Şimdi Ara

ikinci el Range rover mi kia sorento mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiat stilo 6 hava yastığı, 6 lı cd değiştirici, sunroof(genelde hep arızalı oluyor), abs falan her şey dijital klima bence sana en iyi gidecek araç lpgli bir fiat stilo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öğrenciyim bu araçlar çok güzel iyi hoş havası var kızlar range rover yazısını görünce dibi düşer fakat keşke arabalar almakla bitse
    Bu 4.6 motor yakıtı var, parçayı bulamazsın, parça bulsanda çok korkunç şekilde fiyatı yüksektir, satmak zorunda kalsan hemen satamazsın, vergileri uçuk, tüplü olcağı için otoparklarda sıkıntı, ... vb
    Dert üstüne dert bu arabalar
    Öğrenci için ideal arabalar dizel, 1.6 geçmeyecek hızı çok seversen 2.0 falan belki olabilir yada ailenin durumu iyiyse benzinlide olabilir
    Bence B ya da C sınıfı az yakan bi araç almalısın
  • Bu öğrencilere suv yakışmaz nasıl bir klişedir yahu herkesin ağzında...

not: öğrenci olarak 2005 sorento ile okula gidiyorum.
  • KIA al..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar mi az yakacak ogrenciye sorento yakisir

• Ögrenciye olmaz bunlar, o paraya belki corsa veya astra, psa veya vag bakılabilir, hem de yakıtı da üzmez.

• Sence bu arabalari neden 20kusur bin gibi uygun fiyatlara satiyorlar, hic dusundun mu?

• Dacia sanderolara bakiyorum hem tarz duruyorlar hem az yakiyolae ama corsalarda iyi bilemiyorum tesekkurler genede opel mi dacia mi ? Onemli olan o

• quote:

Orijinalden alıntı: Jkstm

Dacia sanderolara bakiyorum hem tarz duruyorlar hem az yakiyolae ama corsalarda iyi bilemiyorum tesekkurler genede opel mi dacia mi ? Onemli olan o

Kardeşim az yakıt diyorsan Astra 1.3 - Punto - Corsa ne bileyim Fiesta tarzı bir şeyler bak . Sonra yükseltirsin
  • Suzuki Grand vitara 2007 3K lpg max 30 krş yapar tipide çok iyi bakın bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Suzuki Grand vitara 2007 3K lpg max 30 krş yapar tipide çok iyi bakın bence :)

O araçlar 4x4 ş. İçi verisi 10 küsür litre benzin lpgde rahat 12-13 litre yakar. Rahatça 30 kuruş geçilebilir, kışın LPG pahalanıyor.

• Sorentoyu yürütme maliyeti daha düşük olur.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Yakışır mı ? Uyar mı ? ne demek !

Kimin nasıl bir arabaya binecrgine, 3. şahısların saçma sapan yargıları mı belirleyecek ?

• Jkstm kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-servis-bakimli-temiz-arac-174960815/detay

Bugün bakarken buldum, lpgde 45-50 kuruş yakacağını bilerek al alacaksan, cidden servis bakımlıysa ve temizse alınmaması için bir sebep yok.

• Sorento o fiyatlara alabileceğin en iyi arabadır ama bu araçlara 10 yıl öğrenci olarak binemezsiniz illaki sorun çıkarır. Sorento dizel sorun çıkarır. Range rover eski sorun çıkarır.
    Yakıt olarak sorento ve range arasında pek fark olmaz sorentoda cimri bi araç değil çünkü
  • Peki stapway ?

• RR temiz duruyor. Elektronik aksamına ve motor-şanzımanına baktırıp alınabilir. Bu fiyata bu tarz bir araç bulmak çok zor yakıtına katlanabilirsen alınır bence
  • İkiside az yakmaz.hatta içer.
    Palio 1.2 +lpg+suruskonforpaketi öğrenci için idealdir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.