Şimdi Ara

ikinci el mouse alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çizim yapmak için ikinci el logitech g700 almayı düşünüyorum arkadaşlar fakat bu tür kablosuz aletler ikinci el olarak satın alınabilir mi alınırsa nelere dikkat etmem gerekiyor beni aydınlatırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

çizim yapmak için ikinci el logitech g700 almayı düşünüyorum arkadaşlar fakat bu tür kablosuz aletler ikinci el olarak satın alınabilir mi alınırsa nelere dikkat etmem gerekiyor beni aydınlatırsanız sevinirim

Hocam alabilirsin tabi ama alırken mutlaka faturasını veya garanti belgesini iste ürünün TR garantili olmasına ve hala garanti süresinin olmasına dikkat et en başka sonra ürünün temizliğine ve özelliklede optik kısmında çizik vs olmamasına dikkat et, tuş kliklerinede bak , sistem de deneme şansın varsa tüm tuşlarına basarak kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicevat77

quote:

çizim yapmak için ikinci el logitech g700 almayı düşünüyorum arkadaşlar fakat bu tür kablosuz aletler ikinci el olarak satın alınabilir mi alınırsa nelere dikkat etmem gerekiyor beni aydınlatırsanız sevinirim

Hocam alabilirsin tabi ama alırken mutlaka faturasını veya garanti belgesini iste ürünün TR garantili olmasına ve hala garanti süresinin olmasına dikkat et en başka sonra ürünün temizliğine ve özelliklede optik kısmında çizik vs olmamasına dikkat et, tuş kliklerinede bak , sistem de deneme şansın varsa tüm tuşlarına basarak kontrol et.

teşekkürler hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delicevat77

quote:

teşekkürler hocam

Rice ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu 2.el sistem alınır mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.