Bildirim
İkinci El RX 580 FurMark Sonuçları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıkıntı var gıbı gözüküyor maalesef.
https://www.youtube.com/watch?v=gDYtRyVLAqw
izleyiniz. vıdeoda açıklanmış. -
Guc tuketimi ve aldigi 1v, yani voltaj dusuk. Madenci karti olarak underclocked ve undervolt edilmis olabilir. 1200mhz olmasi da buna isaret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki garanti bu sorunu çözebilirmi ? garanti anlarmı daha dogrusu. Vew böyle kullanmam performansa bir etki edermi ? bu underclocked vs onu kendim default ayarına getirebilirmiyim ?quote:
Orijinalden alıntı: LeviGerman
Guc tuketimi ve aldigi 1v, yani voltaj dusuk. Madenci karti olarak underclocked ve undervolt edilmis olabilir. 1200mhz olmasi da buna isaret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum06763 -- 13 Aralık 2018; 20:28:41 > -
Kartın gpu-z goruntusunu verın. tam marka ve modelı ne kartın. gpu-z ekran görüntüsünden bios numaralarından karşılaştır. farklılık olabılır bıos versıonlarında. orjınal bios değişmiş olabilir kartın. kaldıkı degısmıs ıse orjınal bıos bunu garantı anlar ve garantı dışı bırakabılır kartı. -
Orjinal dışı bios yüklenmiş kart almayın aldırtmayın.
Peki eski haline getirme şansım varmı eğer biosuyla oynanmış veya modlanmışsa. Yani default ayarlarına dönebilirmiyim
-
Risklidir sizin yapıcağınız iş değil yani. Bilen biri yapmalı.
https://www.techpowerup.com/gpuz/
indirin kurun vede ekran goruntusunu paylasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Aralık 2018; 20:48:2 > -
Peki orjinal biosu yüklediğimde aorun düzelirse alayımmı daha 2020 senesine kadar garantisi var ve çok temiz bir kart
Muhtemelen düzelir. kartta bir sıkıntı yok ise. -
Hocam kart çok hoş 1 2 oyunda test ettim bir sorun çıkmadı performans konusunda. Geldiğinde üzerinde zerre toz yoktu 0 almış gibi fiyatıda uygun 850 tl'ye aldım. Eğer orjinal bios yükleyince düzelirse ve kullanmaya devam edersem ilerde garanti konusunda sıkıntı çıkarmı ?
Şu an evde değilim eve döndüğümde ekran görüntüsünü atacağım şimdiden teşekkür ediyorum
Orjınal bıos yuklenırse nasıl anlıcaklar anlayamazlar. vede garantıde sorun çıkmaz tabıkı neden çıksın. -
Tamam hocam eve döndüğümde orjinal bios yükleyip deneyeceğim. Öncesinde hpu z den ekran görüntüsünü atarım
Konuyu takip ediyorum. Böyle bir kart var alsam mı almasam mı diye karar veremedim.. -
Orjinal biosu yükledim şu an furmark testini yapıyorum 10 dk ya ekran görüntüsünü atacağım takipte kalın.
bios mios ömrü yeterince kısalmıştır belki de, tadını çıkarın.
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- hd filmler
- zotac ekran kartı alınır mı
- amd radeon r7 200
- amd hata 182
- afmf 2
- en iyi ekran kartı
- rtx 4080 ti
- rtx 50
- intel arc b580
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X