Şimdi Ara

İkinci El RX 580 FurMark Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fan hızı yüzde 70 gösteriyor kartda boşta iken o derecede.
  • Buyrun arkadaşlar orjinal bios yüklendi aksilik oldu sistem çöktüğü için format attım son driverı yükledim ve teste soktum daha güzel gibi siz ne düşünüyorsunuz hocam @Narsist_volkanİkinci El RX 580 FurMark Sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum06763 -- 13 Aralık 2018; 23:32:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

fan hızı yüzde 70 gösteriyor kartda boşta iken o derecede.
    Kart testden çıktığı anda çektiğim için öyle gözüktü. Şu an boşta 43 derece.
  • quantum06763 kullanıcısına yanıt
    son verdıgınız test verısı sonrası problem gözükmemekte. oprjınal bıosunu nerden buldunuz kartın bu arada benım verdıgım lınktenmı. emın olun başka aynı marka model kullananlarada soprun o bıosmu dıye emın olun. Iyı günlerde kullanınız yenı kartınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

son verdıgınız test verısı sonrası problem gözükmemekte. oprjınal bıosunu nerden buldunuz kartın bu arada benım verdıgım lınktenmı. emın olun başka aynı marka model kullananlarada soprun o bıosmu dıye emın olun. Iyı günlerde kullanınız yenı kartınızı.
    Çok teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun. Evet sizin verdiğiniz siteden kartın marka ve modeliine uygun biosu bulup yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bios mios ömrü yeterince kısalmıştır belki de, tadını çıkarın.
    Ne dediğinizi biraz açıklarmısınız tam anlayamadım ?
    gpu memory clock bosta oldugu icin mi 300mhz? ve bosta fani ni o sekilde siz mi ayarladiniz? 52 derece bosta, fan %79 normal mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

gpu memory clock bosta oldugu icin mi 300mhz? ve bosta fani ni o sekilde siz mi ayarladiniz? 52 derece bosta, fan %79 normal mi sizce?
    hayır hocam testden çıkıp hemen screenshot aldıgım ıcın bosta %79 gozukuyor. Boşta %0 fan ayarında şu an 41 derece.
  • küçük bir oyuna girip çıkmıştım 41 derece idi ve şu an boştaki sıcaklık 38 dereceye kadar düştü. Sıckalıkla ilgili bir problem yok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum06763 -- 14 Aralık 2018; 0:29:42 >
    O zaman hayrini gör insallah SS biraz yaniltici olmus, testten hemen cikista aldigini okumamistim yada gozumden kacmis. vcore 0.75 te normal, memory 300mhz de anlasiliyor, gpu core 1360 da sanirim o da senin ayarin? neyse onda da problem yoktur sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de aldim bi gigabyte rx580 4gb aorus, miningden cikmisti arkadasimdan. Kart cok temiz ve biosu modlanmisti, yakin zamanda problem cikti kartta, goruntude sorun vardi.

Uzerine kendi orijinal biosunu yukledikten sonra hicbir problem kalmadi, vermesi gereken performansi veriyor. Sizin degerleriniz de normal gorunuyor (cok fazla anlamiyorum daha bilgili arkadaslar yardimci olmuslar/olacaktirlar.)

Hayirlisiyla uzun sure kullanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

O zaman hayrini gör insallah SS biraz yaniltici olmus, testten hemen cikista aldigini okumamistim yada gozumden kacmis. vcore 0.75 te normal, memory 300mhz de anlasiliyor, gpu core 1360 da sanirim o da senin ayarin? neyse onda da problem yoktur sanirim
    evet hocam o ss leri bir türlü ayarlayamadım 1360 benim ayarım derken şöyle ortalamayı göster şeklinde seçtim average ben ayarlamadım kendisi 1360 da çalıştı test boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ampenidas

Hocam ben de aldim bi gigabyte rx580 4gb aorus, miningden cikmisti arkadasimdan. Kart cok temiz ve biosu modlanmisti, yakin zamanda problem cikti kartta, goruntude sorun vardi.

Uzerine kendi orijinal biosunu yukledikten sonra hicbir problem kalmadi, vermesi gereken performansi veriyor. Sizin degerleriniz de normal gorunuyor (cok fazla anlamiyorum daha bilgili arkadaslar yardimci olmuslar/olacaktirlar.)

Hayirlisiyla uzun sure kullanin
    Teşekkür ederim hocam inşallah sizdede başka problem çıkmaz sizde güle güle kullanın. ekran kartı konusunda çok acı çektim ilk defa 2 sene önce sistem topladım ve ekran kartında sorun yaşadım 4 kere teknik servise gidip geldi sorun yok dediler en sonunda tüketici haklarına bşavurunca evet hata varmış dediler 1 sene boyunca bozuk performanssız kartı kullandım ve kartın uretımı durdugu için iade almıştım 630 tl ye almıştım o zaman dolar 3.35 felandı sanırım dolar artınca yeni kart da alamamıştım bu güne nasip oldu inşallah tekrar bu tür sorunlar yaşamam :)

dediğiniz gibi oyundan çıkıp aldığınız için vram 300'de ise, problem yok demek. Ama şey de yapabilirsiniz, gpu_z ayarlarından maximum değerleri gösterecek şekilde ayarlayarak değerlere bakın. Resmi ilk gördüğümde, dedim memory clock sorunlu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

dediğiniz gibi oyundan çıkıp aldığınız için vram 300'de ise, problem yok demek. Ama şey de yapabilirsiniz, gpu_z ayarlarından maximum değerleri gösterecek şekilde ayarlayarak değerlere bakın. Resmi ilk gördüğümde, dedim memory clock sorunlu olabilir.
    Hocam içime kurt düşürüyorsunuz :D sizin için o ayarları yapıp bi 10 dk teste sokayım bakalım ne olacak.
  • Buyrunn hocam gpu z de maximumu gösterecek şekilde yapılandırıp sıcak sıcak teste soktum sonuçları bu şekilde
    İkinci El RX 580 FurMark Sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum06763 -- 14 Aralık 2018; 1:1:5 >
    tamam hocam şimdi oldu, 4gb versiyonları 1750mhz memory clock kullanıyorlar. Ama ilk SS'den 2000mhz görünüyordu, madenci bios'u. 8gb kartları 2000mhz kullanıyorlar. Belki bir vram OC denemelisiniz.

Vram'ler Samsung mu acaba? Samsung'lar çok daha iyi OC oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviGerman -- 14 Aralık 2018; 1:7:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

tamam hocam şimdi oldu, 4gb versiyonları 1750mhz memory clock kullanıyorlar. Ama ilk SS'den 2000mhz görünüyordu, madenci bios'u. 8gb kartları 2000mhz kullanıyorlar. Belki bir vram OC denemelisiniz.

Vram'ler Samsung mu acaba? Samsung'lar çok daha iyi OC oluyor.
    Hiç bir fikrim yok hocam testi gpu tweak da gmaing moda alıp öyle test ettim. Kart zaten asusun oc dual versiyonlu kartı. Zaten OC gerek olmaz diye düşünüyorum zorlamaya gerek yok :D Bu arada diğer değerlerde gözünüze çarpan bir sıkıntı varmı hocam voltaj değerlerinde felan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum06763 -- 14 Aralık 2018; 1:10:51 >
    gpu_z'nin açılan ilk sayfasında (tab) yazar hocam.

Gözüme çarpan özel bir durum yok hocam, lakin bu seri kartları kullanmadığım için kesin de konuşamam. Belki kullanan arkadaşlar bi şey diyebilir. RX konusuna yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviGerman -- 14 Aralık 2018; 1:12:50 >
  • Model elipda imiş hocam. ss de bırakayım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.