Şimdi Ara

İkinci el telefon alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maximum 1000 lira bütçem var telefoncudan ikinci el telefon almayı düşünüyorum. Nasıl değerlendiriyorsunuz ?

• telefoncu tanıdıksa rahatlıkla alınır yani bir sorun olduğunda sen kimsin birader bu cihazı benden mi aldın tribi yapmayacaksa.
    Tanıdığım telefoncu var mesela yaklaşık 20 küsur yıldır eşime dostuma ve kendim için 50 den fazla cihaz almışlığım satmışlığım takas yapmışlığım var biraz da titizlenirim en ufak sorunda ekşirim başına beni hiç kırmadı çocuk bugüne dek. Sadece 1 defa hata yaptım valideye akıllı telefon kullansın diye başka bir yerden cihaz almıştım bir ton sorun çıkardı satanla hır gür yaşadık resmen.
  • huawei p9 lite 2017 var satıyorum 2 ay daha garantisi var cok güzel cihaz ilgilenirsen pm at
  • Bildiğim kadarıyla bu iş için senden kimlik fotokopisi alıyorlar.Ben olsam vermem.İleride başına iş açabilirler.Bende bu yüzden almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 13 Ağustos 2019; 7:43:18 >
  • Alınır ben aldım ama ipx

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Alınır ben aldım ama ipx
    Kimlik fotokopini aldılar mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200-1300 e ithalatçı garantili redmi note 6 pro 4/64 global al. Başkasının elini yıkamadan kullandığı, tuvalette bile vakit geçirdiği telefona para vermek saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden alınmasın faturası kutusu varsa alınır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben zamanında çok alıp sattım. Kimlik fotokopisi aldım aynı zamanda verdim ama şimdi düşününce çok pis bir şey gibi geliyor çünkü telefon çok kişisel bir cihaz artık insanlar telefonsuz tuvalete bile girmiyor. O yüzden pişmanım artık sadece güvenli bir şekilde satarım ama asla almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.