Şimdi Ara

' İkinci El Oyun Alanlara Hiç Sempatimiz Yok' THQ ..!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ondan sonra her fırsatta korsandan dem vururlar. 150 liraya oyun sat sonra da ikinci el oyunlara da kısıtlama getir. Kendi cepleri dolacak diye tüketicinin ceplerini boşaltan bir zihniyete korsan müstehaktır.
  • Oyun yapımcıları yakında, oyunları nispeten daha ucuz satan firmalardan satın almamıza da bir kulp takarlar.

" Aral firmasından oyun satın almayan Türk vatandaşlarını adam yerine koymuyoruz " gibi açıklamalar da yaparlarsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 20 Ağustos 2010; 0:40:14 >
  • O zaman yaptıkları saçma sapan oyunları 60$'a satıp milleti ayakta becermeyi bıraksınlar. Şikayette bulunmak lazım bunlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

hep ea cıkardı bunları yok vip kod falan sımdı mılletde onu takıp edıyor

• Şu an Manchesterdayım ve burada ps3 oyunları satan 3 ana mağaza var.Hepside ürünlerin % 75'i ikinci el.Yine aynı şekilde ülkemizde belki şu anda resmi olarak böyle mağazalar yok ama 2.el piyasasının konsol satışlarını etkileyen en ana etken olduğunu bilmek için sadece forumdaki 2.el bölümüne bakmak yeterli.Hani bizde meşhurdur çok talihsiz bir açıklama olmuş denir,ama adam resmen nefretini kusmuş.İnşallah batarlar,zaten bu firmanın oyununu oynadığımıda sanmıyorum.(benim için sorun yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Hocam sen yine bazi seyleri anlamissin ben hala DLC nedir ne icin var onu anlayamadim desem inanir misin...
    Atiyorum (Hepsi oyle degil ama ben yinede ayni kefeye koycam) Resident evil 5 in ilk DLC si Versus MOD zaten Medianin icinde idi ve biz DLC yi alarak icinde ki modu aktif hale getiriyorduk yani bir nevi Unlock yapiyorduk.. Onceden satin aldigim seyi bana yeniden satti bu namussuzlar.

Uzun lafin kisasi ben DLC isinden rahatsizim..
    SImdi biri cikar yine ki cok tartismasi oldu bunun isine gelmiyorsa alma kardesim der de benim de istedigim kotu bir sey degil hepsini alayini koysalar icinede zaten orjinal kullananlar icin diyorum dunya para veriyorlar , veriyoruz bi anda hepsine sahip olsak kotumu olur yani.

DLC konusunda haklısın aslında.Bu adamlar bedava günahını vermez:)FPS'lerdeki durum ortada zaten.Ben Forza 3'e de sinir oluyorum bu konuda.Geçen %40 indirim vardı paketlerde,3 tane aldım ama yine de az para değil.Çünkü 3 paketi de toplamda 7-8 tane araba için aldım.Çok az miktara(10 points) tek tek satmalı arabaları.Ama işlerine gelmez tabii.Bir de ısrarla araba çıkarıyor adamlar,insan 2-3 tane pist yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Şu an Manchesterdayım ve burada ps3 oyunları satan 3 ana mağaza var.Hepside ürünlerin % 75'i ikinci el.Yine aynı şekilde ülkemizde belki şu anda resmi olarak böyle mağazalar yok ama 2.el piyasasının konsol satışlarını etkileyen en ana etken olduğunu bilmek için sadece forumdaki 2.el bölümüne bakmak yeterli.Hani bizde meşhurdur çok talihsiz bir açıklama olmuş denir,ama adam resmen nefretini kusmuş.İnşallah batarlar,zaten bu firmanın oyununu oynadığımıda sanmıyorum.(benim için sorun yok)

dostum yanılıyorsun bunu resmi olarak yapan bir magaza var şu an pek tanınmıyor ama böyle devam ederlerse hiç tanınmayacaklar çünkü satış ve takas politikaları çok saçma takas politikaları tamamen müşteriyi becerme üzerine kurulu getirdiğiniz 150 liralık yepyeni oyunu sizden 40 liaraya falan alayorlar sonra isterseniz başka bir oyun alıyorsunuz yada paranızı alıp dükkandan çıkıyorsunuz içerdeki tüm oyunlar aral malı almak çok zor ama takas diyorlar işte yaptıkları şeye sonra takastan gelen o oyunları 2-3 katı fiyata satıyorlar var mı böle uyanıklık ya....
    bu arada bu yer İstanbul/Kozi de alt katta köşede

• oyuna turkce destek getirin bizde gidip 0 alalım parası neyse.
  • komik oluyorlar sadece,başka birşey değil...
  • THQ ile işim olmadı hiç ama şunu duyduktan sonra benim de kendilerine büyük bir antipatim oluştuğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Oyunculara resmen biz cılkını çıkarıyoruz gidin bizim inadımıza kopya oynayın diyorlar valla bunlara müstahak.

Emir telakki ederim :)

O zaman hücum
  • Adamlar hiç düşünmeden konuşyor. İnsan bi düşünür biz bir oyuna bu kadar para istiyoruz ama insanlara layıkmı bu oyun , onları ne kadar zaman tatmin edecek ? gibi . Ben oyun şirketlerinin yerinde olsam 50 tl den fazla fiyat koymam böylece sürüm den kazanırım artı benim firmamdan çıkan oyunların içinde şifre koyarım 4 şifre bilen internetten bi oyun indirebilir. ( Politikacımı olsam ne olsam ??? )
  • Hep vampir EA'nın yüzünden oluyor bunlar. Çıkarıyor saçma sapan bir sistem, sonra hepsi o tarafa yönleniyor.
    Paran batsın EA.
  • çokta tın
  • Haha iyi demiş, duygular karşılıklı.

Orijinal metni okumak isterdim.
  • arşivlik eli yüzü düzgün bi oyununuzu görsem tamam o da yok bol çene var ama ortada iş yok düşüncenizde haklı olabilirsinizde böyle artislik konuşmalar için hacminiz biraz küçük değilmi bi ea desin bi rockstar desin yani demek istediğim o çene o bedene 5 beden büyük çeneyle vakit kaybedeceğinize sıkı çalışın çalışmak iyidir ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
  • Sende oyunun fiyatını 60 değil 30 dolar yap.Bir yerine iki kişiye satıp sürümden kazan.Eşşoleşek.
  • Bence çok yanlış bir politika .İkinci el oyun alan biri olarak ben de size sempati duymuyorum thq.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Sende oyunun fiyatını 60 değil 30 dolar yap.Bir yerine iki kişiye satıp sürümden kazan.Eşşoleşek.

Klişe olacak ama,senin için 20 TL civarı para neyse,adamlar için de 60 dolar öyle işte.Gelir seviyesi yüzünden tabii:)
  • bu oyuna da benim sempatim yok o yüzden benim adıma bir sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.