Şimdi Ara

İkinci el niye bitsin..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuza alıyoruz ucuza satıyoruz bu kadar basit.2.el niye bitecekmiş ya aksine fiyatlar olması gerekene geliyor.bakın yabancı sitelerde 2000 model arabalar 3000-5000 euro.geçmişte neydi abi türkiyedeki fiyatlar neredeyse 2 katı.
  • şu an kredi`ler ne kadar düşük ya, biz 2002`nin başında arabayı alırken 15 milyar kredi çekmiştik 2 senelik, karşılığında 2 sene içinde 24 milyar ödemiştik. matematiğim iyi değildir pek ama yaklaşık %60`ın üzerinde faiz ödemişiz heralde, şuanda ne kadar düşmüş faiz`ler.yuh be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 16 Mayıs 2006; 22:00:59 >
  • topiği açtık iki gün sürmedi krediler yükselişe geçiyor
  • bence çok yanlış bir tespit olmuş
    ikinci el bitsin ki garibanlar da araba alabilsinler.
    ikinci ellerin fiyatları düştükçe onlar için araba almak kolaylaşacak
  • bunu da düþünmedim deðil ama gönül hem satan kazansýn istiyor hem alan. Yoksa satýcý için zarar çok büyük.
  • oto pazarına uğrayan arkadaşlar ben focus alacam acaba 50 bindekilerini kaça bulabilirim.2000 üstü düz sedan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lancearmstrong

İkinci el niye bitsin, bitmesin, bitmesin ki bizim gibi garibanlar araba alabilsin, herkesin ilk el araba almaya
    gücü mü var.
    Yok 2-3 sene sonra bitecekmiş, yok şimdiden bitikmiş, bitmez fiyatlar birazcık düşmüş olabilir.
    Bunları yazanlar Türkiye gerçeklerinden habersizler gibi geliyor bana. İkinci el bitikse keşke iki yıl daha bekleyip arabayı bedavaya getirseydim. Sormayın 15 000 YTL para verdim arabaya benim zararımı
    kim tazmin edecek. Hem de ikinci sahibiyim sıfırda değil. Söyleyin arkadaşlar ben ne yapayım.

İKİNCİ EL HİÇ BİR ZAMAN BİTMEZ ARABA FİYATLARI UCUZLADIKCA 2 EL DE UCUZLAR OLAY BU SİZE BİR ÖRNEK VEREYİM 2006 MODEL SIFIR BİR ALBEA MULTİJET KLİMALI 25250 İKEN 2006 MODEL ÇİZİKSİZ AYNI ARABAYI 20000 YE ALABİLRSİN BEN ALDIM

• sıfır araba alan bir kişi zararını en aza indirmek istiyorsa 10 yıl ve üstü o aracı satmamalıdır.ne kadar erken satarsam en az zarar la çıkarım anlayışı artık tarih oldu.2 elde bile kar etme devri artık bitti.
  • ikinci el bitermi 25.000 YTL ye dandirik 0 araba alcama o paraya ikinci el temiz bir mercedes Bmw Nissan Honda Wosvogen alırım
  • bi link vardı benim açtığım otomobil piyasasında neler oluyor diye arada bir bak istersen
  • Bir çok arab satılmıyor

Dolar zıplaamdan önce 40ytl isteyen mini cooper s ler hala 40ytl yada 25Uero istiyor yani 50 fln ama gene alan yok

Sıfır 55euro olan mini 30euro istiyor onu alan bile yok

Aynı şekilde typer larda 40 a demir atmış durumda ama 20.000 de temizliğini benim bildiğim typer 40 lira istemesine rağmen 8 aydır satıılmıyor

Subilerde öle 30 liraya wrx war 70.000 de sti lar 50 lere düştü aöa alan yok newage sti alr ise 60 65 prodrive fln

Ama alan yok fiatta kıran yok

Millet ölesine koymuş nete işte

Çetelesini tututtum AYLARDIR satılmayan arabalar war
  • araba almak dert değil yav. çok kolay bu devirde.
    Asıl olan arabayı almak değil, arabaya binebilmek bence... bizim de var araba noooluyo. kapıda yatıyor...
  • Selamlar ben yeni üyeniz oben.Otomobil almak çok büyük şans işi.Piyasada satılan araçlarının çoğunun masrafları çok fazla ne kadarda temiz gibi dursada.Gerçekten de temiz bir otomobil de piyasayla kıyaslarsak çok pahalı .Yani hiç de fiyatlar düşmüyor.
  • senin bu cümlelerin kendi içinde çelişki taşıyor. 2. el biterse garibanlar ucuza 2. el arabaları rahat rahat alır. ama eğer 2. el iyi olursa bundan kar eden galericilerle arabalarını satanlar olur.

quote:

Orjinalden alıntı: lancearmstrong

İkinci el niye bitsin, bitmesin, bitmesin ki bizim gibi garibanlar araba alabilsin, herkesin ilk el araba almaya
    gücü mü var.
    Yok 2-3 sene sonra bitecekmiş, yok şimdiden bitikmiş, bitmez fiyatlar birazcık düşmüş olabilir.
    Bunları yazanlar Türkiye gerçeklerinden habersizler gibi geliyor bana. İkinci el bitikse keşke iki yıl daha bekleyip arabayı bedavaya getirseydim. Sormayın 15 000 YTL para verdim arabaya benim zararımı
    kim tazmin edecek. Hem de ikinci sahibiyim sıfırda değil. Söyleyin arkadaşlar ben ne yapayım.

• Arkadaş bitmek=tükenmek=ortadan kalkmak gibi algılamış olayı. O açıdan baktığınızda bi çelişki yok. Yani arkadaşın endişesi artık ülkede ikinci el araç alınıp satılmaması, sadece sıfır araç alınıp eskiyince çöpe atılması gibi bir durumun oluşması, ki böyle bir durum dünyanın en zengin ülkelerinde bile yok.
  • imkansız hocam 2. el olayının bitmesi gibi bişe..hele şu aralar $ £ almış başını gidiyor 1. el alamaz herkes dolayısıyla almak isteyende 2. ele yöneliyor..
  • İkinci el yine canlandı sıfır araçlara gelen zamlar sayesinde...
  • 2. el bitmez =)
  • Canlandığı falan yok aynı fiyata satıyorlar gene araç sahipleri.Garibanlar ancak fiatlar düşerse binebilir arabaya.Tuhaf bir paradox yaşamış arkadaş.CAnlı İzlenim:2.elde tutan, fiatı artanlar ise kuşlar,toyotacorolla,honda cıvık ve clio...Diğer arabalar hala aynı fiat yüzüne bakan yok...
  • 2.el hıcbır zaman bıtmez kardesım nıe bıtsın 2.alırken ucuza alıp ucuza satcaksın eskıdendı araba alıp 2-3yıl sora satıp kar yapmak sacmalamayın,arac sıfır km olsun plakası cıktıgı an aracın fıatı %10-%15 duser bu gercektır zaman gectıkce dahada duser tabııkı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.