Şimdi Ara

İkinci El RX 580 FurMark Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün RX 580 4 GB OC ekran kartını satın aldım. Ürün elime resmen sıfır gibi geldi portlarındaki koruma bile duruyor. Gelelim FurMark testine sizce test nasıl sıkıntı var mı?

İkinci El RX 580 FurMark Sonuçları

• sıkıntı var gıbı gözüküyor maalesef.

https://www.youtube.com/watch?v=gDYtRyVLAqw

izleyiniz. vıdeoda açıklanmış.
  • Guc tuketimi ve aldigi 1v, yani voltaj dusuk. Madenci karti olarak underclocked ve undervolt edilmis olabilir. 1200mhz olmasi da buna isaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

Guc tuketimi ve aldigi 1v, yani voltaj dusuk. Madenci karti olarak underclocked ve undervolt edilmis olabilir. 1200mhz olmasi da buna isaret.
    Peki garanti bu sorunu çözebilirmi ? garanti anlarmı daha dogrusu. Vew böyle kullanmam performansa bir etki edermi ? bu underclocked vs onu kendim default ayarına getirebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum06763 -- 13 Aralık 2018; 20:28:41 >
  • Kartın gpu-z goruntusunu verın. tam marka ve modelı ne kartın. gpu-z ekran görüntüsünden bios numaralarından karşılaştır. farklılık olabılır bıos versıonlarında. orjınal bios değişmiş olabilir kartın. kaldıkı degısmıs ıse orjınal bıos bunu garantı anlar ve garantı dışı bırakabılır kartı.
  • Orjinal dışı bios yüklenmiş kart almayın aldırtmayın.

• Peki eski haline getirme şansım varmı eğer biosuyla oynanmış veya modlanmışsa. Yani default ayarlarına dönebilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Risklidir sizin yapıcağınız iş değil yani. Bilen biri yapmalı.
    https://www.techpowerup.com/gpuz/

indirin kurun vede ekran goruntusunu paylasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Aralık 2018; 20:48:2 >
  • Peki orjinal biosu yüklediğimde aorun düzelirse alayımmı daha 2020 senesine kadar garantisi var ve çok temiz bir kart

• quantum06763 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen düzelir. kartta bir sıkıntı yok ise.
  • Hocam kart çok hoş 1 2 oyunda test ettim bir sorun çıkmadı performans konusunda. Geldiğinde üzerinde zerre toz yoktu 0 almış gibi fiyatıda uygun 850 tl'ye aldım. Eğer orjinal bios yükleyince düzelirse ve kullanmaya devam edersem ilerde garanti konusunda sıkıntı çıkarmı ?

• Şu an evde değilim eve döndüğümde ekran görüntüsünü atacağım şimdiden teşekkür ediyorum

• quantum06763 kullanıcısına yanıt
    Orjınal bıos yuklenırse nasıl anlıcaklar anlayamazlar. vede garantıde sorun çıkmaz tabıkı neden çıksın.
  • Tamam hocam eve döndüğümde orjinal bios yükleyip deneyeceğim. Öncesinde hpu z den ekran görüntüsünü atarım

• Konuyu takip ediyorum. Böyle bir kart var alsam mı almasam mı diye karar veremedim..
  • Orjinal biosu yükledim şu an furmark testini yapıyorum 10 dk ya ekran görüntüsünü atacağım takipte kalın.

• bios mios ömrü yeterince kısalmıştır belki de, tadını çıkarın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.