alabilirsin sanırım ama enstürman ağırlıklı müziklerde birşey bekleme söyliyim ben bu yüzden satıp polk audio aldım o genel olarak çoğu türde iyi ama kasıntı tutuyo arada onuda satıcam :) bu fiyat aralıgında ya magnat ya heco sizin için en uygun markalar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

ben bi ara magnat monitor supreme 1002 kullanmıstım, bass agırlıklı muziklerde çok iyiydi gerçekten sıfırı su an 1600 falandı baktıgımda pazarlıkla 1500e falan alabilirsin sanırım ama enstürman ağırlıklı müziklerde birşey bekleme söyliyim ben bu yüzden satıp polk audio aldım o genel olarak çoğu türde iyi ama kasıntı tutuyo arada onuda satıcam :) bu fiyat aralıgında ya magnat ya heco sizin için en uygun markalar bence.

Teşekkürler hocam, vallahi en son gidecem bir z5500 alacam ama z2300 var zaten yine pişman olmak istemiyorum. Çok karmaşık bir süreç. Z2300 subwooferini aktif olarak kullanıpta 2 tane raf tipi hoparlör mü alsam diyorum acaba. Odam çokta büyük değil ama bakalım. Heco 702 baktımda Türkiye gönderimi yok ancak magnat olabilir dediğiniz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Teşekkürler hocam, vallahi en son gidecem bir z5500 alacam ama z2300 var zaten yine pişman olmak istemiyorum. Çok karmaşık bir süreç. Z2300 subwooferini aktif olarak kullanıpta 2 tane raf tipi hoparlör mü alsam diyorum acaba. Odam çokta büyük değil ama bakalım. Heco 702 baktımda Türkiye gönderimi yok ancak magnat olabilir dediğiniz gibi.

http://urun.n11.com/uydu-hoparlor/magnat-monitor-supreme-1002-kule-tipi-hoparlor-cift-P159680350?cid=604001&gclid=CMHKt93CgdICFW4W0wodoqQF4w&gclsrc=aw.ds

al dostum seni bu keser tabi dinleme mesafen ve odada koyacagın yer müsaitse :)

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Hocam Wharfedale için adamla görüştüm haftasonu bir bakayım elinde magnat varsa onada bakarım fikir verir olmazsa gözümü karartıp dediğiniz gibi internetten alacağım sanırım son çare. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Dediğiniz gibi sanırım dinlemeden olmayacak bu iş.:)
  • 1500 lira magnat 1002 ye verilmez yazik gunah, zaten 802 ile arasindaki tek fark 2x bass surucusu ki 802 nin basslari senin odan icin yeterli gelir. Ben senin yerinde olsam gider hazir muzik seti alirim amfisi playeri kablosu herseyi icinde 1500 liraya sony fln gelir belki fiyatlarini bilmiyorum ama stereo keyfi daha iyi olur bence buyuk kolonlari olan setlerden bassediyorum onlarida bi dinle..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.