İyi bence fiyatı.Al.Ama yanında MS veriyorsa.Sonra bana ulaş ben sana gerekli programları upload ederim PSP'ne geçici CFW kurarsın garanti kapsamından da çıkmaz.
Ayrıca söyleyeyim emin ol PSP'yi çok seveceksin.Ben PSOne,GBA,SNes oyunlarının çoğunu oynadım PSP'de ;)
Çok sağol uğur kardeşim .bu ms ne oluyor aceba.
MS Memory Stick.Ayrıca eğer öyle internete girme durumun yoksa 2004 al Doğubank'ta Yavuz Elektronik var orası 2.5 liraya 1 oyun yüklüyor.Bittikçe yine yükletirsin
quote:
Orijinalden alıntı: asus1981
quote:
Orijinalden alıntı: Uğur.Can
İyi bence fiyatı.Al.Ama yanında MS veriyorsa.Sonra bana ulaş ben sana gerekli programları upload ederim PSP'ne geçici CFW kurarsın garanti kapsamından da çıkmaz.
Ayrıca söyleyeyim emin ol PSP'yi çok seveceksin.Ben PSOne,GBA,SNes oyunlarının çoğunu oynadım PSP'de ;)
Çok sağol uğur kardeşim .bu ms ne oluyor aceba.
beyler yanlış yönlendirmeyin bilip bilmeden cfw kurarsanız makine garanti kapsamı dışına çıkar, dostum ama internet gerekli psp oyunları internette çünkü, olmadı bir yerlerden para ile indireceksin.Ayrıca kırılmamış yani cfw yüklü olmayan bi makine alma.Oyunlara para vermek istemiyosan.Bence fiyatta biraz yüksek yine DH ikinci el bölümüne bi bak derim iyi ürünler var fiyatlarıda gayet iyi.