Şimdi Ara

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arabamı sattım kurtuldum , herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an galeriler sinek avlıyor aslında millet az sabır etse almasa mecbur düşürecekler fiyatları çekmediler ama nakitte ciddi düşüyorlar ayrıca tedarik problemi sona erdi özellikle pug grubunda 1 aya liste fiyatından araç alabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

sabırlık birşey kalmadıki 3.5-4 şuan kredi oranları 100k çeksen 160-170 geri ödüyorsun Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorlar kısaca,önceden 10 kişiden 7-8i araba bakıp alıyorsa bu oran 2-3 düştü,ama bazı at gözlüklüler,etrafı göremeyenler diyorki milletin parası var alan alıyor diyor   sigorta ayrı arabanın vergisi ayrı vs vs.

• konut satışları bile durgunlaştı bu araba alım satım işi durmuyor inanılmaz lan. eline para geçen koşup bir araba alıyor galiba.

• Favorilerimdeki 200 liralık arabadan tut 800 TL kadar hepsi duruyor , ikinci el öldü malesef sıfır zaten hiç doğmadı

• Gayette düşer kardeşim sıfırı stoklarda olunca ikinci ele talep azaldığında ve al satçılara imkan verilmedikçe bak nasıl düşüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıcılar tepki verse piyasayı adam ederler lakin sabır yok ki bizde

• 10 yıl evvel 10 aylık maaşımla, 2006 model polo alabiliyordum. Şuan aynı 2006 model polo’yu 10 aylık maaşımla alamıyorum.

• Ekmek 7 lira süt 30 lira peynir 200 lira kangal sucuk 600 lira olmuşken araba fiyatları düşecek he hee. Kaç senedir bi düşüremediniz ya. 42ye aldığım araba olmuş 600 bin. Hadi düştü diyelim. Bu araba 500e düşse ne olacak. Benim alacağım başka arabanın fiyatıda düşer benim işime gelir. Hiç arabası olamayanlar için 600den 500e düşmesi pek bi anlam ifade etmiyo ama

Birde ikinci el muhabbetinde krediler şu kadar olmuş diyenler millet nasıl alacak diyenler başka bi konuda sıfır araçlar geldi ikinci ellere kimse bakmaz artık diyolar. Sıfır araç kredileri 0.90 falanda bizimmi haberimiz yok bro. Sıfırlar nasıl alınacak peki bu kredi oranlarıyla 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Ağustos 2023; 22:45:15 >
  • Otomobile yeni vergi artışı gelecek olması dışında başka problem yok...

• Bir ay önce yüzde 33 artarken bu ay gerçekten yüzde 3 düşmüş olsa bile netice olarak iki ayda yüzde 30 artış var sadece bu ay düştü diye haber yapılması biraz komik olmuş 😅

• Nerede lütfen söyleyin…

• Böyle bir enflasyon varken hiçbir şeyin fiyatı düşmez.

• bfb2611 B kullanıcısına yanıt

Şuan sıfır araç stoklarda olmadığını mı düşünüyorsun? Mesela araç bayisi sana araç yok dediğinde inanıyor musun? 100 200 bin tl fazla vereceğim dediğin o stokta olmayan araç nasıl ortaya çıkıyor bir bak istersen. Yok dedikleri araçlar kapalı otoparklarda saklanıyor.

• %3 düşmüş 😁 1 milyonluk arabada 30 bin düşse nolur. Ki zaten öyle bir düşüş yok otomotiv bayisindeyim

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi kandırmıyorum arkadaşım, ben kendimi 3 yıl önce kandırıyordum ha düştü ha düşüyor bu arabaya bu para verilmez diye. Sonuç ne mi oldu ? 3 yıl önce aldığım araç bana borsa, döviz ve altından daha çok kazandırdı. Ve emin ol benim aldığım araç çöp tenekesinden hallice. Daha pahalı daha donanımlı modeller bir o kadar daha koydu üstüne.
    Ayrıca bir aracın değeri 1'den 10'a çıkıp 9'a düşünce fiyat düşmüş olmuyor. Biz kendimizi kandırmış oluyoruz.
    Yani demem o ki dünyanın hiçbir yerinde olmayan "bindikçe değer kazanan araç"mantığı bu ülkede bitmedikçe araç fiyatları düşmez.

• Düşmeye başlarsa yatırımlık otomobil alanların intihar haberlerini duyabiliriz

• araç ihtiyacı olan beklemesin aracını alsın. yada yıllardır bekleyın düşecek dıyenlerı dınlemeye devam etsin.

Trajikomiklikler ülkesi... 36 ay taksitle mont kredisi Güldür Güldür'de - Dailymotion Videodailymotion
    Trajikomiklikler ülkesi... 36 ay taksitle mont kredisi Güldür Güldür'de - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8f9wye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 12 Ağustos 2023; 13:53:10 >
  • Araba şu an bizden de evlatlarımızdan da çok yiyor her tarafı dert oldu gerçi araba yemiyor yiyenler belli de neyse işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 11 Ağustos 2023; 23:57:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.