|
Bildirim
Manipülasyon olsun diye yapılan bir haber, dolar arttıkça ÖTV indirimi olmadıkça araba fiyatları düşmez.
|
Aynen az önce baktım geçen ay 550 bin olan aracım 630 bine düşmüş
|
Satabiliyonmu kanka almak için yazan kaç kişi var onu söyle sen ? Kredi oranları 3.5-4e fırladı kim kredi çekip alacak ? Alcak olan bile piyasada o kadar arabadan seninkini gelip alması lazım heygidi,ve geçen ayki 550 binin alım gücüyle şuanki 630 daha düşük,kar yaptım sanarken daha fazla giriyorsun içeri haberin yok
|
Hangileri o fiyatı düşen arabalar reno Toros 200 bin TL'yi devirmiş kimse arabasını ucuza vermez arkadaşlar boş haber bunlar
|
Bu senin muhabbet şeye döndü,dışarıda herkes avmde elleri dolu ama farkındamısın bilmiyom kartlardan dönderiyo herkes,bankaya borçlanayım bankanın parasını döndereyim diyorlar,hem sen benim mal varlığımı veya hesaplarımdaki parayı nereden biliyorsun ? Vahiymi geldi 🤣
|
Depreme dayanıklı olsun diye yeni ev tercih edilirken,arabalarda 30 yaş üstü hala talep olması pek akılcı bir karar olmasa gerek.
|
Ne düşcek ya haberle zam yaptırırsınız ama zor düşürürsünüz. Hükümet otomotiv e ek vergi getiriyormuş görürüz düşüyor mu kalkıyor mu konuyor mu ucuyor mu. Piyasalar palavra dinlemiyor
|
yalancıyı
|
550 binden en ölüsü 630 bine geldiyse 1 ayda fiyat yükselmiş demektir. Ben sana kar ettim mi diyorum? Ha kaldı ki dolar 1 ayda %5 yükseldi araba %15 yükseldi. Baktığında dolar bazında kar getirmiş araç. Ha dolar bazında zarar etse dahi fiyatlar düşmüyor.
Satma meselesine gelince de vavacars'a git 15 20 lira eksiğine ver yine geçen aydan pahalı satıyor olursun. Burada girilen haber yanlış. Fiyatlar düşmedi fiyatların artış hızı düştü. |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gayet rahat satar . Millette ne paralar var biliyon mu sen. Herkesi kendiniz gibi sanmayin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemersini -- 11 Ağustos 2023; 20:42:40 > |
|
|