Şimdi Ara

İkinci el rx 580 furmark testi sonuçları nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el bir rx 580 buldum. Furmark testi istedim fotoğraflar aşağıda. Bu forumda grafiklerin dümdüz olması gerektiği böyle testere ağzı gibi olmaması gerektiğini söyleyen bir video atmışlardı. Bu kartı almalı mıyım?
    Not: grafik sslerini testi kapattıktan sonra aldığıniçin 300 mhz görünüyor sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gura-san -- 3 Ekim 2020; 21:30:42 >

• İkinci el rx 580 furmark testi sonuçları nasıl
  • Kart neden 1215mhz ve pci express x4 de çalışıyor acaba ?
    En zayıf rx580 1257mhz olmalı. Underclock mu var bakmalı.
    Kartı stok ayarlarda en az 10dk teste sokarak bakmalı. İdeal olarak 75-80 dereceyi geçmemeli.

Bu şartları sağlıyor, işlem görmemiş, pişmemiş bir kart ise alınır.
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Underclock edildiğini nereden anlayabilirim? Pci express x4te çalışmasının ne gibi bir eksisi olur? Eğer almaya gidersem ben de test yapacağım hangi ayarlarda yapmalıyım? Ayrıyeten pişmemiş ne demek hocam? Kusura bakmayın çok soru sordum ama donanım konusunda pek bilgili birisi değilim.
  • Ek olarak 1050 tl 4 gb modele fazla mı sizce?
  • 4GB bir RX-580 için 1050 TL biraz fazla gibi ancak son bir kaç ayda Amazon u takip etseydiniz MSI Radeon Rx 580 Armor Gp 8 GB modeli yaklaşık iki ay önce 1300 kusura bir ay kadar önce yine aynı kartın O.C modeli 1400 kusurlu rakamlara düştü. Aceleniz yoksa takip edin arada düşüyor.
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler ama biraz acelem var 12 ekime kadar bilgisayarı toplamış olmam gerekiyor. Şu sıralar o fiyatlara düşmesi de pek mümkün görünmüyor sanırsam.
  • Hocam test konusunda inan siz benden daha bilgilisinizdir hiç furmark testi yapmadım.
  • uygun bios at düzelir

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Alayım mı hocam o zaman fiyat nasıl sizce?
  • Şu piyasada 1050 liraya RX580 gayet iyi. 4GB olayına da takılma zaten 4GB üstünü işleyebilecek kadar güçlü bir GPU değil RX580

• Alıyorum o zaman teşekkürler herkese
  • fiyat ne kadar ? 1000 tl ise hic riske girip alma bence
    1050 tl hocam üstte yazmıştım
  • 4 gb karta o kadar para verme. 1300 tl ye amazon 8 gb rx580 satiyordu, amazon indirimlerini bekle derim.
    Hocam daha ucuz bulamadım açıkçası. Biraz da acelem var 1 hafta içinde kart almam lazım. Geçici olarak kullanacağım zaten 5 6 ay sonra 3000 serisine geçmeyi düşünüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Eğer kart nitro plus ise zaten belli. ya bios atılıp mining yapılmış, yada ayarlar değiştirilmiş.

Nitro plus bir kartın frekansı 1411mhz , referans bir kartın 1257mhz olmalı.
    Kartı test ederken radeon sürücü ayarlarını sıfırlayın.
    Gpu-z de halen aynı görünüyorsa bios çakılmıştır almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.