Şimdi Ara

ikinci el,psp go mu?yoksa psp 3000 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardimlariniza ihtiyaç var. 2 tane psp var ve ben 2sinden birini almayı düşünüyorum. Öncelikle bu işten anlamadığımı belirtmek istiyorum. Psp lerden biri psp go diye geçiyor.garantisi 1 sene daha devam ediyor.temiz olduğu söyleniyor.yanında 3-4 dvd oyun verecek.kılıf felan verecek.ve hafızası 16 gb .istediği rakam pazarlık ederek 280 e indi.

Diğer model psp 3000 yanında bir çok ekstra si var.koruma kabı ,hoparlör kılıf felan.bununda garantisi yaklaşık 22 ay .daha iki aylık cihaz.100 adet oyun verecek yanında.bu arkadaşla daha görüşmedim.400lira istiyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim.yardimlariniz için şimdiden çok teşekkürler

• 3000 al.Bende var çok memnunum ve PSP Go'da UMD girişi yok diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Can

3000 al.Bende var çok memnunum ve PSP Go'da UMD girişi yok diye biliyorum ben.

Fiyat uygun mu sizce?
  • Ben 16 GB MS Pro + Koruyucu Kılıf + Koruyucu Plastik (böyle kap gibi ama takılıyken oynayabiliyorsun) + 10 tane oyun yükletmiştim (kendim yapmayı bilmiyordum) + CFW attırma + Turkcell kampanyasıyla Sony PSP = 500 TL tutmuştu benim.Bence iyi 2 aylıkmış hem.Sıfır gibidir o şuan (benimki 7 aylık olacak hala sıfır gibi o plastik çok işe yarıyor.)Ben olsam alırdım.
  • quote:

Ben 16 GB MS Pro + Koruyucu Kılıf + Koruyucu Plastik (böyle kap gibi ama takılıyken oynayabiliyorsun) + 10 tane oyun yükletmiştim (kendim yapmayı bilmiyordum) + CFW attırma + Turkcell kampanyasıyla Sony PSP = 500 TL tutmuştu benim.Bence iyi 2 aylıkmış hem.Sıfır gibidir o şuan (benimki 7 aylık olacak hala sıfır gibi o plastik çok işe yarıyor.)Ben olsam alırdım.

Tamam teşekkür Ederim.
  • Önemli değil.Yalnız almadan önce ölü piksel kontrolünü de yapın.
  • quote:

Önemli değil.Yalnız almadan önce ölü piksel kontrolünü de yapın.

Kesinlikle ilk bakacağım şey olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hıc ugrasma 340a khalkedondan 0 3004 al bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

Hıc ugrasma 340a khalkedondan 0 3004 al bence..

Gayet uygun aslında .

• Yaa umd yok diye psp3000 alınır mı sanki aranızda gidip oyuna para veren var yanlış yönlendirmeyelim
  • PSP Go ele tam oturmuyor,küçük yaştakiler için tasarlanmış.Denendi/onaylandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

Yaa umd yok diye psp3000 alınır mı sanki aranızda gidip oyuna para veren var yanlış yönlendirmeyelim

Orjinal oyun yeri umd doğru mu hocam..3000 de var diğerlerinde mi yok pek anlamadım.

• PSP Go'da yok.Böyle o küçük CD'ler UMD oluyor.PSP 100x,200x,300x ve E100x'de var sadece.Bence 300x al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Yaa umd yok diye psp3000 alınır mı sanki aranızda gidip oyuna para veren var yanlış yönlendirmeyelim

Orjinal oyun yeri umd doğru mu hocam..3000 de var diğerlerinde mi yok pek anlamadım.

evet orjinal oyunlar umd disk halindedir Go haric tüm modellerde var ama gereksiz nasılsa kullanmayacaksın.Forumda go mu 3000 mi diye konular mevcut oraları incelersen daha iyi karar verebilirsin.Aslında sekilleri ve tasarımları dışında pek fark yok
  • quote:

quote:

quote:

evet orjinal oyunlar umd disk halindedir Go haric tüm modellerde var ama gereksiz nasılsa kullanmayacaksın.Forumda go mu 3000 mi diye konular mevcut oraları incelersen daha iyi karar verebilirsin.Aslında sekilleri ve tasarımları dışında pek fark yok

Peki psp 2004 var bir de. Garantisi yok ama yanında bir çok parçası var.ve daha yeni.375 dedi 300 e anlaştık . Pahalı ise uyarın beni lütfen.yanında da 50 oyun verecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki psp 2004 var bir de. Garantisi yok ama yanında bir çok parçası var.ve daha yeni.375 dedi 300 e anlaştık . Pahalı ise uyarın beni lütfen.yanında da 50 oyun verecek.

Baba oyunlar bedava zaten internette onları para yerine sayma, eğer makinede cfw yani korsan yazılım yüklüyse garanti geçerli olmuyo zaten.Geçen ikinci el bölümünde üyenin biri psp3000 i 300 e veriyodu hemde sıfır ayarında bi bak istersen oraya bence.Satılmadıysa o daha iyi tabbi sen bilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baba oyunlar bedava zaten internette onları para yerine sayma, eğer makinede cfw yani korsan yazılım yüklüyse garanti geçerli olmuyo zaten.Geçen ikinci el bölümünde üyenin biri psp3000 i 300 e veriyodu hemde sıfır ayarında bi bak istersen oraya bence.Satılmadıysa o daha iyi tabbi sen bilirsin

Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Ben internete telefondan giriyorum ve hızı çok düşük. Yani evde internet yok.o yüzden alırken çok oyunlu olmasına dikkat ediyorum.sonradan bir de oyunlara para vermek istemiyorum. Sence bu 2004 ün fiyatı pahalı mı .yanında değişik kapak ün tür takımı veriyor.daha hiç ekrandan jelatini çıkmamış.çok temiz diyor.kutusu felan herşeyi var. Çok pahalı değil ise bunu alsam mı?

• İyi bence fiyatı.Al.Ama yanında MS veriyorsa.Sonra bana ulaş ben sana gerekli programları upload ederim PSP'ne geçici CFW kurarsın garanti kapsamından da çıkmaz.

Ayrıca söyleyeyim emin ol PSP'yi çok seveceksin.Ben PSOne,GBA,SNes oyunlarının çoğunu oynadım PSP'de ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightning Blade -- 3 Şubat 2012; 20:21:59 >
  • quote:

İyi bence fiyatı.Al.Ama yanında MS veriyorsa.Sonra bana ulaş ben sana gerekli programları upload ederim PSP'ne geçici CFW kurarsın garanti kapsamından da çıkmaz.

Ayrıca söyleyeyim emin ol PSP'yi çok seveceksin.Ben PSOne,GBA,SNes oyunlarının çoğunu oynadım PSP'de ;)

Çok sağol uğur kardeşim .bu ms ne oluyor aceba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

Hıc ugrasma 340a khalkedondan 0 3004 al bence..

Gayet uygun aslında .

Ne 340 ı 320 ye düşmüş baktımda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.